Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Evet benim de daha önce 19 gün sürmüştü, bakalım en güzeli ne zamansa o zaman olsun
Canım benim ilk transferimde 21. Gün, ikinci transfer 20. Gün son transferim de bugün 15. Gün yapılıyor. Tabi adetin birinci gününü saymıyorum. Transfer hazırlığına başladığımız ikinci günü ilk gün sayarak söylüyorum.

Saat kaçta ? benim 13.45 te ama 1.5 saat öncesinde merkezde olmam lazım. Çok heyecanlıyım
İnşallah sakin, stressiz ve çok güzel geçer transferin. Hepimiz arka arkaya alıyoruz bebişlerimizi, pozitif haberlerimizi de böyle peş peşe alırız inşallah. Dualarımız seninle

Kızlar sizden akıl rica edeceğim.. Doktordan geldim şimdi OPU sonrası ilk reglim ve ilk kontrolümdü.
Fakat transfer aşamasına henüz geçemedik.. Benim 2 tane embriyom donduruldu. Kaliteleri sınırda: 3AA ve 2BB
2 sorunum var;
1-Doktorum tekrar yumurta toplama yapabiliriz dedi.. Çok sınırda kaliteleri, belli olmuyor bazen tutabiliyor ama yaşın ilerliyor dedi. Sizce yaptırmalı mıyım? Yedeğim yok. Yaşım 38
2-Ben Şubat ayında Amerikanda histeroskopi olmama rağmen, tekrar yapsak iyi olur ufak düzensizlikler var onları giderelim dedi. 5 mm polip var ama sorun teşkil etmez demişti histeroskopi yapan doktor. Ama tüp bebek doktorum tekrar ufak histeroskopi yapalım polipi alalım, düzensiz kısımları keseyim diyor. Çok ciddi bir engel gibi durmuyor. Ama bunu görüp de transfer yapmaya da gönül razı değil dedi.

Of şu an kafam çok karışık. Pişman olacağım kararlar almak istemiyorum. Sizce ne yapayım?

Embriyololarınızı genetiğe göndermediyseniz bir opu daha yapıp genetik isteyebilirsiniz, 38 den sonra özellikle öneriyorlar. Polip düzensizlik vs risk almama fikri de bence mantıklı zaten zorlu yollardan geçiyoruz son aşamada tüm ihtimalleri düşünüyor doktorlar baktırın rahat edersiniz diye düşünüyorum nacizane

Çok teşekkür ediyorum Genetiğe gitmeden dondurdular doktorum gerek görmemiş genetiğe gönderilmesine neden bilmiyorum...
Histeroskopi yapan doktorum o kadar iyiydi ki o da bir engel olmadığını söylediği için aklım karıştı. Ama doktor yaştan dolayı temkinli sanırım

Oo maşallah bebişinizi aldınız yani inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Benimde transferim yapıldı şuan klinikte yatıyorum birazdan çıkıcam inşallah hayırlısıyla
Merhaba bende 1 temmuzda 3. Gün iyi kalitede embriyo transferi oldum sadece çok heyecanlıyım ve ilk transferim sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım

Merhaba bende 1 temmuzda 3. Gün iyi kalitede embriyo transferi oldum sadece çok heyecanlıyım ve ilk transferim sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Sakın gününüzden önce test yapmayın. Ben ilk transferde erken yaptım negatif çıktı artıcakmı artmıcakmı derken daha stresli oluyo bence erken yapmayın

Sakın gününüzden önce test yapmayın. Ben ilk transferde erken yaptım negatif çıktı artıcakmı artmıcakmı derken daha stresli oluyo bence erken yapmayın
14 Temmuz test tarihi verdi
Ve şuan kramplarım var başka da bişey hissetmiyorum sayfada ki bayan 9. Gün 10. Gün hep test yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…