- 26 Eylül 2024
- 142
- 54
- 18
- Konu Sahibi Mystery275
-
Bir de normalde çok sancılı geçer nerdeyse sancısız geçti. Rahattı. Üstüne görme tarzı birşeyler okudum. O yüzden letu kullanmaya şüpheliyimBen 12 ağustosta adet oldum bir gün erken olarak ama kahve telvesi gibi oldu ilk gün, sonra pıhtı ve çok yoğun olmayan kanama ve 4. Gün yani bugün leke şeklinde kesildi akşam açık pembeye döndü şu an bitti. Normalde 6 gün sürer. Ama cırcır oldum kasıklarımlarımda hafif batma ve belimde ağrı var soğuk almış gibiyim halsizim ama bir hastalık yok. Yarın letuya başlayacağım bu kanama beni şüphelendirdi. Geçen döngüde klomen+ovitrelle kullanmıştım onlardan kaynaklanmış olabilir mi...
Bir de normalde çok sancılı geçer nerdeyse sancısız geçti. Rahattı. Üstüne görme tarzı birşeyler okudum. O yüzden letu kullanmaya şüpheliyim
Söylediğinizi yaptım test negatif letuya başladım bakalım bu ay neler olacakİlaca başlamadan test mi yapsan acaba? Pıhtılı kanama olduğu için ben çok ihtimal vermem hamile olmana ama tabi yine de bilinmez. Benim de klomen kullandığım ayki döngüm çok rahat olmuştu. Normalde illa 1-2 ağrı kesici kullanırdım ama kullandığım ay pek ağrım sancım olmadı.
Şifa olsun, inşallah bu ay, “o” aydır ve bebişlerimiz gelip bizi bulurSöylediğinizi yaptım test negatif letuya başladım bakalım bu ay neler olacak
Ya çok tatlısınız. inşaallahŞifa olsun, inşallah bu ay, “o” aydır ve bebişlerimiz gelip bizi bulur
Merhabalar yeni gördüm de sonuç gayet iyi çıktı beta yükselmişBu gün test yapacaktınız sonuç ne oldu :)
Çok güzel haber çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar yeni gördüm de sonuç gayet iyi çıktı beta yükselmiş
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsinÇok güzel haber çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Oldunmu canım aşılamaŞifa olsun, inşallah bu ay, “o” aydır ve bebişlerimiz gelip bizi bulur
9 Ağustos'ta oldum canım, bugün 9. gündeyim.Oldunmu canım aşılama
Ay iyi hadii hayırlı sonuçlar alırsın inşalllaah , ben daha vücudumdaki hormonları atamadım valla ovülasyon testi sipariş vermiştim bugun gelicek başlarım ben de9 Ağustos'ta oldum canım, bugün 9. gündeyim.
Amiiin canım, inşallahAy iyi hadii hayırlı sonuçlar alırsın inşalllaah , ben daha vücudumdaki hormonları atamadım valla ovülasyon testi sipariş vermiştim bugun gelicek başlarım ben de
Femara kullandım yavrum ben ama bu ilaçların etkisi devam edebiliyormuş evet şişkinliğim hâlâ devam ediyo arada kasık ağrısı vs var bakalım bide bu ay 32. Günde adet bide ben , inşalllah şans getirir bu testler banaAmiiin canım, inşallahklomen'in etkisi takip eden aylarda devam ediyor diye duymuştum, inşallah senin de bu ay kendiliğinden olur canım.
Hadi bakalım inşallah. ben hiç kullanmadım ovulasyon testi, onu takip ederken strese girermişim gibi geliyor sana uğurlu gelsinFemara kullandım yavrum ben ama bu ilaçların etkisi devam edebiliyormuş evet şişkinliğim hâlâ devam ediyo arada kasık ağrısı vs var bakalım bide bu ay 32. Günde adet bide ben , inşalllah şans getirir bu testler bana
Bende kullanmadım ilk olacak , stres değilde ne zaman yumurtladığımı görürürm en azından vücudumda belirti aramaktaksa bu daha iyiHadi bakalım inşallah. ben hiç kullanmadım ovulasyon testi, onu takip ederken strese girermişim gibi geliyor sana uğurlu gelsin
çok haklısın canım, belirtiler de tam doğru olmuyor zaten. ben aşılama için yumurta takibindeyken iğneden önceki kontrolde kesin foliküllerden biri çatladı dedim çünkü kasık ağrısı, akıntı vs oldu ama kontrole bi gittik hiçbiri çatlamamıştı hepsi yerinde duruyorduBende kullanmadım ilk olacak , stres değilde ne zaman yumurtladığımı görürürm en azından vücudumda belirti aramaktaksa bu daha iyi
Yok yavrum ya ilaçlarda ağrı yapıyor vallaçok haklısın canım, belirtiler de tam doğru olmuyor zaten. ben aşılama için yumurta takibindeyken iğneden önceki kontrolde kesin foliküllerden biri çatladı dedim çünkü kasık ağrısı, akıntı vs oldu ama kontrole bi gittik hiçbiri çatlamamıştı hepsi yerinde duruyordu
Geldiği gibi yaptım bakalım sürekli tekrarlıycam yumurtlamam yakın gibi duruyorçok haklısın canım, belirtiler de tam doğru olmuyor zaten. ben aşılama için yumurta takibindeyken iğneden önceki kontrolde kesin foliküllerden biri çatladı dedim çünkü kasık ağrısı, akıntı vs oldu ama kontrole bi gittik hiçbiri çatlamamıştı hepsi yerinde duruyordu
evet hafif silik çizgi gördüm, iyice belirginleşip yok olunca çatlama oluyordu değil mi?Geldiği gibi yaptım bakalım sürekli tekrarlıycam yumurtlamam yakın gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?