Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Var gibi görünüyor inşallah öyledir sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına :) ama tabi kesin sonuç kan da çıkıyor, uyumadıysan koş git bi yerde kan ver :)
Amiiin amiiin❤️❤️❤️ Ya daha bugün 6. Günüm ben biraz daha bekleyim diyorum zaten çıkarsa düşük çıkar bu seferde vay niye düşük çıktı deriz 😂 En azından dikkat etmeye devam ederim cumartesi pazar birer tane daha yaparım 🙈

Amiiin amiiin❤️❤️❤️ Ya daha bugün 6. Günüm ben biraz daha bekleyim diyorum zaten çıkarsa düşük çıkar bu seferde vay niye düşük çıktı deriz 😂 En azından dikkat etmeye devam ederim cumartesi pazar birer tane daha yaparım 🙈
Daha erkenmiş evet :) olsun dediğin gibi bu moral seni götürür bi kaç gün daha bekle o zaman güzel haberleri:) sağlıkla geçir inşallah tüm sürecini sağlıkla da kucağına al 🫶

Doktor birden fazla yazabiliyor ama devlet bir kutusunu ödüyor diye biliyorum ben, ama ilaç bitiyorsa mecbur yazdırman lazım canım reçetesiz vermiyor eczaneler
Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?

Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Uzaktan yazar reçete numarası verir. Gün içinde ara

Yok yani şöyle doktor mesela 3 kutu yazar sana sen 2sini parayla alırsın birini devlet karşılıyor yani ben öyle aldım hep yanlış değilse

Merhaba ben 1 haftadır sabah akşam uyguluyorum ilacı ama çok sıcak günlerdeyiz malum serin ve kuru ortamda saklayın demişler ancak zaman zaman evin içi 28 -30 dereceye çıkıyor gördüğüm zaman soğuması adına klimanın altına koyuyorum ilacı😅 ısı etkileşimi yasaklı bir ürünmüş. Nasıl muhafaza ediyorsunuz acaba bozuldu mu yenisini mi alsam diye kriz geçiriyorum. Cumartesi günü transferim var 🥲🤭

Kızlar herkese selammm, geçen Haziran ayında ilk transferim olmuştu 5AA kalitede ancak negatif sonuç aldım. Cumartesi günü tekrar deneyeceğiz bu sefer çift embriyo transferi olacak. Heyecanlıyım Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Benim gibi 26 Temmuz’da transfer olacaklar var mı? 🙈
Benim de yârın transferim 🤭 İlk denemem çok heyecanlıyım🫣🫣🫣 Daha önce bir kaybım oldu 12 haftalıkken kalbî durmuştu. Açıkcası aynı şeyi yaşarsam diye çok endişeleniyorum. Ama herkes aynı şeylerden korkuyor gördüğüm kadarıyla. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🥰🥲🫠

Merhaba ben 1 haftadır sabah akşam uyguluyorum ilacı ama çok sıcak günlerdeyiz malum serin ve kuru ortamda saklayın demişler ancak zaman zaman evin içi 28 -30 dereceye çıkıyor gördüğüm zaman soğuması adına klimanın altına koyuyorum ilacı😅 ısı etkileşimi yasaklı bir ürünmüş. Nasıl muhafaza ediyorsunuz acaba bozuldu mu yenisini mi alsam diye kriz geçiriyorum. Cumartesi günü transferim var 🥲🤭
İlacı yazmamışım progestan Dex kullananlar nasıl saklıyorsunuzzz 😓😓😓

Benim de yârın transferim 🤭 İlk denemem çok heyecanlıyım🫣🫣🫣 Daha önce bir kaybım oldu 12 haftalıkken kalbî durmuştu. Açıkcası aynı şeyi yaşarsam diye çok endişeleniyorum. Ama herkes aynı şeylerden korkuyor gördüğüm kadarıyla. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🥰🥲🫠
Kaybınız için üzgünüm genetikli miydi o embriyonuz acaba ? Bu arada bu sefer sağlıklıca tutunur sağlıklıca doğar inşallah ❤️🤲

Kaybınız için üzgünüm genetikli miydi o embriyonuz acaba ? Bu arada bu sefer sağlıklıca tutunur sağlıklıca doğar inşallah ❤️🤲
Aminn inşallah 🥰 Normal gebelikti ancak sanırım kan pıhtılaşması yükseldi tiroid bir anda fırladı gebelik sırasında fark edemediler. Bir Sebebi çıkmadı sonrasında 😬 Sağlıklı değilmiş diye düşündük ama her şey kısmet.

Back
X