Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Katil hücre testini mikrogende yaptırın. Bu testlerde başarılılar. Eğer pozitif çıkarsa doktorunuz size intralipid serum ve makrofaj aşısını önerecek

Canım benim negatif düşünme. Sen elinden geleni yap ona Ol diyecek olan Allah. Sen şimdi beni dinle. Serum şu an 1500 TL. Ben Pendik Hayat şifa Hastanesi'nde taktirdim. 5'ini de orada taktırdım. Oda parası 1200 TL. Klimalı,banyolu tertemiz oda. Kafan rahat olur. Zaten serum 4 saat sürüyor. Mecbur orada kalacaksin. Serum takmada uygun olan yer burası. Zaten her yer takmıyor. Marmara devlet hastanesine de sordum serum uzun süre olduğu için takış kabul etmiyorlar. Ben embriyo glue de yaptırdım. Şahsen yaptırmayacaktim. Ama eşim yaptıralım deyince olsun dedim. Öncelikle pozitif ol. Bunlar sadece bir sebep. Onu orada var edecek olan Allah. Ya huu ben çift rahimli bir kadınım. Ben de nasıl var etti Allah. Öyle düşün yani. Nasibimde yok falan da deme. Onu biz bilemeyiz. O zaman çift rahimli bir kadın olarak benim oturup ağlamam lazımdı. Sen sadece çözüme odaklan. İnşallah pozitif alırsın

Doktor mu yaptırmanızı istedi ben doktorla görüşmedim neden tutmamıs olabileceği ile ilgili gidip bi görüşmek gerek sanırım

tamam çok teşekkür ederim siz benim içimi rahatlatıyorsunuz elimden gelen neyse hepsini yapıcam gerisini Allah’a teslim edicem

Ben ilk sevincimi burda sizinle 7. Günümde beta 13 değerle öğrenmiştim. Ve inanırmısınız embriyolarım çok çok kaliteliydi 8 tane embriyomun 4.ü 5 Aa 4.ü 6 Aa kaliteydi. Ve bende hiçbir sorun yoktu. Yaşımda 31. Herşey yolunda giderken bi anda beta artmadı sabit kaldı. Yani maddi manevi büyük bir yıkım. 3 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk için 300 binin üzerinde para harcadık. Eşimle beraber maddi manevi çok yıkıldık. Vücudum delik deşik iğne yemekten hap yemekten. 7 tane daha embriyom var doktorum 3 ay sonra gel tekrar yaparız dedi ama ben şuan asla ama asla hazır değilim. Bi sene ara verelim dedim eşime. Artık çocuk konusunu kapatıp hayatımızı yaşamak istiyorum. Evliliğimden bile hiçbirşey anlamadım bu süreçte. Zehir ettik herşeyi kendimize. İster istemez maddi konulardan bile birbirimize girdik. 2 senedir eşimde dahil üzerimize bi tşört dahi almadık. O yüzden artık vardır Allahımın bi bildiği diyorum. Bu süreçte olan herkesin Allahım çok çok yardımcısı olsun. Hepimizi kalbinizden öpüyorum.

Kızlar merhaba herkesin süreci güzel geçer inşallah içinizde zoladex 3.6 vurulan var mı acaba? 1 hafta önce vuruldum. Aynı zamanda doğum kontrol hapı kullanıyordum. Hapımda dün bitti. Ama 5 gündür lekelenmem var. Zoladex ten olduğunu düşünüyorum bunun. Bu adet sayılır mı yoksa zoladex vurulanlar normal adet oldu mu ? Merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

Merhaba embriyolarınız genetikli miydi

Zoladex vuruldum 10 Haziran'da. Doğum kontrol hapımın bitmesine de 5 gün vardı hapımı da kullandım. Adet görmeyeceksin dediler adet görmedim. Ara kanama yapabilir dediler ama bende yapmadı.

Zoladex vuruldum 10 Haziran'da. Doğum kontrol hapımın bitmesine de 5 gün vardı hapımı da kullandım. Adet görmeyeceksin dediler adet görmedim. Ara kanama yapabilir dediler ama bende yapmadı.
Peki doktorun sürecin devamı nasıl oldu ? Seninkininde dozu düşük müydü benimki gibi? Ben 4 gün önce yazdığımda ilacın bitsin sonra kanamanı bekleyelim dedi

benımde 2 gun gecıktı cok moralım bozuldu regl olsam ilac baslancaktı transfer ııccın ıptal olur dıye korkuyorum regl olmazsam falan normalde gunu gunune olurdum
Yok yok korkma, ben de senin gibi panik olmuştum daha da gecikti bende :) bi ara gelecek keyfine bak, gelince de başlarsın ilaçlara güzel güzel. İnşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın

Yok canım yaptırmadık doktor gerekli bulmadı. Bulsada ona gücümüz yetmezdi dolar üzerinden fiyat veriyolar
Keşke bi tanesine yaptırsaydınız canım bazen sağlıksız oluyor ya belli bir süre sonra düşüyor ya da tutmuyor veya kimyasal oluyor bn de 9.haftada kaybetmiştim göndermemiştim sonradan tabi çok pişman oldum ama faydasız bn sonradan kalan tek embriyomu gönderdim öyle transfer oldum

Maddi olarak ona gücümüz yoktu çok pahalıydı

Ben bahçeci ye gittiğimde 2 yumurtamı gönderdim sonucunda biri iyi diye geldi transfer ettiler. Büyümedi 5 miydi 6 haftalıkmıydı neydi kaldı gelişmedi. Ben artık onada inanmıyorum.

Kimyasal gebelik geçiren varmı benim gibi ne zaman kanama başlar kötümü olur süreç bilgisi olan varmı

Yok yok korkma, ben de senin gibi panik olmuştum daha da gecikti bende :) bi ara gelecek keyfine bak, gelince de başlarsın ilaçlara güzel güzel. İnşallah herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın
of ya ınsallah hemsirem olmazsan 5 gun sonra gel dedi bilmiyorum artık hayırlısı

Kimyasal gebelik geçiren varmı benim gibi ne zaman kanama başlar kötümü olur süreç bilgisi olan varmı
Normal adet oluyorsun. Bu bir hafta içinde gerçekleşir. Korkmana gerek yok canım. Rahim filmin var mı?
Benim şu anki transferim öncesi tekrarlayan rahim filmimde şekil bozukluğu çıktı. Miyomum zamanla baskı yapmış.
Onun operasyonunu da oldum, ayretten çizik ve prp yaptılar bana. Aklında bulunsun bir dahaki denemende yaptırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…