- Konu Sahibi Mystery275
-
Hayır beta yüksek çıkmadı gebelik testi yalancı pozitif çıkmış olduNasıl ya gebelik testi ve kan testi ama beta yüksek çıkmamis miydi senin canım
Adet oldumBelki yerlesmedir kan verdin mi sen
Takma kafana hayırlısı olsunAdet oldum
Büşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorumAdet oldum
Merhaba tedavi mi yaptınız yumurta catlatma ignesi mi vurdunuzBüşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum
Merhaba aşılama oldum 25 temmuzda doktorum 9 Ağustos kan ver demişti ben dayanamayip 6 Ağustosta verdim negatif çıktı hâlâ adet olmadım hiçte adet ağrısı vs yokMerhaba tedavi mi yaptınız yumurta catlatma ignesi mi vurdunuz
Tedavisiz deniycem bu sefer ya vücudumu dinlendiricem , bekle biraz daha adet geçsin öyle yap yavrumBüşraaaa sabah beri mesajları okuyorum çok mutlu olmuştum ama ben inanıyorum çok yakında anne olacağız ben memlekete gelmiştim iyi denk geldi hiç düşünme buraya gelme fırsatım bile olmadı hâlâ da adet olmadım bende 12.gün kan vermiştim yarın geri dönüyorum yine gitmeden versem mi orda mı versem bilmiyorum
HayırlısıKızlar adet oldum bu ay nasip değilmiş.
2 kez çatlatma iğnesi, bir kez de aşılama oldum ikisinde de duphaston bittikten 3 gün sonra adet oldumArkadaşlar çatlatma iğnesi ve aşılama olup olumsuz sonuç alanlar kaçıncı gün adet oldunuz yada tam adet tarihinizde mi adet oldunuz ?
Adet tarihiniz geçiyor muydu peki ?2 kez çatlatma iğnesi, bir kez de aşılama oldum ikisinde de duphaston bittikten 3 gün sonra adet oldum
Hayır ilacın bitmesi adet zamanıma denk geliyordu ama bu ay aşılama sonrası kanamam olduğundan dolayı progestan kullandım ve iki kutu duphaston kullandığım için ilaç geç bittiğinden adet tarihim geciktiAdet tarihiniz geçiyor muydu peki ?
Anladım benim de aşılamanın 14. Günü Çatlatma iğnesinin 16. Günü beklenen adet tarihimde 13 Ağustos bu yüzden sordumHayır ilacın bitmesi adet zamanıma denk geliyordu ama bu ay aşılama sonrası kanamam olduğundan dolayı progestan kullandım ve iki kutu duphaston kullandığım için ilaç geç bittiğinden adet tarihim gecikti
Benimde bugün 16 gün aşılama adetine de 2 gün var hâlâ olmadım Çarşamba günü kan vermiştim negatifti sizinAnladım benim de aşılamanın 14. Günü Çatlatma iğnesinin 16. Günü beklenen adet tarihimde 13 Ağustos bu yüzden sordum
Ben test yapmadım adetim 13 Ağustos sanırım gecikme bekleyeceğim negatif görmektense adet görmek daha az üzerBenimde bugün 16 gün aşılama adetine de 2 gün var hâlâ olmadım Çarşamba günü kan vermiştim negatifti sizin
ayyy ne güzel ben bekleyemedigim için erken verdim cumartesi günü 15 oluyordu ben Çarşamba verdim 12.gün verdimBen test yapmadım adetim 13 Ağustos sanırım gecikme bekleyeceğim negatif görmektense adet görmek daha az üzer
Erken olabilir çünkü hemen yumurtalar çatlamayabilir benim daha önce 2 aşılamamda da ovitrelleye rağmen iğneyi vurunduktan 2-3 gün sonra çatlıyordu yumurtam bu ay ilk kez iğneyi vurduktan hemen sonra çatladı kanla baktık çatlamış diye yani 14 günden önce test yapmak erken olabilir adet tarihiniz de yapsanız daha sağlıklı olurayyy ne güzel ben bekleyemedigim için erken verdim cumartesi günü 15 oluyordu ben Çarşamba verdim 12.gün verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?