- Konu Sahibi Mystery275
-
bende hem 12. Günde hem de 14. Günde negatif gördüm inşallah sonradan pozitif döner.Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
InşallahValla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
14. Günü yapmadım valla doktorumu dinledim o zaman yaptım benim idrarda döndüyse seninde dönerbende hem 12. Günde hem de 14. Günde negatif gördüm inşallah sonradan pozitif döner.
Yok canım benim değil beklemedeyim ben şuan negatif sonuç
Kalbini ferah tut ve hisset pozitif düşün pozitif olsun evrene ne gönderirsen dönüşü öyle oluyor gerçekten bakValla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
19. gün bile pozitif dönen varmış adet olmadığımız sürece Umut var demektir kızlar14. Günü yapmadım valla doktorumu dinledim o zaman yaptım benim idrarda döndüyse seninde döner
Seninki yerleşme canım endişe etme bebisin seninle14. Günü yapmadım valla doktorumu dinledim o zaman yaptım benim idrarda döndüyse seninde döner
Benimde durumum senin gbi beklemedeyim güzel haberler alırızbende hem 12. Günde hem de 14. Günde negatif gördüm inşallah sonradan pozitif döner.
Evet devamı gelmeyince umut etmiş oldum bendeSeninki yerleşme canım endişe etme bebisin seninle
16. Günümdeyim bende zaten tam zamanı aslında adette olmadım şükür bugun , acaba olucam mı diye diye günü bitirdim19. gün bile pozitif dönen varmış adet olmadığımız sürece Umut var demektir kızlar
Inşallah aminBenimde durumum senin gbi beklemedeyim güzel haberler alırız
Leke geliyor şuan benden kafam karıştı iyiceInşallah amin
Benden de 2-3 gün kadar geldi, yerleşmedir umarım. Lekelenme sonrası kanda da hcg değeri arttı. Darısı başınaLeke geliyor şuan benden kafam karıştı iyice
Regl olucam galiba bilmiyorum çarşamba günüde geldi kesildi , demin yine geldi normalde bugun olmam lazımdıBenden de 2-3 gün kadar geldi, yerleşmedir umarım. Lekelenme sonrası kanda da hcg değeri arttı. Darısı başına
Merhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)Temmuz’da çatlatma iğnesi yapanlar olarak birbirimize destek olalım istedim. Ben 1 temmuz salı günü yaptırdım iğneyi. Bugün eğer iğne gününü saymazsam 9. Gün oluyor. Heyecanlıyım. 2 gündür ara ara olan akıntım var. Dün de 2 kez hafif baş dönmesi yaşadım. Yerleşme sürecindeymişim inşallah tutuyodur. Bu sabah da çok yağlı bir ciltle uyandım bir de yüzümde bi gecede 3-4 tane sivilce çıkmış.
Sizde durumlar nasıl? Belirti olan var mı?
İğnenin yan etkileri de mi olmadı sendeMerhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)
28 temmuzda catlatma ignesi vurdum hala midem bulanıyorMerhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)
Ben de 21 temmuzda 5. Günde doktora göründüm bana klomen verdi x2 kere 5 gün. 29 unda çağırdı. Yumurtalara baktı çok iyi dedi. Ovitrelle yazdı. Şükür ki aynı gün bulduk ve 13.00 te vuruldum. Ertesi günden itibaren gün aşırı ilişki önerdi. 30 akşamı (dün) değerlendirdim. Bu sabah uyandığımda adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı vardı. Ne yapmalıyım çatlama ağrısı mı acaba. Bugün durup yarın mı değerlendireyim bugün de olmalı mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?