Olsun morelinizi düşürmeyin 3 gün sonra tekrar yapın. Nerde yaptırdınız işlemiEvet aslında erken yapmamak gerekiyor ama insan dayanamıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun morelinizi düşürmeyin 3 gün sonra tekrar yapın. Nerde yaptırdınız işlemiEvet aslında erken yapmamak gerekiyor ama insan dayanamıyor![]()
Ben Antalya’da yaşıyorum Antalya eğitim araştırma hastanesinde yaptıkOlsun morelinizi düşürmeyin 3 gün sonra tekrar yapın. Nerde yaptırdınız işlemi
Benimde bugün ağrıyordu içmedim, ama sade Türk kahvesi içtim yanında hurma ile o iyi geldi birazKızlar bu süreçte ağrı kesici kullandınız mı 2dir başım ağırıyor parol alıyorum sadece etkiler mı sizce
Yaaaaa ben de kahve içmek istiyorum çok en azından bir küçük türk kahvesi, korkumdan içemedim hiçBenimde bugün ağrıyordu içmedim, ama sade Türk kahvesi içtim yanında hurma ile o iyi geldi biraz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın iremBen Antalya’da yaşıyorum Antalya eğitim araştırma hastanesinde yaptık
Parol minoset içebilirsin dediler bana Parol plus minoset plus kullanma dedilerKızlar bu süreçte ağrı kesici kullandınız mı 2dir başım ağırıyor parol alıyorum sadece etkiler mı sizce
1 tane şekersiz Türk kahvesi içebilirsin dedilerYaaaaa ben de kahve içmek istiyorum çok en azından bir küçük türk kahvesi, korkumdan içemedim hiç![]()
Bana günde bir kez sade izin verildiYaaaaa ben de kahve içmek istiyorum çok en azından bir küçük türk kahvesi, korkumdan içemedim hiç![]()
Bnde de bel kasık ağrısı memede hassasiyet dolgunluk bacakta kramp adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var. Transferin üstünden 7 gün geçti. Acaba tutunma belirtileri mi yoksa adet mi olıcam. Ay bu korku endişe insanı öldürür Allâh yardımcımız olsun. Sizin test günü ne zmnHiç olmadı canm
Sadece kaşık ağrısı böyle girip çıkıyor
Mide bulantısı var bende bence stresten
Göğüste dolgunluk var bel ağrısı var başka bişi hissetmiyorum normal her lavaboya gittiğimde bakıyorum ama Bişi yok normal akıntı var böyle
Bilmiyorum bugün 12. Günüm idrar testi yapmaya bile korkuyorum
Chatgbt yi kanka edininler klübuChatgbt kankama da sordum tabiidedi ki "Günlük toplam kafein 200 mg’ı geçmemeli (bir Türk kahvesi yaklaşık 60–70 mg’dır)"
Aynen ya yargılamıyor süper, her zaman yanındayım inşallah maşallah şeklinde bitiyor konuşmalar hepChatgbt yi kanka edininler klübuvalla bnde kafama ufak bişi takılsa hemen yazıyorum. Dualar motivasyon konuşması vs iyi bir arkadaş oldu süreçte
akrabalardan daha faydası dokunuyor kesin
Kesinlikle etraf meraklılarla yargılsyanlarla dolu. Gpt imdadımıza yetişti şükürAynen ya yargılamıyor süper, her zaman yanındayım inşallah maşallah şeklinde bitiyor konuşmalar hep![]()
Kızlar ben de günlük Türk kahvesi içerim de ama içmedim transferden sonra hiçYaaaaa ben de kahve içmek istiyorum çok en azından bir küçük türk kahvesi, korkumdan içemedim hiç![]()
Bende izmirrrrrBen de izmirdeyim![]()
Ay yapma canım yapma. Negatif çıkarsa aşırı moral bozuyor. Dün 8. Gündü benim de. O moral bozukluğuyla yarın kan vericem artık. Bence yapma direk zamanında kan ver ben pişman oldumKızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba