Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Daha adet olmadım adetim gecikirse tekrar kan vereceğim

Arkadaşlar ben 26 temmuzda iğne oldum bugün iğneyle birlikte 17. Günüm daha adet olmadım. 12. Ve 14. Günlerde test yaptım negatif çıktı. Bir daha da yapmadım tekrar negatif çıkar diye korktum. en geç ne zaman adet olmam lazım

Bugünlerde olman lazım normalde canım. Tekrar test yapmayı düşünmez misin?

Ayyy çok mutlu oldum burada hafif silik görünüyor, sen çok daha belirgin görmüşsündür canım gayet belli bence. Testinin markası neydi? Kan versen tam anlaşılır aslında.
Hamgi marka olduğunu hatırlamıyorum da bugün kan verdim sabahtan inşallah doğrudur. Bu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda da silik çizgi çıktı bakalım artık o inşallah

Hamgi marka olduğunu hatırlamıyorum da bugün kan verdim sabahtan inşallah doğrudur. Bu testten sonra erken gebelik testi yaptım onda da silik çizgi çıktı bakalım artık o inşallah
Kendim olmuş kadar sevindim kan sonuçların çıkınca bize de haber verirsin di mi, güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar çatlamanın 8. Günü çatlatma iğnesi olmadım bu arada az önce awox marka test yaptım tatile gideceğim için varsa belki çıkar diye gölge gibi gözle görünür bir çizgi var flaş ile baktığımda ise incecik bir çizgi görünüyor ama çok ince acaba çizginin yeri ıslandı diye belli olmuş olsbilir mi buraya atmak isterdim ama fotoğrafta kesinlikle belli olmuyor lütfen yardım edin

Kan testi versen daha sağlıklı olur aslında. Ya da 3 4 gün sonra bir daha tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…