Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy öyle mi kesinlikle kısmet bnm de 9.haftada kalbi durdu aynı dediğiniz gibi bir anda tiroidim yükseldi ilaç kullanmaya başladım karaciğer enzimlerim yükseldi doktor tüp bebek ilaçlarını bıraktırdı bir anda bir hafta sonra da kalbi durduAminn inşallahNormal gebelikti ancak sanırım kan pıhtılaşması yükseldi tiroid bir anda fırladı gebelik sırasında fark edemediler. Bir Sebebi çıkmadı sonrasında
Sağlıklı değilmiş diye düşündük ama her şey kısmet.
Geçmişş olsunnAyy öyle mi kesinlikle kısmet bnm de 9.haftada kalbi durdu aynı dediğiniz gibi bir anda tiroidim yükseldi ilaç kullanmaya başladım karaciğer enzimlerim yükseldi doktor tüp bebek ilaçlarını bıraktırdı bir anda bir hafta sonra da kalbi durdu
Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
Sağ olun Evet bana da aynısını söyledi aminGeçmişş olsunnBu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Doktorum sağlıklı gebelik olsaydı ne yaparsan yap kalp atışı durmazdı demişti. Bir nebze de olsa suçluluk duygusu azaltıyor. Gerçekten de insanlar düşürmek için neler yapıyor da geliyor.
![]()
Valla yatak odamda duruyor canım klima yatak odasında da var ama gündüzleri açmıyorum dediğin gibi 29 derecelere çıkıyor. Bence bir sorun olmaz güneşin altında kalmadığı sürece. Buzdolabınada koymak yasak zaten gölge serin bir yerde muhafaza etİlacı yazmamışım progestan Dex kullananlar nasıl saklıyorsunuzzz![]()
Ayy çok sevindim canısıı, Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinnnKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
Serin değil ki işte şaşırdım ne yapacağımı etkisi azalırsa diyeValla yatak odamda duruyor canım klima yatak odasında da var ama gündüzleri açmıyorum dediğin gibi 29 derecelere çıkıyor. Bence bir sorun olmaz güneşin altında kalmadığı sürece. Buzdolabınada koymak yasak zaten gölge serin bir yerde muhafaza et
Aminnnn inşallah dua3.olacak![]()
Gözüküyor maşallahKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
Yaşınız kaçtı acaba. Rabbim beklerken hayırlı bir sürpriz yapar inşallahAminnnn inşallah duaçok teşekkür ederimm
Kasım ayından beri süreç içindeyiz maddi manevi olarak epey yıpratıcı oldı. Şimdi biraz ara verip maddi olarak da kendimizi toparlayıp inşallah yeniden başlarız. Geride hiç embriyomuz da kalması çünkü
![]()
canım aynı süreçlerdeymişiz.. benim de ilk deneme ben de reglimi bekliyorum 2 embryo transfer edecekler 38 yaşBen de reglimi bekliyorum sonrasında 3 embriyo transfer edecekler bana, yaşım 38 ve ilk denemem. Benim gibi deneyim yaşamış var mı aranızda ?
dayanamadın dimiiiKızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından![]()
kuzum kan testi yaptırmadan düşmek yok bak burada okumadık mı negatif testle kanda pozitifi görenBen yine idrar test yaptım(predictor early) yine tek çizgi sanırım bebişim çoktan gitmiş benden
transfer+7.gün bugün. 28 inde aslında kan testim. Gideceğim elbet yine yaptıracağım kan testini.
Amaa Benimle beraber 28 inde sonuç alacak güzel hanımlardan ilk elenen ben olabilirim kızlar
Umarım sizlerin ki çift çizgili bol hcg li sonuçlarınız olur![]()
Yaşım 33. Bizim eşimin kronik rahatsızlığı dolayısıyla sadece tüp bebek ile bebek sahibi olabiliriz malesef tedavisine başlamadan önce dondurduğu spermleri kullanıyoruz sadece. Normal yolla malesef olamıyorYaşınız kaçtı acaba. Rabbim beklerken hayırlı bir sürpriz yapar inşallah![]()
Hayir canım Kıbrıs'ta Olcam Allah'ın izniyleİnşallah canım takip edelim birbirimizi sen de İstanbul da mı olacKsın transferi
Valla devlet günde 1 ilaca kadar karşılıyormuş malesef dolayısıyla 2. Kutu için alım süresi var. Yazdırsanız da geçerli olmuyor ben 1 kutu hariç hep parayla aldım gerisi şeker gibi estrofm kullandığımızdanEstrofem tek bir kutu mu alınabiliyor kızlar? Benim bugün ilaç bitiyor tamamen yeniden doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?
Aslında parayla da olsa reçetesiz vermesi yasak da ben almıştım tanıdık eczane varsa verir.Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Ayy çok sevindim canısıı, Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinnn
Benim 8. Gün ama hala test yapmaya korkuyorum
dayanamadın dimiiihepimize moral oluyor pozitif testlerrr
![]()
İnşallah doğrudur kızlar ama yaparken ne olursa olsun açık kapı bırakmıştım zihnen daha tam ikna değilim ama olsun Allah yardım eder![]()
![]()
Vaayyy bu bile havamızı değiştirir Canım yaa inşallah doğrudur ve kanda da çıkar
Bende saat 4:30 gibi idrara çıktım ama test yapmadım şimdi yapsam olur mu bilmiyorum![]()