Merhaba, benim eşimde de varikosel çıktı ama sperm sayısı iyi çıktı. Bir doktor ameliyat dedi. Sonra farklı bir doktora gittik sperm sayısı iyi, ameliyata gerek yok dedi. İnternetten de arastırdık, bazı durumlarda da varikosel ameliyatı sperm düşüklüğüne sebep oluyor diyorlardı. O nedenle yaptırmama kararı aldık ama duruma göre, varikoselin çokluğuna göre degişebilir durum. Tek doktor kararıyla kalmayın sadece, bize 2 farklı doktor bambaska yorum yaptı.Arkadaşlar merhaba. Sizlere bir şey soracaktım. Eşimde varikosel çıktı. Sperm testi vermişti sonuçları biraz düşük çıkınca ultrason istediler. Varikosel var, tekrar test ver sonuçlara göre ameliyat yapalım dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Peki özel değilse sperm sayısı kaçtı sizin? Bizimki 13 milyon falandı. Harekette falan sorun yoktu. Sadece sayısı biraz düşük dedi. İlaç verdi eşim 15 gün onu kullandı. Cuma günü tekrar bakılacak. Sonuca göre ameliyat düşünelim dediMerhaba, benim eşimde de varikosel çıktı ama sperm sayısı iyi çıktı. Bir doktor ameliyat dedi. Sonra farklı bir doktora gittik sperm sayısı iyi, ameliyata gerek yok dedi. İnternetten de arastırdık, bazı durumlarda da varikosel ameliyatı sperm düşüklüğüne sebep oluyor diyorlardı. O nedenle yaptırmama kararı aldık ama duruma göre, varikoselin çokluğuna göre degişebilir durum. Tek doktor kararıyla kalmayın sadece, bize 2 farklı doktor bambaska yorum yaptı.
teşekkür ederim canımOlamaz gayet hamişlik testi bu canım hayırlı olsun inşallah
Merhaba, benim eşimdede varikosel varArkadaşlar merhaba. Sizlere bir şey soracaktım. Eşimde varikosel çıktı. Sperm testi vermişti sonuçları biraz düşük çıkınca ultrason istediler. Varikosel var, tekrar test ver sonuçlara göre ameliyat yapalım dediler. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
teşekkür ederim canıminşallah darısı size olsun hepiniz duamdasınız İnşallah güzel haberler daha fazla gecikmesin
Biz evleneli 10 ayı geçti. Hiç korunmadık. Bebek istiyorduk olmadı henüz. Ben doktora göründüm. Bir sorun olmadığını söylediler. Eşim gitti daha sonradan. Ona da bu şekilde söylediler. Sperm hareketliliğinde falan sorun çıkmadı. Sayı 13 milyon çıktı. Tekrar test istediler işte. Sonuca göre ameliyat yapalım dedilerMerhaba, benim eşimdede varikosel var
Yaklasık bir sene önce teşhis aldık
Ancak sperm değerlerini etkilememiş
O yüzden ameliyatı sizin kararınıza bırakıyorum dedi doktorumuz
Biz bi vesileyle tüp bebek doktoruna gösterdik sperm değerlerini
Ameliyat kesinlikle önermiyorum bu değerlerle dedi, ameliyat olmadı eşim
Çok yakın zamanda sperm testi verdi değerlerde bir sıkıntı yok şimdilik
Sizde farklı doktorlara danısarak bi karar alın bence ve gebelik olusmasına engel bi durum yoksa erteleyin, çünkü ameliyattan sonra değerlerde düşmede görülebiliryormus doktorumuz demişti
Geçmiş olsun
Yani çok bilmiyorum ama sayı çokta düşük değilBiz evleneli 10 ayı geçti. Hiç korunmadık. Bebek istiyorduk olmadı henüz. Ben doktora göründüm. Bir sorun olmadığını söylediler. Eşim gitti daha sonradan. Ona da bu şekilde söylediler. Sperm hareketliliğinde falan sorun çıkmadı. Sayı 13 milyon çıktı. Tekrar test istediler işte. Sonuca göre ameliyat yapalım dediler
Bende bu ay meşale gibi kaldırdığım hayıt sayesinde erken yumurtladım canım bana çok faydası oldu 2 ayda anladım farkıErken yumurtlamak daha güzel yaa. Döngü çabuk bitiyor o zamanbu ay uzun süre pik görenler çok oldu. Neden bilmiyorum.
Anladım çok teşekkürlerYani çok bilmiyorum ama sayı çokta düşük değil
Tabi doktorlar çok daha iyi bilirde
Bende 2 senedir evliyim
Ve hiç korunmadık
Eşimdede bendede herhangi bi sorun yok
Sebepsiz infertilite diyolar
Hatta acaba varikosel kaynaklı mı diye yakın zMan da gitrik doktora bi çözüm için ama
Yine önermediler ameliyat, bu değerlerr gebeliğe engel değil diip gönderdiler
En son been bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım ama sanırım yine olmadı=)
Umarım sizin olur kısa zamanda, değerleri ameliyat gerektirmez
Gereksede zaten kolay bir ameliyatmıs öyle demişti doktor bize
Mantıklı canım bencede istiyosan sadece o gece gir ilişkiye erkekle alakalı adamın sperminde bitiyo işŞunu da unutmamak lazım o halanın eşinde sprem x de y de varmış. Şansına tutmuş şimdi eşimde x hormonu yoksa kız için lazım xx o sebeble x yoksa boşuna sallama ilişki olur bu yüzden bunun açıklamasını burada doğru yapalım. Yani adam da erkek çocuk kromozonu yoksa hangi gün yaparsan yap o çoçuk olmayacaktır.Bunu şansına denemesi bilmesi biraz mucize yoksa yıllarca dene dur istersen yumrtlamadaki ilişki erkek olacak diye yap asla yumrtlama ilişkin tutmayacaktır demek oluyor
Geçmiş olsun tekrarAnladım çok teşekkürler
1 hafta sabret kuş açıcam kesiin önce davranan olmazsaKizlar ağustos grubu acıcakmsnz benm bu ay gitti de
Canım kal burda zaten bizde adet olursak ağustosa kalicaz bi haftaya belli olur grubun yarisiKizlar ağustos grubu acıcakmsnz benm bu ay gitti de
Hadi totem yapalım madem olmazsa ekimide ben açıcam doğduğum ay belki uğurlu gelir gebe kalırım1 hafta sabret kuş açıcam kesiin önce davranan olmazsa
Ac canim ac ilk beni ekle1 hafta sabret kuş açıcam kesiin önce davranan olmazsahali efsane bu konuda ama inş hamile olur kalmaz ağustosa ondan
11 ağustos evlilik yıl dönümü bi de ilk ovulasyon testime yanlışlıkla haziran yazcağıma ağustos yazmışım ondan tüm ümitlerim yoğunluğum ağustostaHadi totem yapalım madem olmazsa ekimide ben açıcam doğduğum ay belki uğurlu gelir gebe kalırım
Benim 11 temmuz ama eşim yoktu yumurtlamadan 1 gün once iliski oldu insallah sizlerden hayirli haberler aliriz olmadi hep birlikte agustos böcegine doncezCanım kal burda zaten bizde adet olursak ağustosa kalicaz bi haftaya belli olur grubun yarisi
Hadi eylülde benden olsun o zamanHadi totem yapalım madem olmazsa ekimide ben açıcam doğduğum ay belki uğurlu gelir gebe kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?