Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Tekrar başlamak için ara vermek mi daha iyi yoksa direk devam etmek mi bilgisi olan var mı doktor konuşalım adetten sonra dedi ama ben ara veririm diye düşünmüştüm

Tekrar başlamak için ara vermek mi daha iyi yoksa direk devam etmek mi bilgisi olan var mı doktor konuşalım adetten sonra dedi ama ben ara veririm diye düşünmüştüm
Merhaba, geçmiş olsun umarım bir sonrakinde pozitifinizi görürsünüz sağlıkla ben olumsuz sonuçtan sonra 2 ay yumurta kalitesini artıran diyet uygulayıp sonra tekrar yumurta toplaması işlemi yaptırdım ve çok faydasını görmüştüm. Normalde 5. Güne bir denemede 0, diğer denemede 1 embriyo kalmıştı. Diyet sonrası tüp denemesinde ise 4 embriyo kaldı. O yüzden herkese ve size de tavsiye ederim naçizane

Canım neler yaptın biraz bahseder miisn

Dondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorum
Onu sordum biyopsi alıp donduruyorlarmış biyopsiyi yollayacaklarmış pgt ye çözdürüp tekrar dondurma gibi bir durum yok benim de aklıma takıldığı için dondurmadan önce sordum embriyologlara

Selamlar kızlar dondurulmuş embriyo transferi oldum negatif çıktı ikinci adet dönemimde tekrar başlayacağım transfer için ilk tüp bebek denememdi ilkinde ya da ikincisinde pozitif olan var mı nelere dikkat ettiniz acaba benim yanlış yaptığım bişey mi oldu diye aklımda hep

Kızlar ben 5. Gün embriyosu transferi olmuştum, transfer hariç 8. Günüm bugün betahcg testim 0.51, progesteron 33 çıktı.iki gün sonra tekrar kan verin dediler. kafam karıştı. Olsa şimdi çıkmaz mıydı? Benim önce ki betahcg değerim 0.35ti. Bilemedim.

Merhaba herkese ben de birşey danışmak istiyorum ben de iki kez tüp bebek yaptırdım birinde olumlu oldu (sonradan kayıp oldu( sonuç birinde olumsuz. İkisinde de birebir aynı belirtiler vardı bel ağrısı, karın ağrısı bacak ağrısı gibi. Aynı belirtiler olup birinde olumlu olup birinde nasıl olumsuz oluyor acaba

Canım neler yaptın biraz bahseder miisn
diyetisyen kevser hanim var onun sayfasinda da bir cok tarif ve bilgi var zaten ama ben ayrica online olarak da calistim kendisiyle. instagrami kevser kurnaz takip edebilirsiniz ben memnun kaldim
Bir de hlya arslants var onu da bir ay denedim ama kevser hanim daha nokta atisi yapiyor gibi geldi

Dondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorum
Sanirim ona embriyolog embriyolarin kalitesine gore karar veriyor. Benim 2 tanesinden pgt sonucu alinamadi, cozdurup tekrar biyopsi alip dondurdular ve tekrar pgt yaptilar. Ben karari ona biraktim, yapalim dedi. Bir sorun olmadi.

Belirtilerin çoğu progesteron ve östrojen hormonlardan oluyor, bunların ilaçları kullanıldığı için bu hormonlar yükseliyor, doğal gebelikte de bu hormonlar doğal olarak yükselir. Ama üç kere gebelik geçirmiş biri olarak rahimde batma gibi bir his oluşuyorsa kramp gibi çekme gibi belirtiler gebelik belirtisi olabilir (olmayadabilir)

Hiç belirti olmaması da mı normal hiç belirtisi olmayanlarda oluyor? Sizin 3 gebelik de de ayni miydi farklı farklı belirtilerinizde oldu mi?
Yanit için çok teşekkür ederim

Hiç belirti olmaması da mı normal hiç belirtisi olmayanlarda oluyor? Sizin 3 gebelik de de ayni miydi farklı farklı belirtilerinizde oldu mi?
Yanit için çok teşekkür ederim
Benim gebeliklerim doğal oldu (hiç çocuğum yok dünyaya gelen) belirti olmasına gerek yok belirtiler hormonlarla ilgili, belirtisiz de gebelik olur yani.

Benim dondurulmuş embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu aylar sonra çözdürüp transfer oldum ve pozitifim çok şükür embriyo kalitesi iyiyse kalite bozulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…