Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benimde bugün ilk kontrol 4tane yumurta gelişmiş sadece moralim bozulmadı değil ilk sefere göre az

Hanımlar,cumartesi test günüm,kan verecem,bu 3. Denemem,genetik taramalı tüp bebek yaptırıyoruz hep.bu son sağlıklı embriyomuz,bu defa histeroskopi oldum,2 defa intralipid serum aldım ve bir sürü takviye.dayanamadım evde test yaptım 🙈5. Gün embriyosu,6. Gün erken gebelik,7. Gün kaset test.yarına testim yok elimde,cumartesi kan verecem artık zaten,sizce varmıdır?daha önce bir defa kimyasal oldu,o yüzden korkuyorum aslında.böyle olup değeri iyi olan var mı?
Hayırlı olsun 🤲❤️ bariz belli. Yalnız o kullandığın serum çok faydalı. Ben de kullanıyorum. 3 kere taktırdım. Hoca ,4. isterse yine taktıracağım. Allah sağlıklı güzel sonuçlar versin.

Kızlar ben bişi yaptım ay acaba doğru mu bilmiyorum ama olsun bana moral oldu beklerken ilk defa silik çizgi gördüm en azından🙈
Müjdemi isterim. Ben sana ne dedim. Bu sefer olacak. İçimdeki ses olumlu diyor dedim 😅 o mesajı bulsam da sana atsam😅 Hadi hayırlı olsun❤️

Ay ne saçma şey 9 günde bir ben doktora mı gidip duru am? Doktor ne reçete ettiyse neden ona göre verilmiyor ne saçma iş bu ya hadi olmadı geriye kalan 2 kutuyu kendi paramızla alabilelim bari... Benim yeniden doktora mı gitmem gerek uzaktan reçete yazamaz mı acaba doktor?
Onun nedeni neymiş biliyor musunuz? Ben de aynı tepkiyi verdim. Devlet, sayılı şekilde eczanelere ilaç aktarımı olmasını istiyormuş. Çünkü her ilaçtan vergi alıyor. Diyelim eczane,para ile ilacı sattı. Reçete de yok ortada. İlacı bitince almak istese devlet hesap soruyormuş bu kadar ilaç verildi elinde neden bu kadar kaldı diye ? O yüzden reçetesiz satamıyorlar.

İlk aklıma sen geldin biliyor musun 6. Günü bekle gibi bişey dedin üstelik🥹 Ama daha eşime söylemedim emin olmadan umutlandırmak istemiyorum 😊
Çünkü 5. Gün net gömülüyor. 6. Gün ve sonrası betayı kanda rahat görürsün. Vallaha çok sevindim 😅kaçıncı deneme idi ?

Ben transfer günü başlıyorum iğneye bir kol bir göbekten vuruyorum ilk gün değil ama vurduğum yerler ertesi gün ağrıyor sanki tetanoz aşısı gibi şişiyor orası ☹️
Aynen benim de öyle masaj yap canım iğneden sonra kolonyalı mendille bastır biraz sağ sol masaj yap öyle dediler bana.kendi yaptığım yerler daha az morarmış dün kadının yaptığı yer mosmor oldu şişti.koldan olduğunu bilmiyordum bende soracağım en azından arada koldan yapabiliyosak iyi çünkü ay ortasına kadar yapacağız daha

Evet ben ikisini de transfer edeceğim. üç tane olsa üçünü de transfer ederdim 😄
çoğunlukla bir tanesi tutuyor ama belli de olmaz tabi. Ben isterdim ikiz olsun birlikte büyüsünler 🌱 ama malesef bir tanesi 2bb
O hiç belli olmaz cnm benim de biri 3 biri 5 ama 5. Ve 6. Güne geldiler hala farkı ben de anlamadım.2-3 boyu sanırım öyle demişlerdi.Kısmet artık ben de gaza geldim eşim yüzünden 2 transfer olacağım Allah hayırlısı neyse onu verir inşallah salıya kadar zaman geçmiyor 🤣

Doğrudur bence. Bu kadar erken böyle çıkmazdı olmasaydı. Ama bence hemen kan verme. Düşük çıkabilir. Çok erken günün. 9. Gün falan versen kafan rahat olur.
Şükür Rabbim çok bekletmemiş. Embriyo glue yaptırmış mıydın?
Ben bu testten daha önce çok yaptım hep tek çizgi gördüm kuruduğunda bile, ama kan için erken bence de bakalım bu umut bana bir süre gider🥹 Embriyo glue yapılmadı hayır, iki transfer için iki kez opu gerekti bir üçüncüye de motivasyonum kalmadı Allah biliyor ya, herşey yolunda gider umarım🙏❤️🌟

Ben bu testten daha önce çok yaptım hep tek çizgi gördüm kuruduğunda bile, ama kan için erken bence de bakalım bu umut bana bir süre gider🥹 Embriyo glue yapılmadı hayır, iki transfer için iki kez opu gerekti bir üçüncüye de motivasyonum kalmadı Allah biliyor ya, herşey yolunda gider umarım🙏❤️🌟
Sen gönlünü ferah tut. Tekrardan hayırlı olsun🙂

O hiç belli olmaz cnm benim de biri 3 biri 5 ama 5. Ve 6. Güne geldiler hala farkı ben de anlamadım.2-3 boyu sanırım öyle demişlerdi.Kısmet artık ben de gaza geldim eşim yüzünden 2 transfer olacağım Allah hayırlısı neyse onu verir inşallah salıya kadar zaman geçmiyor 🤣
artık ikiz olurlarsa üşütmemek için birbirimizden destek alır yatıcı filipinli bakıcı numaraları atarız 😂 ben de anlamıyorum hangi kaliteyse artık "hanım hanım onlar benim yavrularım" diyorum 😄😄

Back
X