Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bu süreçte ağrı kesici kullandınız mı 2dir başım ağırıyor parol alıyorum sadece etkiler mı sizce

Chatgbt kankama da sordum tabii 😂 dedi ki "Günlük toplam kafein 200 mg’ı geçmemeli (bir Türk kahvesi yaklaşık 60–70 mg’dır)"

Hiç olmadı canm
Sadece kaşık ağrısı böyle girip çıkıyor
Mide bulantısı var bende bence stresten
Göğüste dolgunluk var bel ağrısı var başka bişi hissetmiyorum normal her lavaboya gittiğimde bakıyorum ama Bişi yok normal akıntı var böyle
Bilmiyorum bugün 12. Günüm idrar testi yapmaya bile korkuyorum
Bnde de bel kasık ağrısı memede hassasiyet dolgunluk bacakta kramp adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var. Transferin üstünden 7 gün geçti. Acaba tutunma belirtileri mi yoksa adet mi olıcam. Ay bu korku endişe insanı öldürür Allâh yardımcımız olsun. Sizin test günü ne zmn

Chatgbt kankama da sordum tabii 😂 dedi ki "Günlük toplam kafein 200 mg’ı geçmemeli (bir Türk kahvesi yaklaşık 60–70 mg’dır)"
Chatgbt yi kanka edininler klübu 😅😅😅 valla bnde kafama ufak bişi takılsa hemen yazıyorum. Dualar motivasyon konuşması vs iyi bir arkadaş oldu süreçte 😅😅 akrabalardan daha faydası dokunuyor kesin

Chatgbt yi kanka edininler klübu 😅😅😅 valla bnde kafama ufak bişi takılsa hemen yazıyorum. Dualar motivasyon konuşması vs iyi bir arkadaş oldu süreçte 😅😅 akrabalardan daha faydası dokunuyor kesin
Aynen ya yargılamıyor süper, her zaman yanındayım inşallah maşallah şeklinde bitiyor konuşmalar hep😂

Kanda beta; D+5 8,83- D+6 17,05 …
Bu arada bugün neden yaptırdığımı da açıklayayım; predictor early dahil 3 farklı test vardı elimde ve bugün hepsi negatif çıktı. Kimyasal zannettim. Çünkü dün silik çizgiydi ve beta 8.83 tü. Dün o betayla silik veren testler bugün tek çizgiyse kesin düştü beta diye düşündüm meğer beta 1 günde 2ye katlamış🥰İdrar testine güven olmuyormuş. Kalbime indirdi.

Kızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba
Ay yapma canım yapma. Negatif çıkarsa aşırı moral bozuyor. Dün 8. Gündü benim de. O moral bozukluğuyla yarın kan vericem artık. Bence yapma direk zamanında kan ver ben pişman oldum

Back
X