- Konu Sahibi Mystery275
-
Duphaston kullanmışsınızdır illaki ne zaman bitti?Anladım benim de aşılamanın 14. Günü Çatlatma iğnesinin 16. Günü beklenen adet tarihimde 13 Ağustos bu yüzden sordum
Yok duphaston yada progesteron hiç bişey kullanmadım yalnızca Femara + Ovitrelle ve sonunda aşılama oldum ovitrelle adetin 14. Gününe aşılamada 16. Güne denk geldiDuphaston kullanmışsınızdır illaki ne zaman bitti?
Daha adet olmadım adetim gecikirse tekrar kan vereceğimErken olabilir çünkü hemen yumurtalar çatlamayabilir benim daha önce 2 aşılamamda da ovitrelleye rağmen iğneyi vurunduktan 2-3 gün sonra çatlıyordu yumurtam bu ay ilk kez iğneyi vurduktan hemen sonra çatladı kanla baktık çatlamış diye yani 14 günden önce test yapmak erken olabilir adet tarihiniz de yapsanız daha sağlıklı olur
Bugünlerde olman lazım normalde canım. Tekrar test yapmayı düşünmez misin?Arkadaşlar ben 26 temmuzda iğne oldum bugün iğneyle birlikte 17. Günüm daha adet olmadım. 12. Ve 14. Günlerde test yaptım negatif çıktı. Bir daha da yapmadım tekrar negatif çıkar diye korktum. en geç ne zaman adet olmam lazım
İlk çatlama ignemdi çatlatma iğnesi vurulduğu gün hariç 16nci günde adet oldumArkadaşlar çatlatma iğnesi ve aşılama olup olumsuz sonuç alanlar kaçıncı gün adet oldunuz yada tam adet tarihinizde mi adet oldunuz ?
Aslında düşünüyorum ama bir kaç gün daha geçmesini bekliyorum.Bugünlerde olman lazım normalde canım. Tekrar test yapmayı düşünmez misin?
Olmadı şimdi bir kaç gündür kasıklarım ara ara ağrıyor ama o da sık değilİğnenin yan etkileri de mi olmadı sende
Sormadım ama tutunma kolaylaştırması için ve olursa hamilelik olası düşüğü engelliyormus böyle olduğunu öğrendimDoktorunuz progestani neden başladı sordunuz mu
Hamile misiniz inşallah öyledir ya çok sevindimDayanamayıp test yaptım hafif silik var
Ayyy çok mutlu oldumDayanamayıp test yaptım hafif silik var
İnşallah öyledir bugün kan verdim az önce bakalım artıkHamile misiniz inşallah öyledir ya çok sevindim
Hamgi marka olduğunu hatırlamıyorum da bugün kan verdim sabahtan inşallah doğrudur. Bu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda da silik çizgi çıktı bakalım artık o inşallahAyyy çok mutlu oldumburada hafif silik görünüyor, sen çok daha belirgin görmüşsündür canım gayet belli bence. Testinin markası neydi? Kan versen tam anlaşılır aslında.
Kendim olmuş kadar sevindimHamgi marka olduğunu hatırlamıyorum da bugün kan verdim sabahtan inşallah doğrudur. Bu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda da silik çizgi çıktı bakalım artık o inşallah
Tabi tabi veririmKendim olmuş kadar sevindimkan sonuçların çıkınca bize de haber verirsin di mi, güzel haberlerini bekliyoruz
Kan testi versen daha sağlıklı olur aslında. Ya da 3 4 gün sonra bir daha tekrarla.Kızlar çatlamanın 8. Günü çatlatma iğnesi olmadım bu arada az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin
YihhuuuuKan sonucu çıktı arkadaşlar beta 118. 2 3 gün sonra bir daha kan vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?