Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Canım bana embriyolog hurma yeme demişti bilgin olsun. 1 taneden bir şey olmaz da rahim kasılmalarını arttırabiliyormuş bilgin olsun.
Yediğim hurmanin haddi hesabı yok. O dediğiniz doğuma yakın oluyor. Doğuma yakın hurma yenilmez.

Kız asıl doğuma yakın yenilir doğum kolaylaşsın diye bence de o kadar yeme sen
Çok yiyorum 😅 sonuçtan önce de yiyordum. Şimdi de yiyorum😅 zaten glikoz durumunu doktor ile konuşmam gerekiyor. :) normalde tatlı ile hiç aram yok. Ama tatlı isteğim hiç kesilmiyor. İştah çok açıldı. Yani yazın yemek yemeyen ben sürekli yemek yiyorum. İki tabak kesmiyor. Elin ayağım titriyor. Doyduğumu hissedince kesiliyor titreme🙄

Çok yiyorum 😅 sonuçtan önce de yiyordum. Şimdi de yiyorum😅 zaten glikoz durumunu doktor ile konuşmam gerekiyor. :) normalde tatlı ile hiç aram yok. Ama tatlı isteğim hiç kesilmiyor. İştah çok açıldı. Yani yazın yemek yemeyen ben sürekli yemek yiyorum. İki tabak kesmiyor. Elin ayağım titriyor. Doyduğumu hissedince kesiliyor titreme🙄
Pozitifi görsem de ben de yesem🥹 Şimdi yediklerim hep boşa stresten😂

Bugün bnm de iştahım açık normalde tatlı şeyler hiç yemem sevmem ama bugün ilk defa tatlı yedim 🤣

Pozitifi görsem de ben de yesem🥹 Şimdi yediklerim hep boşa stresten😂
O anlaşılmıyor ki Bimini. Yani ben hamile miyim acaba bu kadar yiyorum diye düşünmedim 🙄 ama baktım sürekli devam ediyor. Demek ki bundan kaynaklanıyor dedim. İnşallah sen de hayırlı haberi alırsın. İçimde ki ses olumlu diyor :)

O anlaşılmıyor ki Bimini. Yani ben hamile miyim acaba bu kadar yiyorum diye düşünmedim 🙄 ama baktım sürekli devam ediyor. Demek ki bundan kaynaklanıyor dedim. İnşallah sen de hayırlı haberi alırsın. İçimde ki ses olumlu diyor :)
Yaaaa ayyy amin amiiiiin🥰❤️❤️❤️🙏

Back
X