- 10 Ağustos 2023
- 1.614
- 563
- 53
- 32
Kaçıncı günde yaptınız?Siz hangi gün transfer oldunuz ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günde yaptınız?Siz hangi gün transfer oldunuz ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı
Canım bana embriyolog hurma yeme demişti bilgin olsun. 1 taneden bir şey olmaz da rahim kasılmalarını arttırabiliyormuş bilgin olsun.Benimde bugün ağrıyordu içmedim, ama sade Türk kahvesi içtim yanında hurma ile o iyi geldi biraz
HerrrrryerdeyizzzzAaa İzmir dekiler nasıl da buraya toplandık![]()
Yediğim hurmanin haddi hesabı yok. O dediğiniz doğuma yakın oluyor. Doğuma yakın hurma yenilmez.Canım bana embriyolog hurma yeme demişti bilgin olsun. 1 taneden bir şey olmaz da rahim kasılmalarını arttırabiliyormuş bilgin olsun.
Bugün early sini kullandım silik çizgi bile çıkmadı hcg kanda 17 çıktı. Sözde 10üzerini yakalıyor predictor earlKızlar aranızda daha önce predictor gebelik testi kullanan var mı? Yarın 8. Günüm bi test yapsam diyorum çıkar mı acaba
Kız asıl doğuma yakın yenilir doğum kolaylaşsın diye bence de o kadar yeme senYediğim hurmanin haddi hesabı yok. O dediğiniz doğuma yakın oluyor. Doğuma yakın hurma yenilmez.
Ayy yanlış yazmışım evet doğuma yakın yenilirKız asıl doğuma yakın yenilir doğum kolaylaşsın diye bence de o kadar yeme sen
Yaa tamamdırCanım bana embriyolog hurma yeme demişti bilgin olsun. 1 taneden bir şey olmaz da rahim kasılmalarını arttırabiliyormuş bilgin olsun.
Çok yiyorumKız asıl doğuma yakın yenilir doğum kolaylaşsın diye bence de o kadar yeme sen
Ankaradan katılan yok muAaa İzmir dekiler nasıl da buraya toplandık![]()
Pozitifi görsem de ben de yesemÇok yiyorumsonuçtan önce de yiyordum. Şimdi de yiyorum
zaten glikoz durumunu doktor ile konuşmam gerekiyor. :) normalde tatlı ile hiç aram yok. Ama tatlı isteğim hiç kesilmiyor. İştah çok açıldı. Yani yazın yemek yemeyen ben sürekli yemek yiyorum. İki tabak kesmiyor. Elin ayağım titriyor. Doyduğumu hissedince kesiliyor titreme
![]()
Transferin ilk gününden beri günde 3 tane hurma yedim. Yeme içme konusunda çok değişiklik yapmadım ben. 31 temmuz da kese için randevum var . Kese için randevu verilen var mı başkaYaa tamamdır
Bugün bnm de iştahım açık normalde tatlı şeyler hiç yemem sevmem ama bugün ilk defa tatlı yedimÇok yiyorumsonuçtan önce de yiyordum. Şimdi de yiyorum
zaten glikoz durumunu doktor ile konuşmam gerekiyor. :) normalde tatlı ile hiç aram yok. Ama tatlı isteğim hiç kesilmiyor. İştah çok açıldı. Yani yazın yemek yemeyen ben sürekli yemek yiyorum. İki tabak kesmiyor. Elin ayağım titriyor. Doyduğumu hissedince kesiliyor titreme
![]()
Bana doktorum yarın için kan baktır yine güzel olursa 10gün sonrasına randevu al dediTransferin ilk gününden beri günde 3 tane hurma yedim. Yeme içme konusunda çok değişiklik yapmadım ben. 31 temmuz da kese için randevum var . Kese için randevu verilen var mı başka
Evet canım sen 8 ve 10. Gün baktırdın yarında çok güzel çıkacak, benim doktorda 10 gün sonrasına verdi bakalımBana doktorum yarın için kan baktır yine güzel olursa 10gün sonrasına randevu al dedi![]()
Ayy inşallah canımEvet canım sen 8 ve 10. Gün baktırdın yarında çok güzel çıkacak, benim doktorda 10 gün sonrasına verdi bakalım![]()
O anlaşılmıyor ki Bimini. Yani ben hamile miyim acaba bu kadar yiyorum diye düşünmedimPozitifi görsem de ben de yesemŞimdi yediklerim hep boşa stresten
![]()
Transfer günü ne zamandı?Evet canım sen 8 ve 10. Gün baktırdın yarında çok güzel çıkacak, benim doktorda 10 gün sonrasına verdi bakalım![]()
Yaaaa ayyy amin amiiiiinO anlaşılmıyor ki Bimini. Yani ben hamile miyim acaba bu kadar yiyorum diye düşünmedimama baktım sürekli devam ediyor. Demek ki bundan kaynaklanıyor dedim. İnşallah sen de hayırlı haberi alırsın. İçimde ki ses olumlu diyor :)