Ben çizgi görüyorum canımBuda kapalı halii
Hayır senınkı baya belirrgiiiiin kızımYa- Janna - da söylemişti ya kendinden olan çizgi değil mi o
Yok anam daha silik çıkıyor o da yanıma aldım bugün 4 gibi yaparım atarım onu da
Adet olmadım, test de yaptım negatif.. Bat 3 gün geçti bekliyorum canım@A R Y A ,zeynepciginiz , @Cansinn10 , K kizkizakiz , @ladymiracle , @Elosaa kızlar durumlar nedir? Bilgi vermeyenler listeden silinecektir kusura bakmayın bazıları cevrimici olup yazmıyor cunku
Benımde silik cıktı ovu testimYok anam daha silik çıkıyor o da yanıma aldım bugün 4 gibi yaparım atarım onu da
Yeni paket açtım onuda çektim emin misiniz kızlar yaHayır senınkı baya belirrgiiiiin kızım
Kızım sen testi buraya at biz burda onu atomlarına ayırıp pozitifi buluyoruzAdet olmadım, test de yaptım negatif.. Bat 3 gün geçti bekliyorum canım
Bak böyle bugünü daha yapmadımBenımde silik cıktı ovu testim
Aa emin olamadm şimdi o çizginin fotografta bu kadar net cıktıgını bilmiyordum ben xs max ile o çizgiyi kameraya yansıtamamıştım acıkcası neyle çektin kızımYeni paket açtım onuda çektim emin misiniz kızlar ya
Seni dövcem koş hastaneyee koşş bak dün ve bugünkü kaset testlerimi atıyorum benimkinden daha belirgin senin beta 30 falan heralde ahahahya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Görüyoooruum koş kan verya kızlar bugünkü kaset testte içini açmadan ilk dakikalarda gölge çizgi belirdi fotoğrafta normalinde pek çıkmadı ama ben gözümle efektlideki kadar görebiliyorum
Ama kızlar sanki her an pikleşcek gibi duran testlerden olmuş dimiBenımde silik cıktı ovu testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?