Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hangi testi önerirsiniz ya da beklemeye devam mı etmeliyim kızlar

Insallah 2 gün pik görürüm yoksa işler yanlış

Eklentiler

• Screenshot_20210628-173134_Samsung Notes.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 72
Mantıklı canım bencede istiyosan sadece o gece gir ilişkiye erkekle alakalı adamın sperminde bitiyo iş

Yani varsa şansımıza tutar yoksa Tutmaz onu hesaplayan program da var çok seviyorm bakarım girerde kızlar için pembe balon erkekler için mavi gösteriyor

Cnm toplam sperm sayısı mi sperm yoğunluğu mu oluyo hangisine bakacaz geçen sene bizde test yaptırmistik
Bizde konsantrasyon 13,7 yazıyor. Total sperm sayısında ise 34,3 yazıyor. Doktor biraz düşük dedi. Ultrason istedi. Orda gördüler varikoseli.

Anladım canım. Bizde ileri hız falan iyi ama sayı düşüktü. Onunda varikoselden kaynaklandığını düşündük. Bilmiyorum tekrar test verecek bakalım

Kızlar bu Gebelik testini aldım da iki gün sonra yapacagim inşallah ama ilk defa bu markayı gördüm bilen varmi

Eklentiler

• IMG_20210628_173859.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 71
Uzulme cnim ama şimdi eve giriyorum ben de aglicm komşuda doğmuş haberim yok bi bn kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…