- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Günaydın canım bende gördüm vallaYeni paket açtım onuda çektim emin misiniz kızlar ya
Günaydın canııım sen herkese diyorsuuun asıl sana hayırlı olsunnn, koş kan, verKızım sen testi buraya at biz burda onu atomlarına ayırıp pozitifi buluyoruz
Bende gördüm baya belirgiiinya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
ya valla aynı gibi evet gözümle gördüğümle ama yok dayanıcam vermicemkan verip negatif görmek daha üzücü yanıltıcı çizgiyse ama yarın sabah artık erken test yapiyim bari ay heyecanlandımmSeni dövcem koş hastaneyee koşş bak dün ve bugünkü kaset testlerimi atıyorum benimkinden daha belirgin senin beta 30 falan heralde ahahah
Günaydın kuzummmGünaydın canım bende gördüm valla
Günaydın canııım sen herkese diyorsuuun asıl sana hayırlı olsunnn, koş kan, veredit:yarın yapayım artık
Predictor early mı ne ondan almıştım inanılmazsın kız benimki daha silik 14 çıktı diyorum dün hadi yanıltıcıydı diyelim bugünkü neeeee ayyyy pesssssya valla aynı gibi evet gözümle gördüğümle ama yok dayanıcam vermicemkan verip negatif görmek daha üzücü yanıltıcı çizgiyse ama yarın sabah artık erken test yapiyim bari ay heyecanlandımmsen hangi marka almıştın erken testi
Predictor early aldıkya valla aynı gibi evet gözümle gördüğümle ama yok dayanıcam vermicemkan verip negatif görmek daha üzücü yanıltıcı çizgiyse ama yarın sabah artık erken test yapiyim bari ay heyecanlandımmsen hangi marka almıştın erken testi
Bebisim bariz çizgi var eğer 5 dk içinde cektiysen bunun negatifi olmuyo genellikle ama sen bilirsinya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Kuzum sende benle aynı markayı yapmıssın sende de böyle bi cizgi belirdi mi?Geleceğimden daha temiz ve parlak bir test bırakıyorum buraya
Yok canım benim ki dümdük bembeyaz gölgesi yoktuKuzum sende benle aynı markayı yapmıssın sende de böyle bi cizgi belirdi mi?
İlk 5 dk içinde mi çıktı bu testin sıfır halinde bu çizgi yokKuzum sende benle aynı markayı yapmıssın sende de böyle bi cizgi belirdi mi?
e sende de var bariz çizgi sen kan vericek misinnKuzum sende benle aynı markayı yapmıssın sende de böyle bi cizgi belirdi mi?
Sagol canım o zamanYok canım benim ki dümdük bembeyaz gölgesi yoktu
Evet hemen cıktı sabah ilk idrarlaİlk 5 dk içinde mi çıktı bu testin sıfır halinde bu çizgi yok
Yarın vercemmme sende de var bariz çizgi sen kan vericek misinn
ya eşim evde bugün şimdi kesin anlar nereye gittiğimi beklentiye girer bide üstüne negatif olursa moralim çok bozulur. yarın bari işe gitse rahat rahat çaktırmadan halletsem işimiPredictor early mı ne ondan almıştım inanılmazsın kız benimki daha silik 14 çıktı diyorum dün hadi yanıltıcıydı diyelim bugünkü neeeee ayyyy pesssss
Burdan biri heycanlanınca bende heycanlanıyorum hayırlıısı ile olurSagol canım o zaman
16.günde galiba pozitifi gördüm Allah yarebbi kalbim güm güm çarpmaya basladı
yarın ben de gidiyime döndüm şu an gaza gelip senden de. ay inşallah pozitififi alırız birlikteYarın vercemmmbugün çok işim var
İnşallahhyarın ben de gidiyime döndüm şu an gaza gelip senden de. ay inşallah pozitififi alırız birlikte
Günaydınlarya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?