Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Aminn inşallah 🥰 Normal gebelikti ancak sanırım kan pıhtılaşması yükseldi tiroid bir anda fırladı gebelik sırasında fark edemediler. Bir Sebebi çıkmadı sonrasında 😬 Sağlıklı değilmiş diye düşündük ama her şey kısmet.
Ayy öyle mi kesinlikle kısmet bnm de 9.haftada kalbi durdu aynı dediğiniz gibi bir anda tiroidim yükseldi ilaç kullanmaya başladım karaciğer enzimlerim yükseldi doktor tüp bebek ilaçlarını bıraktırdı bir anda bir hafta sonra da kalbi durdu

Ayy öyle mi kesinlikle kısmet bnm de 9.haftada kalbi durdu aynı dediğiniz gibi bir anda tiroidim yükseldi ilaç kullanmaya başladım karaciğer enzimlerim yükseldi doktor tüp bebek ilaçlarını bıraktırdı bir anda bir hafta sonra da kalbi durdu
Geçmişş olsunn 🙏🏻 Bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 Doktorum sağlıklı gebelik olsaydı ne yaparsan yap kalp atışı durmazdı demişti. Bir nebze de olsa suçluluk duygusu azaltıyor. Gerçekten de insanlar düşürmek için neler yapıyor da geliyor. 😬

Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından🙈
:halay: :halay: :halay: Vaayyy bu bile havamızı değiştirir Canım yaa inşallah doğrudur ve kanda da çıkar 🙏🏻🥳🥳🥳❤️
Bende saat 4:30 gibi idrara çıktım ama test yapmadım şimdi yapsam olur mu bilmiyorum 🥲

Geçmişş olsunn 🙏🏻 Bu sefer sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 Doktorum sağlıklı gebelik olsaydı ne yaparsan yap kalp atışı durmazdı demişti. Bir nebze de olsa suçluluk duygusu azaltıyor. Gerçekten de insanlar düşürmek için neler yapıyor da geliyor. 😬
Sağ olun Evet bana da aynısını söyledi amin 🤲❤️

İlacı yazmamışım progestan Dex kullananlar nasıl saklıyorsunuzzz 😓😓😓
Valla yatak odamda duruyor canım klima yatak odasında da var ama gündüzleri açmıyorum dediğin gibi 29 derecelere çıkıyor. Bence bir sorun olmaz güneşin altında kalmadığı sürece. Buzdolabınada koymak yasak zaten gölge serin bir yerde muhafaza et

Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından🙈
Ayy çok sevindim canısıı, Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinnn 😍🥰
Benim 8. Gün ama hala test yapmaya korkuyorum 😬

Valla yatak odamda duruyor canım klima yatak odasında da var ama gündüzleri açmıyorum dediğin gibi 29 derecelere çıkıyor. Bence bir sorun olmaz güneşin altında kalmadığı sürece. Buzdolabınada koymak yasak zaten gölge serin bir yerde muhafaza et
Serin değil ki işte şaşırdım ne yapacağımı etkisi azalırsa diye 🤔 😓

Aminnnn inşallah dua 🤲 çok teşekkür ederimm🙏🙏 Kasım ayından beri süreç içindeyiz maddi manevi olarak epey yıpratıcı oldı. Şimdi biraz ara verip maddi olarak da kendimizi toparlayıp inşallah yeniden başlarız. Geride hiç embriyomuz da kalması çünkü 😞

Aminnnn inşallah dua 🤲 çok teşekkür ederimm🙏🙏 Kasım ayından beri süreç içindeyiz maddi manevi olarak epey yıpratıcı oldı. Şimdi biraz ara verip maddi olarak da kendimizi toparlayıp inşallah yeniden başlarız. Geride hiç embriyomuz da kalması çünkü 😞
Yaşınız kaçtı acaba. Rabbim beklerken hayırlı bir sürpriz yapar inşallah🥰

Ben yine idrar test yaptım 🤦🏻‍♀️ (predictor early) yine tek çizgi sanırım bebişim çoktan gitmiş benden 😓😭 transfer+7.gün bugün. 28 inde aslında kan testim. Gideceğim elbet yine yaptıracağım kan testini.
Amaa Benimle beraber 28 inde sonuç alacak güzel hanımlardan ilk elenen ben olabilirim kızlar 🥲💔
Umarım sizlerin ki çift çizgili bol hcg li sonuçlarınız olur 🙏🏻

Ben yine idrar test yaptım 🤦🏻‍♀️ (predictor early) yine tek çizgi sanırım bebişim çoktan gitmiş benden 😓😭 transfer+7.gün bugün. 28 inde aslında kan testim. Gideceğim elbet yine yaptıracağım kan testini.
Amaa Benimle beraber 28 inde sonuç alacak güzel hanımlardan ilk elenen ben olabilirim kızlar 🥲💔
Umarım sizlerin ki çift çizgili bol hcg li sonuçlarınız olur 🙏🏻
kuzum kan testi yaptırmadan düşmek yok bak burada okumadık mı negatif testle kanda pozitifi gören

Yaşınız kaçtı acaba. Rabbim beklerken hayırlı bir sürpriz yapar inşallah🥰
Yaşım 33. Bizim eşimin kronik rahatsızlığı dolayısıyla sadece tüp bebek ile bebek sahibi olabiliriz malesef tedavisine başlamadan önce dondurduğu spermleri kullanıyoruz sadece. Normal yolla malesef olamıyor 😞

Estrofem tek bir kutu mu alınabiliyor kızlar? Benim bugün ilaç bitiyor tamamen yeniden doktora gidip yazdırmam mı gerekiyor?
Valla devlet günde 1 ilaca kadar karşılıyormuş malesef dolayısıyla 2. Kutu için alım süresi var. Yazdırsanız da geçerli olmuyor ben 1 kutu hariç hep parayla aldım gerisi şeker gibi estrofm kullandığımızdan

Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Aslında parayla da olsa reçetesiz vermesi yasak da ben almıştım tanıdık eczane varsa verir.

Ayy çok sevindim canısıı, Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinnn 😍🥰
Benim 8. Gün ama hala test yapmaya korkuyorum 😬
dayanamadın dimiii ☺️ hepimize moral oluyor pozitif testlerrr 🦋🦋

:halay: :halay: :halay: Vaayyy bu bile havamızı değiştirir Canım yaa inşallah doğrudur ve kanda da çıkar 🙏🏻🥳🥳🥳❤️
Bende saat 4:30 gibi idrara çıktım ama test yapmadım şimdi yapsam olur mu bilmiyorum 🥲
İnşallah doğrudur kızlar ama yaparken ne olursa olsun açık kapı bırakmıştım zihnen daha tam ikna değilim ama olsun Allah yardım eder ❤️🙏

Back
X