Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 ağustos evlilik yıl dönümü bi de ilk ovulasyon testime yanlışlıkla haziran yazcağıma ağustos yazmışım ondan tüm ümitlerim yoğunluğum ağustosta
Benimde 9 ağustos ay 1 yıllık evli olucam şaka gibi bide evlenirken ilk aydan hamile kalırm diye düşündüm 5 ay korundum saf gibiymisim,senem geldi hala hamiş değilim yaa bundan sonra bütün yeni evlenenleri uyaricam 1 ayda sadece 4 gün şansınız var diye

öff sorma buradan sonra aydınlandım ya iyice millet boş boş konuşuyor daha ay bitmedi dur stres yapma bilmem ne dedim ayna 3 gün zaten ihtimal 26 27 gün istersen tavşan gibi takıl bir anlamı yok o 3 gün dışında bunları söyleyince anlatınca boş boş bakıyolar gelsinler bu aşamalara görcem valla hepsini

Anladım çok teşekkürler
Canım benim de eşimde varikosel vardı evlenir evlenmez öğrendik bir sürü doktora gittik farklı farklı kimi ameliyat dedi kimi bekle dedi bir sene bekledik bebek olmayınca ameliyat oldu sonra değerler yükselişe geçti sonra yavaşladı ilaç iğne takviyesi gerekiyor muş onları da uyguladık şimdi gayet normal ama bende pko başladı bu sürelerde hiç gebe kalmadım en son şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondan sonra bizde sperm dna hasarı ndan şüphelendik şimdi de o testi yaptıracaz büyük ihtimalle ondan olmuyo çünkü benim hormonların normal insülin direnci yok yumurtlama pik oluyor ama gebelik olmuyor toplamda 3.senemiz oldu işte hala da uğraşıyoruz sana tavsiyem mutlaka araştır farklı farklı doktorlara git ne gerekiyorsa yap test olarak felan bizim ilk spermiyogram da ileri hız 0 dı toplam da 15 milyon sperm vardı kötüydü yani sonuçlar

Cnm toplam sperm sayısı mi sperm yoğunluğu mu oluyo hangisine bakacaz geçen sene bizde test yaptırmistik

Selam kizlar. Durum güncellemesi yapıyorum bir gündür Durup durup mide yanması yasiyorum. Hatta gece uykumdan uyandırdı o derece sonrasında da mide bulantısı ve yattigim yerde baş donmesi oldu neyseki daha sonra tekrarlamadi ama mide yanma gün içinde ara ara çalışırken devam etti. Bu srecte artık kasiklarimdan da iğne batması gibi ağrılar girmeye başladı. Su gibi akıntı birkaç gündür devam ediyor. Memelerde hiç bir değişiklik yok kocam bey getirirse dayanamayıp sabah test yapacağım şimdilik bu kadar

ay nolur getirsin ya asla unutmasın çok heveslendim getirmezse söyle kargolayayım

Ben kullandım cnm adetim 3 gün gecikti 6 sindanolmam gerekirken 9 unda oldum cnm

Kızlae benim bat 9temmuz
Sat 9haziran ama suan kanlı akıntı geldi ? Yerlesme kanaması için erken degil mi ?

ayyy yap bu heyecanla nasıl durucan ya ben kesin 10 defa yapmıştım

Tesekkurler cevap için Gebelik mi dersin ? Test yapsam cıkar mı ki
umarım öyledir denemekten ne çıkarrr ovulasyonla takip etmeyince kafada hep soru işareti kalıyor hatta ben bu ay ilk defa ovulasyon takip ettim hala kafam karışık ahah test yaparsanız bizi de bilgilendirin lütfennn umarım yerleşmedirr

Ben dde Temmuz da 1 yıl olacak aynı durum bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…