Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ağzından bal damlıyor şu an😍 bi moral geldi bana Allahım inşallah da olur 🥹❤️
Niye moralsiz olasın. Kendine olumlu yorum yap. Heyecanın olabilir. Ama gardını düşürme. 9. Gün verirsen sanki değerin 7. Günden daha iyi gelir. En azından düşük mü vs.demezsin. 29'unu bekleyip stres olacağına ver gitsin. İğne vurulmaya gidiyordan gittiğin gün ver iste

Niye moralsiz olasın. Kendine olumlu yorum yap. Heyecanın olabilir. Ama gardını düşürme. 9. Gün verirsen sanki değerin 7. Günden daha iyi gelir. En azından düşük mü vs.demezsin. 29'unu bekleyip stres olacağına ver gitsin. İğne vurulmaya gidiyordan gittiğin gün ver iste
Evet çok doğru diyosun❤️stresin faydası yok zararı var da işte insanın modu dalgalanıyor istemsiz biraz🥹 9. Gün olabilir evet benim iğneler hep göbekten ya bir yere gitmiyorum iğneye 29una da baya çok var zaten çatlarım ben😂

Kanda beta; D+5 8,83- D+6 17,05 …
Bu arada bugün neden yaptırdığımı da açıklayayım; predictor early dahil 3 farklı test vardı elimde ve bugün hepsi negatif çıktı. Kimyasal zannettim. Çünkü dün silik çizgiydi ve beta 8.83 tü. Dün o betayla silik veren testler bugün tek çizgiyse kesin düştü beta diye düşündüm meğer beta 1 günde 2ye katlamış🥰İdrar testine güven olmuyormuş. Kalbime indirdi.
Ahiiiyy neler diyosun kıyamam yaa korkutmuş belliki. Testlere güvenilmicek ✅
Tekrar kan testi yaptırmakta çok iyi yapmışsın. Bebişin seninle işte bak 🩷

Yediğim hurmanin haddi hesabı yok. O dediğiniz doğuma yakın oluyor. Doğuma yakın hurma yenilmez.
Embriyologun verdiği bilgi bu şekildeydi. Bu dönemde tercih etmeyin diye özellikle altını çizdi. Herkesin deneyimi farklı, uzman görüşü dinlemek gerekli diye düşünüyorum deneyimden ziyade. Bu arada tam tersi doğuma yakın hurma yeniyor :) hurma rahim kaslarının gevşemesine yardımcı oluyor.

Ahiiiyy neler diyosun kıyamam yaa korkutmuş belliki. Testlere güvenilmicek ✅
Tekrar kan testi yaptırmakta çok iyi yapmışsın. Bebişin seninle işte bak 🩷
Korkmak ne demek arabeske bağladım 😅 akşama kadar kabullendim hatta o kadar üzüldüm ki bütün gün yemek yemedim. sonra iş çıkışı rota yeniden oluşturuldu doğru hastaneye, sonuç gelince de koşa koşa yemeğe🤣 umut devam yani bakalım. Ama gün geçmiyor ki yeni bişy öğrenmeyelim. Çok şaşırdım test olayına. Dün kaset test bile silik çizgi verirken bugün hassas testler tırt çıktı.

Back
X