- Konu Sahibi Mystery275
-
Amin amin inşallah sağlıklı bir şekildeYihhuuuugözün aydın canım, maşallah darısı başımıza olsun inşallah
Doktorunuz progestani neden başladı sordunuz mu
Ay çok sevindim ya süreci bir özet geçer misin önceki sayfaları yükleyemiyorum ne zaman ne yaptırdın diyeKan sonucu çıktı arkadaşlar beta 118. 2 3 gün sonra bir daha kan vermeyi düşünüyorum
26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Sonra doktor bir gün olacak bir gün olamayacak şekilde yapın adet olasıya kadar dedi. Tam uyumasak da öyle yapmaya çalıştık. Yani ilk 2 3 gun üst üstte yaptık 3 4 gün sonra yaptık. Biraz kendimize ve akışına bıraktık bazen planlı olunca insanın yapası da gelmiyor.Ay çok sevindim ya süreci bir özet geçer misin önceki sayfaları yükleyemiyorum ne zaman ne yaptırdın diye
Peki ne belirtilerin oldu ben de 4 agustosta çatlatma iğnesi oldum aynı dediğin gibi oldu bizimde 36 saat sabah çok erkene geliyordu yinede yaptık ertesi günde yaptım üst üste böyle yaptık sonra aynı sizin gibi ara verdik canımız isteyince yaptık ama bende bir hafta hiç belirti olmadı ne iğneye dair ne yumurtlamaya dair 7. Günde ara ara kaşık ağrım oldu o kadar, bu gün çatlatma iğnesiyle beraber 9. Gün, akıntıdan anlayanlar da oluyormuş benim bariz akıntı geliyor hatta anlıyorum geldiğini o derece afedersin bazen sarımtırak bazen açık renk , birde aksilik dün gece karnımda çok batma ve idrarımı yaparken ağrı oldu sanırım üşüttüm26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Sonra doktor bir gün olacak bir gün olamayacak şekilde yapın adet olasıya kadar dedi. Tam uyumasak da öyle yapmaya çalıştık. Yani ilk 2 3 gun üst üstte yaptık 3 4 gün sonra yaptık. Biraz kendimize ve akışına bıraktık bazen planlı olunca insanın yapası da gelmiyor.sonra İğneyle birlikte 12. Ve 14. Günlerde test yaptığımda negatif çıkmıştı ondan sonra yapmayi düşünmemiştim hiç 19. Güne kadar tekrar negatif çıkar diye ama aklım çelindi dayanamadım evde de test olunca yaptım. En son testi de dün yaptım 17. Günde yaptım hafif silik çıktı bu sabah da kan testi verdim beta 118 çıktı.
varsa çıkar tabi, ne yaptınız kan verdiniz mi? hcg idrara biraz daha geç yansıyor o yüzden erken testte negatif olsa bile eğer varsa kanda görülebilir düşük değerlerle.Yarın bat günüm canlar birkaç gündür bir başlayıp bir kesilen adet sancılarım var bugün kan testi versem çıkar mı acabaerken testler negatif
Benim iğneden sonra göğüsler hassasiyetlik oluştu arada baş dönmesi ama çok çok hafif arada da kasık ağrısı olmuştu. Halsizlik de yapmıştı bende. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu aynı tepki vermez. Biraz da ben maneviyata da yöneldim.. Bakalım artık Allah nasip etti inşallah da sağlıklı Bi şekilde ilerleme olur. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsinPeki ne belirtilerin oldu ben de 4 agustosta çatlatma iğnesi oldum aynı dediğin gibi oldu bizimde 36 saat sabah çok erkene geliyordu yinede yaptık ertesi günde yaptım üst üste böyle yaptık sonra aynı sizin gibi ara verdik canımız isteyince yaptık ama bende bir hafta hiç belirti olmadı ne iğneye dair ne yumurtlamaya dair 7. Günde ara ara kaşık ağrım oldu o kadar, bu gün çatlatma iğnesiyle beraber 9. Gün, akıntıdan anlayanlar da oluyormuş benim bariz akıntı geliyor hatta anlıyorum geldiğini o derece afedersin bazen sarımtırak bazen açık renk , birde aksilik dün gece karnımda çok batma ve idrarımı yaparken ağrı oldu sanırım üşüttümeğer öyleyse çok kötü denk geldi
Bir gün sonra inşallah güzel haberler alırsınız ya valla çok sevindim Allah sağlıkla evladınıza kavuştursunBenim iğneden sonra göğüsler hassasiyetlik oluştu arada baş dönmesi ama çok çok hafif arada da kasık ağrısı olmuştu. Halsizlik de yapmıştı bende. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor herkesin vücudu aynı tepki vermez. Biraz da ben maneviyata da yöneldim.. Bakalım artık Allah nasip etti inşallah da sağlıklı Bi şekilde ilerleme olur. Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBir gün sonra inşallah güzel haberler alırsınız ya valla çok sevindim Allah sağlıkla evladınıza kavuştursun
Ayyyyy kızzz yeni görüyorum, tebrik ediyorum , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaaahhh26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. 36 saat sonra ilişkiye girdik. Sonra doktor bir gün olacak bir gün olamayacak şekilde yapın adet olasıya kadar dedi. Tam uyumasak da öyle yapmaya çalıştık. Yani ilk 2 3 gun üst üstte yaptık 3 4 gün sonra yaptık. Biraz kendimize ve akışına bıraktık bazen planlı olunca insanın yapası da gelmiyor.sonra İğneyle birlikte 12. Ve 14. Günlerde test yaptığımda negatif çıkmıştı ondan sonra yapmayi düşünmemiştim hiç 19. Güne kadar tekrar negatif çıkar diye ama aklım çelindi dayanamadım evde de test olunca yaptım. En son testi de dün yaptım 17. Günde yaptım hafif silik çıktı bu sabah da kan testi verdim beta 118 çıktı.
Insallh çok teşekkür ederim Allah herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsinAyyyyy kızzz yeni görüyorum, tebrik ediyorum , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalllaaaaahhh
İnşalllah aşılama falan yaptırmıycam ara verdim vücudum çok kötü oldu ovülasyonla takip edicem ilk defaInsallh çok teşekkür ederim Allah herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Maalesef regl oldum. Klomen çok belirti yapıyor diye okumuştum burda doğruymuş boşuna ümitlendim 2 hafta.varsa çıkar tabi, ne yaptınız kan verdiniz mi? hcg idrara biraz daha geç yansıyor o yüzden erken testte negati olsa bile eğer varsa kanda görülebilir düşük değerlerle.
çok üzgünümMaalesef regl oldum. Klomen çok belirti yapıyor diye okumuştum burda doğruymuş boşuna ümitlendim 2 hafta.
İnşallah olurİnşalllah aşılama falan yaptırmıycam ara verdim vücudum çok kötü oldu ovülasyonla takip edicem ilk defa
Bende gördümArkadaşlar instagramda gördüm de sizinle de paylaşmak istedim. Ev araba çocuk ya da başka şeyler için ihlas terkibi yapıyorlar. 40 bin ihlas okuyorsunuz abdestli bir şekilde. B3nde yaptı ama ben 10 bin olarak okumaya başladım. Daha bitmediği için devam ediyorum. Sizi de bilgilendirmek istedim. İnstagram kullanıcı adı hamiyetkrc
Bu gün test yapacaktınız sonuç ne oldu :)Arkadaşlar instagramda gördüm de sizinle de paylaşmak istedim. Ev araba çocuk ya da başka şeyler için ihlas terkibi yapıyorlar. 40 bin ihlas okuyorsunuz abdestli bir şekilde. B3nde yaptı ama ben 10 bin olarak okumaya başladım. Daha bitmediği için devam ediyorum. Sizi de bilgilendirmek istedim. İnstagram kullanıcı adı hamiyetkrc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?