cnm kimyasal yaşamışsın evet kötü ama demekki hamile kalabiliyorsun öyle düşün , ay yap gitsinGecen ay kimyasal olunca korkuyorumama bir yandan da içim içimi kemiriyor
Ay valla yapıyım gitsincnm kimyasal yaşamışsın evet kötü ama demekki hamile kalabiliyorsun öyle düşün , ay yap gitsin
Ask olsun tabi kiseni anneler grubuna transfer edicez törenleeeee senin gözün hep üzerimizde olsun asıll D:
gebelik testi mi? Laboquick,predictor early,prodoctor,certain,dr.prüfer öneririmbenim de dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Hangi testi önerirsiniz ya da beklemeye devam mı etmeliyim kızlar
Hepsini denedin mi ?gebelik testi mi? Laboquick,predictor early,prodoctor,certain,dr.prüfer öneririm
Test için erken mi ben adet olmam gereken günden bir gün önce test yaptım ama negatif çıkmıştı. Kaç gün daha gecikme olması gerekli kigebelik testi mi? Laboquick,predictor early,prodoctor,certain,dr.prüfer öneririm
Ben şimdi test alsam sabaha kadar dayanamam yaparım hemenBende yarın sabah yapacağım kızlar testi bekleyin bakalım
Sabaha kısmetse inşallah amin hayırlısıTest mi geliyoo
Mantıklı canım bencede istiyosan sadece o gece gir ilişkiye erkekle alakalı adamın sperminde bitiyo iş
Bizde konsantrasyon 13,7 yazıyor. Total sperm sayısında ise 34,3 yazıyor. Doktor biraz düşük dedi. Ultrason istedi. Orda gördüler varikoseli.Cnm toplam sperm sayısı mi sperm yoğunluğu mu oluyo hangisine bakacaz geçen sene bizde test yaptırmistik
Anladım canım. Bizde ileri hız falan iyi ama sayı düşüktü. Onunda varikoselden kaynaklandığını düşündük. Bilmiyorum tekrar test verecek bakalımCanım benim de eşimde varikosel vardı evlenir evlenmez öğrendik bir sürü doktora gittik farklı farklı kimi ameliyat dedi kimi bekle dedi bir sene bekledik bebek olmayınca ameliyat oldu sonra değerler yükselişe geçti sonra yavaşladı ilaç iğne takviyesi gerekiyor muş onları da uyguladık şimdi gayet normal ama bende pko başladı bu sürelerde hiç gebe kalmadım en son şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu ondan sonra bizde sperm dna hasarı ndan şüphelendik şimdi de o testi yaptıracaz büyük ihtimalle ondan olmuyo çünkü benim hormonların normal insülin direnci yok yumurtlama pik oluyor ama gebelik olmuyor toplamda 3.senemiz oldu işte hala da uğraşıyoruz sana tavsiyem mutlaka araştır farklı farklı doktorlara git ne gerekiyorsa yap test olarak felan bizim ilk spermiyogram da ileri hız 0 dı toplam da 15 milyon sperm vardı kötüydü yani sonuçlar
Kız dayanamadın dimi yarın yapmayatest yapmayanlarrrrrr utanın
Ya nereye kacıyosunuz ben adet olursam gene temmuz olcak batım ama
Suan adet tarihiniz geçti mi anlamadım?Test için erken mi ben adet olmam gereken günden bir gün önce test yaptım ama negatif çıkmıştı. Kaç gün daha gecikme olması gerekli ki
Uzulme cnim ama şimdi eve giriyorum ben de aglicm komşuda doğmuş haberim yok bi bn kaldimSosyal medyada insanlar ne çok şey paylaşıyor herkes hamile herkes bebekli hayvanlara kadar tüm canlılar ağlamaktan tükendim özel günüm gelmedi sancıdan kimildayamiyorum test negatif çıkıyor bunu yazarken gözyaşlarım sel oldu çok yorgunum
Bende de ondan var yarın sabah yapacağımKızlar bu Gebelik testini aldım da iki gün sonra yapacagim inşallah ama ilk defa bu markayı gördüm bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?