Kuzum benim yumurtlama geç oldu diye bat günüm bugün (30 Haziran) ama henüz regl olmadım. Tatildeyim, cumartesi dönünce yapıcam testi. Birkaç gün gecikme olmasını bekleyip öyle test yapıcam.A R Y A , zeynepciginiz , @Cansinn10 , @kizkizakiz , ladymiracle , E Elosaa kızlar durumlar nedir? Bilgi vermeyenler listeden silinecektir kusura bakmayın bazıları cevrimici olup yazmıyor cunku
inşallah müjdeli haberi alırsınızKuzum benim yumurtlama geç oldu diye bat günüm bugün (30 Haziran) ama henüz regl olmadım. Tatildeyim, cumartesi dönünce yapıcam testi. Birkaç gün gecikme olmasını bekleyip öyle test yapıcam.
İçimde kıpır kıpır, keşke olsa çok isterim tabi önce sağlıklı olması. Sürekli gidiyorum wc ye geldi mi gelicek mi aman gelmeseOlabilirsiniz bence bende aynı durumdayım sivilcelendim, ağrı dün oldu bugün olmadı adette olmadım .. ama kadının vucüdü ne zaman neye tepki vereceği belli olmuyor malesef
Aklımdanda çıkmıyorkiBence keyfinize bakın tatilinizin tadını çıkartın döndüğünüzde test yaparsınızhem varsa bişey daha net çıkar
Bende aynı durumdayım canım gerçi ben ovülasyon testinde hiç pik yakalayamadımKuzum benim yumurtlama geç oldu diye bat günüm bugün (30 Haziran) ama henüz regl olmadım. Tatildeyim, cumartesi dönünce yapıcam testi. Birkaç gün gecikme olmasını bekleyip öyle test yapıcam.
Canım bir koç üniversitesi hastanesinden fiyat alsana İstanbuldaysan, orada sgk geciyor diye biliyorum. Tüp bebekte gecer mi bilmem ama belki fikir danışmak için gidersin, aklında olsun..
Yaaa inşallah güzel haberler verirsin kuzumValla benimde bugün bat günüm henüz olmadım. Az önce bel ağrısı başladı biraz, kaç gündür de rahmimde ve karnımda batmalar oluyor. Test yapmıcam bu ay, çok kararlıyım
Henüz gelen giden yok ama gelir gibi hissediyorum haber vericemA R Y A , zeynepciginiz , @Cansinn10 , @kizkizakiz , ladymiracle , E Elosaa kızlar durumlar nedir? Bilgi vermeyenler listeden silinecektir kusura bakmayın bazıları cevrimici olup yazmıyor cunku
Gelmesiiin gelmesiiinİçimde kıpır kıpır, keşke olsa çok isterim tabi önce sağlıklı olması. Sürekli gidiyorum wc ye geldi mi gelicek mi aman gelmesebekleyeceğiz bakalım zaten 3-4 gün daha gelmezse gidip merkeze alıcam test
Beklemedeyim canım ben olmadım şuanA R Y A , zeynepciginiz , @Cansinn10 , @kizkizakiz , ladymiracle , E Elosaa kızlar durumlar nedir? Bilgi vermeyenler listeden silinecektir kusura bakmayın bazıları cevrimici olup yazmıyor cunku
Kaç gün varr bata cnmGünaydın kızlar
Ben diğer aya transfer oluyorum galiba
Sanki gölge gibi ince bir çizgi görüyorum ama yine de umutlandırmak istememGünaydın kızlar
5 gün var yumurtlamanın da 12 günüKaç gün varr bata cnm
Kız biye oluyosun burdaki çizgi neeGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?