Temmuz 2025 çatlatma iğnesi olanlar🙋🏼‍♀️

Yarın bat günüm canlar birkaç gündür bir başlayıp bir kesilen adet sancılarım var bugün kan testi versem çıkar mı acaba erken testler negatif

Ay çok sevindim ya süreci bir özet geçer misin önceki sayfaları yükleyemiyorum ne zaman ne yaptırdın diye
26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Sonra doktor bir gün olacak bir gün olamayacak şekilde yapın adet olasıya kadar dedi. Tam uyumasak da öyle yapmaya çalıştık. Yani ilk 2 3 gun üst üstte yaptık 3 4 gün sonra yaptık. Biraz kendimize ve akışına bıraktık bazen planlı olunca insanın yapası da gelmiyor. sonra İğneyle birlikte 12. Ve 14. Günlerde test yaptığımda negatif çıkmıştı ondan sonra yapmayi düşünmemiştim hiç 19. Güne kadar tekrar negatif çıkar diye ama aklım çelindi dayanamadım evde de test olunca yaptım. En son testi de dün yaptım 17. Günde yaptım hafif silik çıktı bu sabah da kan testi verdim beta 118 çıktı.

Peki ne belirtilerin oldu ben de 4 agustosta çatlatma iğnesi oldum aynı dediğin gibi oldu bizimde 36 saat sabah çok erkene geliyordu yinede yaptık ertesi günde yaptım üst üste böyle yaptık sonra aynı sizin gibi ara verdik canımız isteyince yaptık ama bende bir hafta hiç belirti olmadı ne iğneye dair ne yumurtlamaya dair 7. Günde ara ara kaşık ağrım oldu o kadar, bu gün çatlatma iğnesiyle beraber 9. Gün, akıntıdan anlayanlar da oluyormuş benim bariz akıntı geliyor hatta anlıyorum geldiğini o derece afedersin bazen sarımtırak bazen açık renk , birde aksilik dün gece karnımda çok batma ve idrarımı yaparken ağrı oldu sanırım üşüttüm eğer öyleyse çok kötü denk geldi

Yarın bat günüm canlar birkaç gündür bir başlayıp bir kesilen adet sancılarım var bugün kan testi versem çıkar mı acaba erken testler negatif
varsa çıkar tabi, ne yaptınız kan verdiniz mi? hcg idrara biraz daha geç yansıyor o yüzden erken testte negatif olsa bile eğer varsa kanda görülebilir düşük değerlerle.

Benim iğneden sonra göğüsler hassasiyetlik oluştu arada baş dönmesi ama çok çok hafif arada da kasık ağrısı olmuştu. Halsizlik de yapmıştı bende. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu aynı tepki vermez. Biraz da ben maneviyata da yöneldim.. Bakalım artık Allah nasip etti inşallah da sağlıklı Bi şekilde ilerleme olur. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Bir gün sonra inşallah güzel haberler alırsınız ya valla çok sevindim Allah sağlıkla evladınıza kavuştursun

Kızlar merhaba çatlatma iğnesi yaptığınızda yumurta boyutunuz kaç mm di acaba? Ben 5 gün letu kullandım günde 1 tane bugün kontrolde 1 yumurtam büyümüş 26mm çatlamak üzere gece 12 de iğneni yap dedi doktor ama çok büyümüş gibi geldi bana normal mi sizce

Ayyyyy kızzz yeni görüyorum, tebrik ediyorum , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaaahhh

Maalesef regl oldum. Klomen çok belirti yapıyor diye okumuştum burda doğruymuş boşuna ümitlendim 2 hafta.
çok üzgünüm evet ilaçlar değişik hissettiriyor ben de geçen ay öyleydim hiç olmadık şeyler yaşadım ve hepsini gebeliğe yordum/yormak istedim. sonra reglim başlayınca hüsran oldu. önümüzdeki ay müjdeli haber verirsin inşallah canım

Arkadaşlar instagramda gördüm de sizinle de paylaşmak istedim. Ev araba çocuk ya da başka şeyler için ihlas terkibi yapıyorlar. 40 bin ihlas okuyorsunuz abdestli bir şekilde. B3nde yaptı ama ben 10 bin olarak okumaya başladım. Daha bitmediği için devam ediyorum. Sizi de bilgilendirmek istedim. İnstagram kullanıcı adı hamiyetkrc

Bende gördüm

Bu gün test yapacaktınız sonuç ne oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…