Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim yumurtlama geç oldu diye bat günüm bugün (30 Haziran) ama henüz regl olmadım. Tatildeyim, cumartesi dönünce yapıcam testi. Birkaç gün gecikme olmasını bekleyip öyle test yapıcam.
inşallah müjdeli haberi alırsınız

Kızlar bata 4 gün var çok bel ağrım ve kuyruk sokumu ağrım var ilk defa yaşıyorum yine değilse belirti defterine bunları da ekleyeceğim

Olabilirsiniz bence bende aynı durumdayım sivilcelendim, ağrı dün oldu bugün olmadı adette olmadım .. ama kadının vucüdü ne zaman neye tepki vereceği belli olmuyor malesef
İçimde kıpır kıpır, keşke olsa çok isterim tabi önce sağlıklı olması. Sürekli gidiyorum wc ye geldi mi gelicek mi aman gelmese bekleyeceğiz bakalım zaten 3-4 gün daha gelmezse gidip merkeze alıcam test

Bence keyfinize bakın tatilinizin tadını çıkartın döndüğünüzde test yaparsınız hem varsa bişey daha net çıkar
Aklımdanda çıkmıyorki sürekli wc deyim geldi mi gelecek mi diye, 3-4 gün daha gelmezse çok iyi olur gidip test alırım

Kuzum benim yumurtlama geç oldu diye bat günüm bugün (30 Haziran) ama henüz regl olmadım. Tatildeyim, cumartesi dönünce yapıcam testi. Birkaç gün gecikme olmasını bekleyip öyle test yapıcam.
Bende aynı durumdayım canım gerçi ben ovülasyon testinde hiç pik yakalayamadım Bu ay biraz kafamıza göre oldu belki çatlamam bile olması kist olarak gelicek hiç bilmiyorum açıkçası

Canım bir koç üniversitesi hastanesinden fiyat alsana İstanbuldaysan, orada sgk geciyor diye biliyorum. Tüp bebekte gecer mi bilmem ama belki fikir danışmak için gidersin, aklında olsun..

Fikir olsun bu dediğin ama ben çok uzağım oralara karadenizdeyim. Yinede çok teşekkür ederim ilgin için

Valla benimde bugün bat günüm henüz olmadım. Az önce bel ağrısı başladı biraz, kaç gündür de rahmimde ve karnımda batmalar oluyor. Test yapmıcam bu ay, çok kararlıyım
Yaaa inşallah güzel haberler verirsin kuzum bende 21. Gün beta baktırdım negatifti, bugün test yaptım yine negatif
Z zahrada sağolsun tarot falı baktım
Nasıl özgüvense "hamile miyim?" dedim evet kartı çıktı sonra "gerçekten mi, bebeğim benimle misin? dedim kahkaha atarak ve yine evet çıktı dedim ki hep evet çıkıyor bu defa" çok param var mı? " dedim nötr çıktı açıklamada da" bu soruya evet ya da hayır cevabı verilemez sorunuzun cevabı güçlü ve otoriter bir erkekte" dedi evet şuanlık çalışmıyorum param otoriter ve güçlü erkekimden geliyor ne az ne çok yani nötr şimdilik yetiyor
Kan tahliline ve sabah ki negatif teste rağmen kendimi hamile ilan ediyorum

Gelmesiiin gelmesiiin benimde test yapasım geldi şimdi

Günaydın kızlar
Ben diğer aya transfer oluyorum galiba

Eklentiler

• IMG_20210701_063256.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210701_063202.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın kızlar 16.gün buda iğne etkisi değildir herhalde dimi

Eklentiler

• 08597B38-8B2A-474D-9921-C39A6A4A2632.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 6238AE19-B0F5-4D0D-8D8D-376E34D7F48F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…