Amiiin amiiinVar gibi görünüyor inşallah öyledir sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına :) ama tabi kesin sonuç kan da çıkıyor, uyumadıysan koş git bi yerde kan ver :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiin amiiinVar gibi görünüyor inşallah öyledir sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına :) ama tabi kesin sonuç kan da çıkıyor, uyumadıysan koş git bi yerde kan ver :)
Daha erkenmiş evet :) olsun dediğin gibi bu moral seni götürür bi kaç gün daha bekle o zaman güzel haberleri:) sağlıkla geçir inşallah tüm sürecini sağlıkla da kucağına alAmiiin amiiinYa daha bugün 6. Günüm ben biraz daha bekleyim diyorum zaten çıkarsa düşük çıkar bu seferde vay niye düşük çıktı deriz
En azından dikkat etmeye devam ederim cumartesi pazar birer tane daha yaparım
![]()
Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?Doktor birden fazla yazabiliyor ama devlet bir kutusunu ödüyor diye biliyorum ben, ama ilaç bitiyorsa mecbur yazdırman lazım canım reçetesiz vermiyor eczaneler
Uzaktan yazar reçete numarası verir. Gün içinde araAy ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
TeşekkürlerUzaktan yazar reçete numarası verir. Gün içinde ara
Yok yani şöyle doktor mesela 3 kutu yazar sana sen 2sini parayla alırsın birini devlet karşılıyor yani ben öyle aldım hep yanlış değilseAy ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Uzaktan yazar reçete numarası verir. Gün içinde ara
Evet evet sana kodu gönderir onun için gidilmez canım bi de onunla mı uğraşıcazTeşekkürler![]()
Çıkmış canım bariz gözün Aydın darısı kanda görmeye kaçıncı günün oluyor 8.gün müydü seninKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
Benim de yârın transferimKızlar herkese selammm, geçen Haziran ayında ilk transferim olmuştu 5AA kalitede ancak negatif sonuç aldım. Cumartesi günü tekrar deneyeceğiz bu sefer çift embriyo transferi olacak. Heyecanlıyım Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Benim gibi 26 Temmuz’da transfer olacaklar var mı?![]()
Çok güzel haber kuzum sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
İlacı yazmamışım progestan Dex kullananlar nasıl saklıyorsunuzzzMerhaba ben 1 haftadır sabah akşam uyguluyorum ilacı ama çok sıcak günlerdeyiz malum serin ve kuru ortamda saklayın demişler ancak zaman zaman evin içi 28 -30 dereceye çıkıyor gördüğüm zaman soğuması adına klimanın altına koyuyorum ilacıısı etkileşimi yasaklı bir ürünmüş. Nasıl muhafaza ediyorsunuz acaba bozuldu mu yenisini mi alsam diye kriz geçiriyorum. Cumartesi günü transferim var
![]()
Kaybınız için üzgünüm genetikli miydi o embriyonuz acaba ? Bu arada bu sefer sağlıklıca tutunur sağlıklıca doğar inşallahBenim de yârın transferimİlk denemem çok heyecanlıyım
Daha önce bir kaybım oldu 12 haftalıkken kalbî durmuştu. Açıkcası aynı şeyi yaşarsam diye çok endişeleniyorum. Ama herkes aynı şeylerden korkuyor gördüğüm kadarıyla. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
![]()
Gözün aydın cnm benim insallah kalan sonuçlardan da güzel haberler alirsinKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
Ayy amin hadi inşallah, daha 6. Gün o yüzden henüz ikna olmadım tamÇıkmış canım bariz gözün Aydın darısı kanda görmeye kaçıncı günün oluyor 8.gün müydü senin![]()
Amin amin inşallah bana da iyi geldiÇok güzel haber kuzum sağlıkla gelsin inşallah. Valla sabah sabah çok mutlu oldum pozitif görmene
![]()
Amin amin umarım işler bu sefer yolunda giderGözün aydın cnm benim insallah kalan sonuçlardan da güzel haberler alirsin
Bnm de 6.gün çıkmıştıAyy amin hadi inşallah, daha 6. Gün o yüzden henüz ikna olmadım tam![]()
Aminn inşallahKaybınız için üzgünüm genetikli miydi o embriyonuz acaba ? Bu arada bu sefer sağlıklıca tutunur sağlıklıca doğar inşallah![]()