Canım benim ilk transferimde 21. Gün, ikinci transfer 20. Gün son transferim de bugün 15. Gün yapılıyor. Tabi adetin birinci gününü saymıyorum. Transfer hazırlığına başladığımız ikinci günü ilk gün sayarak söylüyorum.Evet benim de daha önce 19 gün sürmüştü, bakalım en güzeli ne zamansa o zaman olsun
Hadi güzel haberlere inşallahKızlar bebişlerimi aldım bugün. İnşallah bana sımsıkı tutunurlar. Ayın 11'i test günü
Hadi güzel haberlere inşallah
Amin canım. İnşallah burada pozitif müjdeleri ile dolar msjlar.
Saat kaçta ?benide bugün arayacaklar saat için bekliyorum
güzelce tutunsunlar inşallahKızlar bebişlerimi aldım bugün. İnşallah bana sımsıkı tutunurlar. Ayın 11'i test günü
Saat kaçta ?benim 13.45 te ama 1.5 saat öncesinde merkezde olmam lazım. Çok heyecanlıyım
İnşallah sakin, stressiz ve çok güzel geçer transferin. Hepimiz arka arkaya alıyoruz bebişlerimizi, pozitif haberlerimizi de böyle peş peşe alırız inşallah. Dualarımız seninle
Amin inşallah canımgüzelce tutunsunlar inşallah
İnşallah pozitifi görürsünüzKızlar bebişlerimi aldım bugün. İnşallah bana sımsıkı tutunurlar. Ayın 11'i test günü
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bebişlerimi aldım bugün. İnşallah bana sımsıkı tutunurlar. Ayın 11'i test günü
Embriyololarınızı genetiğe göndermediyseniz bir opu daha yapıp genetik isteyebilirsiniz, 38 den sonra özellikle öneriyorlar. Polip düzensizlik vs risk almama fikri de bence mantıklı zaten zorlu yollardan geçiyoruz son aşamada tüm ihtimalleri düşünüyor doktorlar baktırın rahat edersiniz diye düşünüyorum nacizaneKızlar sizden akıl rica edeceğim..Doktordan geldim şimdi OPU sonrası ilk reglim ve ilk kontrolümdü.
Fakat transfer aşamasına henüz geçemedik.. Benim 2 tane embriyom donduruldu. Kaliteleri sınırda: 3AA ve 2BB
2 sorunum var;
1-Doktorum tekrar yumurta toplama yapabiliriz dedi.. Çok sınırda kaliteleri, belli olmuyor bazen tutabiliyor ama yaşın ilerliyor dedi. Sizce yaptırmalı mıyım? Yedeğim yok. Yaşım 38
2-Ben Şubat ayında Amerikanda histeroskopi olmama rağmen, tekrar yapsak iyi olur ufak düzensizlikler var onları giderelim dedi. 5 mm polip var ama sorun teşkil etmez demişti histeroskopi yapan doktor. Ama tüp bebek doktorum tekrar ufak histeroskopi yapalım polipi alalım, düzensiz kısımları keseyim diyor. Çok ciddi bir engel gibi durmuyor. Ama bunu görüp de transfer yapmaya da gönül razı değil dedi.
Of şu an kafam çok karışık. Pişman olacağım kararlar almak istemiyorum. Sizce ne yapayım?
Ben transfer oldum geldim ,şimdi dışarda bi yemek yiyip eve geçeceğim inşallah:)Saat kaçta ?benim 13.45 te ama 1.5 saat öncesinde merkezde olmam lazım. Çok heyecanlıyım
Çok teşekkür ediyorumEmbriyololarınızı genetiğe göndermediyseniz bir opu daha yapıp genetik isteyebilirsiniz, 38 den sonra özellikle öneriyorlar. Polip düzensizlik vs risk almama fikri de bence mantıklı zaten zorlu yollardan geçiyoruz son aşamada tüm ihtimalleri düşünüyor doktorlar baktırın rahat edersiniz diye düşünüyorum nacizane
Oo maşallah bebişinizi aldınız yaniBen transfer oldum geldim ,şimdi dışarda bi yemek yiyip eve geçeceğim inşallah:)
Merhaba bende 1 temmuzda 3. Gün iyi kalitede embriyo transferi oldum sadece çok heyecanlıyım ve ilk transferim sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyımOo maşallah bebişinizi aldınız yaniinşallah hepimiz pozitifi görürüz. Benimde transferim yapıldı şuan klinikte yatıyorum birazdan çıkıcam inşallah hayırlısıyla
Sakın gününüzden önce test yapmayın. Ben ilk transferde erken yaptım negatif çıktı artıcakmı artmıcakmı derken daha stresli oluyo bence erken yapmayınMerhaba bende 1 temmuzda 3. Gün iyi kalitede embriyo transferi oldum sadece çok heyecanlıyım ve ilk transferim sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
14 Temmuz test tarihi verdiSakın gününüzden önce test yapmayın. Ben ilk transferde erken yaptım negatif çıktı artıcakmı artmıcakmı derken daha stresli oluyo bence erken yapmayın
Amin kuzum, cümlemize inşallahHadi güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?