Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni dövcem koş hastaneyee koşş bak dün ve bugünkü kaset testlerimi atıyorum benimkinden daha belirgin senin beta 30 falan heralde ahahah
ya valla aynı gibi evet gözümle gördüğümle ama yok dayanıcam vermicemkan verip negatif görmek daha üzücü yanıltıcı çizgiyse ama yarın sabah artık erken test yapiyim bari ay heyecanlandımm sen hangi marka almıştın erken testi

Geleceğimden daha temiz ve parlak bir test bırakıyorum buraya

Eklentiler

• 9F8A8918-0062-45C0-8A47-ED2473D3AF8D.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 79
Predictor early mı ne ondan almıştım inanılmazsın kız benimki daha silik 14 çıktı diyorum dün hadi yanıltıcıydı diyelim bugünkü neeeee ayyyy pesssss

Predictor early aldık

ya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Bebisim bariz çizgi var eğer 5 dk içinde cektiysen bunun negatifi olmuyo genellikle ama sen bilirsin

Predictor early mı ne ondan almıştım inanılmazsın kız benimki daha silik 14 çıktı diyorum dün hadi yanıltıcıydı diyelim bugünkü neeeee ayyyy pesssss
ya eşim evde bugün şimdi kesin anlar nereye gittiğimi beklentiye girer bide üstüne negatif olursa moralim çok bozulur. yarın bari işe gitse rahat rahat çaktırmadan halletsem işimi

ya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Günaydınlar
Bu kaset testlere göre var gibi geldi, adet günü geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…