Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Bende hayirlisiyla yarın opu oluyorum e2 5000 kusurlerdeydi doktor çok yumurta olduğu için dedi rahim dinlendirme yapacak ilaca başlayacağım opudan sonra dostinex tablet 8li hergun 1 tane alacağım
Benim opu dan 3 4 gün önce e2 16 bindi canım 24 yumurta topladı ve rahim dinlendirme daha iyi her yönden

artık ikiz olurlarsa üşütmemek için birbirimizden destek alır yatıcı filipinli bakıcı numaraları atarız 😂 ben de anlamıyorum hangi kaliteyse artık "hanım hanım onlar benim yavrularım" diyorum 😄😄
Ay gerçekten öyle bir de ben aşırı rahatına düşkün biriyim sürekli seyahate çıkarım şimdiden stres bastı yeminn ederim yaş oldu 36. artık oldu oldu sonrası kısmet çıldırcaz artık 🤣🤣

Hayırlı olsun 🤲❤️ bariz belli. Yalnız o kullandığın serum çok faydalı. Ben de kullanıyorum. 3 kere taktırdım. Hoca ,4. isterse yine taktıracağım. Allah sağlıklı güzel sonuçlar versin.
Amin inşaallah 🤲evet histeroskopi ve serum ikisi de faydaylıymış.doktor dedi ki bütün tuşlara basıyoruz 😀 o yüzden bu defa daha ümitliyim.tutmaması için başka bir neden göremiyorlar,o yüzden bağışıkla ilgili olma ihtimali var tabi,sizde de öyledir belki.sizin transfer ne zaman

Amin inşaallah 🤲evet histeroskopi ve serum ikisi de faydaylıymış.doktor dedi ki bütün tuşlara basıyoruz 😀 o yüzden bu defa daha ümitliyim.tutmaması için başka bir neden göremiyorlar,o yüzden bağışıkla ilgili olma ihtimali var tabi,sizde de öyledir belki.sizin transfer ne zaman
Ben bağışıklığım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bağışıklık bastırıci ilaç ve serum alınca vücudumda olumlu sonuclar aldım. Kesin faydası var. Benim çok şükür pozitif. Serumun faydalı olduğuna inanıyorum.

Ben bu testten daha önce çok yaptım hep tek çizgi gördüm kuruduğunda bile, ama kan için erken bence de bakalım bu umut bana bir süre gider🥹 Embriyo glue yapılmadı hayır, iki transfer için iki kez opu gerekti bir üçüncüye de motivasyonum kalmadı Allah biliyor ya, herşey yolunda gider umarım🙏❤️🌟
Evet bu bile insana yetiyor gerçekten,ama yine de sevinirken bile temkinli seviniyor insan,sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.sizin 2 embriyo transferi mi oldu?5. Gün sanırım

Ben bağışıklığım ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bağışıklık bastırıci ilaç ve serum alınca vücudumda olumlu sonuclar aldım. Kesin faydası var. Benim çok şükür pozitif. Serumun faydalı olduğuna inanıyorum.
Aa ne güzel darısı başıma o zaman ☺️sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Evet bence de öyledir.bakalım yarın belli olacak artık

Evet bu bile insana yetiyor gerçekten,ama yine de sevinirken bile temkinli seviniyor insan,sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.sizin 2 embriyo transferi mi oldu?5. Gün sanırım
Benim tekti zaten transfere uygun, o yüzden tek transfer edildi, 5. gün embriyosu🥹❤️ Evet valla sevinemedim ama iyi geldi

kızlar bugün 9. Günüm dayanamadım test yaptım ve sonucum böyle çıktı 🥹🥹🥹

IMG_0294.webp

Valla devlet günde 1 ilaca kadar karşılıyormuş malesef dolayısıyla 2. Kutu için alım süresi var. Yazdırsanız da geçerli olmuyor ben 1 kutu hariç hep parayla aldım gerisi şeker gibi estrofm kullandığımızdan
Valla 2 kutu kendi paramla aldım hadi benim için çok şükür sıkıntı değil ama maddi imkanı olmayan insanlar ne yapsın...

Valla 2 kutu kendi paramla aldım hadi benim için çok şükür sıkıntı değil ama maddi imkanı olmayan insanlar ne yapsın...
Çok sıkıntılı bir şey ya. Sonuçta dozları doktora yazıyor bize ama devlet 1 doz şeklinde hesaplıyor çok saçma cidden. Duphaston, coraspirin hepsi öyle bu arada.

Back
X