Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
bende hem 12. Günde hem de 14. Günde negatif gördüm inşallah sonradan pozitif döner.

Yok canım benim değil beklemedeyim ben şuan negatif sonuç

Valla yavrum 12.günde negatif gördükten sonra yedim bitirdim kendimi tuttumu tutmadımı diye , dün leke gelince şüphelendim yaptım çıktı inşalllah kanda da pozitiftir
Kalbini ferah tut ve hisset pozitif düşün pozitif olsun evrene ne gönderirsen dönüşü öyle oluyor gerçekten bak

Merhaba 4 Ağustosta çatlatma iğnesi oldum doktor 22cm ve 17 cm yumurtam olduğunu söyledi. Çatlatma iğnesinden sonraki gün de progestan 200 mg başlattı, 5 gün oldu çatlatma iğnesi olalı ama hiç belirti yok ben de bu normal mi bilmiyorum normalde göğsüm yoğun ağrırdı hiçbirsey yok deneyimli kişiler varsa yazarsa sevinirimmm:)

İğnenin yan etkileri de mi olmadı sende

28 temmuzda catlatma ignesi vurdum hala midem bulanıyor

Eklentiler

• IMG_3090.webp
    164 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bat 13 ağustos sizce sahte pozitif mi. Adet olacakmışım gibi kasık ve bel sancım da var göğüs uçlarım sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…