- 14 Ağustos 2024
- 3.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.113
- 73
Ne zaman test günün? 5. Gün muydu embriyo?Yaaaa ayyy amin amiiiiin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman test günün? 5. Gün muydu embriyo?Yaaaa ayyy amin amiiiiin![]()
Evet 5.gün, test günüm 29uNe zaman test günün? 5. Gün muydu embriyo?
Bayağı var. 27-Evet 5.gün, test günüm 29u![]()
Ağzından bal damlıyor şu anBayağı var. 27-
-28'in de çıkarsana şunu diyim 6.gunden sonra bekle.
Niye moralsiz olasın. Kendine olumlu yorum yap. Heyecanın olabilir. Ama gardını düşürme. 9. Gün verirsen sanki değerin 7. Günden daha iyi gelir. En azından düşük mü vs.demezsin. 29'unu bekleyip stres olacağına ver gitsin. İğne vurulmaya gidiyordan gittiğin gün ver isteAğzından bal damlıyor şu anbi moral geldi bana Allahım inşallah da olur
![]()
Evet çok doğru diyosunNiye moralsiz olasın. Kendine olumlu yorum yap. Heyecanın olabilir. Ama gardını düşürme. 9. Gün verirsen sanki değerin 7. Günden daha iyi gelir. En azından düşük mü vs.demezsin. 29'unu bekleyip stres olacağına ver gitsin. İğne vurulmaya gidiyordan gittiğin gün ver iste
Ya teşekkür ederim sıcaklardan mı ne geçmiyor bir, türlü mecbur kaldımParol minoset içebilirsin dediler bana Parol plus minoset plus kullanma dediler
Canım benim doktorda 30 temmuz kese randevusu verdi dilerim herşey güzel gider.Transferin ilk gününden beri günde 3 tane hurma yedim. Yeme içme konusunda çok değişiklik yapmadım ben. 31 temmuz da kese için randevum var . Kese için randevu verilen var mı başka
Toplayıp 3 ay sonra olmasının bir sebebi var mjEşimde sperm dna bozukluğu vardı 3 senelik evliyiz olmadı. İlk tüp bebek deneyimim bu. 3 aylık dondurulmuş emriyo transferi oldum. Şuan iki tane göbekten iğne, bi tane kalçadan iğne, ve 4 tane hap ve vajinal fitil kullanıyorum.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hepimiz birlikte yaşarız sevincimiziİnşallah güzel sonuçlar alırsın iremcuma sabahı ilk idrarla yap bi tane daha buraya yazarsın
Transferden sonra 6. Gün sabahı yaptımKaçıncı günde yaptınız?
Ahiiiyy neler diyosun kıyamam yaa korkutmuş belliki. Testlere güvenilmicekKanda beta; D+5 8,83- D+6 17,05 …
Bu arada bugün neden yaptırdığımı da açıklayayım; predictor early dahil 3 farklı test vardı elimde ve bugün hepsi negatif çıktı. Kimyasal zannettim. Çünkü dün silik çizgiydi ve beta 8.83 tü. Dün o betayla silik veren testler bugün tek çizgiyse kesin düştü beta diye düşündüm meğer beta 1 günde 2ye katlamışİdrar testine güven olmuyormuş. Kalbime indirdi.
9 temmuzTransfer günü ne zamandı?
Embriyologun verdiği bilgi bu şekildeydi. Bu dönemde tercih etmeyin diye özellikle altını çizdi. Herkesin deneyimi farklı, uzman görüşü dinlemek gerekli diye düşünüyorum deneyimden ziyade. Bu arada tam tersi doğuma yakın hurma yeniyor :) hurma rahim kaslarının gevşemesine yardımcı oluyor.Yediğim hurmanin haddi hesabı yok. O dediğiniz doğuma yakın oluyor. Doğuma yakın hurma yenilmez.
HarikaCanım benim doktorda 30 temmuz kese randevusu verdi dilerim herşey güzel gider.
Haydii güzel haber ver bize yarınBana doktorum yarın için kan baktır yine güzel olursa 10gün sonrasına randevu al dedi![]()
5. Gün embriyosuKaçınçı gün embriyosu ben 7. Gün yapmıştım çıkmıştı
Korkmak ne demek arabeske bağladımAhiiiyy neler diyosun kıyamam yaa korkutmuş belliki. Testlere güvenilmicek
Tekrar kan testi yaptırmakta çok iyi yapmışsın. Bebişin seninle işte bak![]()
Hmm olabilir, aslında ama yine de bekle istersen senin adınanheyecan yaptım ya inşallah herkes istediği çift çizgiyi görür5. Gün embriyosu