Dinlendirin bence 1 veya 2 ay, rahim toparlansın.Tekrar başlamak için ara vermek mi daha iyi yoksa direk devam etmek mi bilgisi olan var mı doktor konuşalım adetten sonra dedi ama ben ara veririm diye düşünmüştüm
Merhaba, geçmiş olsun umarım bir sonrakinde pozitifinizi görürsünüz sağlıklaTekrar başlamak için ara vermek mi daha iyi yoksa direk devam etmek mi bilgisi olan var mı doktor konuşalım adetten sonra dedi ama ben ara veririm diye düşünmüştüm
Canım neler yaptın biraz bahseder miisnMerhaba, geçmiş olsun umarım bir sonrakinde pozitifinizi görürsünüz sağlıklaben olumsuz sonuçtan sonra 2 ay yumurta kalitesini artıran diyet uygulayıp sonra tekrar yumurta toplaması işlemi yaptırdım ve çok faydasını görmüştüm. Normalde 5. Güne bir denemede 0, diğer denemede 1 embriyo kalmıştı. Diyet sonrası tüp denemesinde ise 4 embriyo kaldı. O yüzden herkese ve size de tavsiye ederim naçizane
Dondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorumDondurulmuş Embriyomuz var pgt ye gidecek nasıl döner sonuç bilmiyorum
Onu sordum biyopsi alıp donduruyorlarmış biyopsiyi yollayacaklarmış pgt ye çözdürüp tekrar dondurma gibi bir durum yok benim de aklıma takıldığı için dondurmadan önce sordum embriyologlaraDondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorum
diyetisyen kevser hanim var onun sayfasinda da bir cok tarif ve bilgi var zaten ama ben ayrica online olarak da calistim kendisiyle. instagrami kevser kurnaz takip edebilirsiniz ben memnun kaldimCanım neler yaptın biraz bahseder miisn
Boll bolll kirmizi meyve sebze. Her gun Yaban mersini, pancar, koyu yesil yaprakli bitkiler roka tere vb. Bir takim tozlar mesela cimtozu, acai, matcha vb. (Hepsinintadi igrenc)Canım neler yaptın biraz bahseder miisn
Sanirim ona embriyolog embriyolarin kalitesine gore karar veriyor. Benim 2 tanesinden pgt sonucu alinamadi, cozdurup tekrar biyopsi alip dondurdular ve tekrar pgt yaptilar. Ben karari ona biraktim, yapalim dedi. Bir sorun olmadi.Dondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorum
Belirtilerin çoğu progesteron ve östrojen hormonlardan oluyor, bunların ilaçları kullanıldığı için bu hormonlar yükseliyor, doğal gebelikte de bu hormonlar doğal olarak yükselir. Ama üç kere gebelik geçirmiş biri olarak rahimde batma gibi bir his oluşuyorsa kramp gibi çekme gibi belirtiler gebelik belirtisi olabilir (olmayadabilir)Merhaba herkese ben de birşey danışmak istiyorum ben de iki kez tüp bebek yaptırdım birinde olumlu oldu (sonradan kayıp oldu( sonuç birinde olumsuz. İkisinde de birebir aynı belirtiler vardı bel ağrısı, karın ağrısı bacak ağrısı gibi. Aynı belirtiler olup birinde olumlu olup birinde nasıl olumsuz oluyor acaba
Hiç belirti olmaması da mı normal hiç belirtisi olmayanlarda oluyor? Sizin 3 gebelik de de ayni miydi farklı farklı belirtilerinizde oldu mi?Belirtilerin çoğu progesteron ve östrojen hormonlardan oluyor, bunların ilaçları kullanıldığı için bu hormonlar yükseliyor, doğal gebelikte de bu hormonlar doğal olarak yükselir. Ama üç kere gebelik geçirmiş biri olarak rahimde batma gibi bir his oluşuyorsa kramp gibi çekme gibi belirtiler gebelik belirtisi olabilir (olmayadabilir)
Benim gebeliklerim doğal oldu (hiç çocuğum yok dünyaya gelen) belirti olmasına gerek yok belirtiler hormonlarla ilgili, belirtisiz de gebelik olur yani.Hiç belirti olmaması da mı normal hiç belirtisi olmayanlarda oluyor? Sizin 3 gebelik de de ayni miydi farklı farklı belirtilerinizde oldu mi?
Yanit için çok teşekkür ederim
regl oldunuzmu kac gun gecıkkemli oldunuz ıgneden dolayıSordum 10-12 günü bulabilir iğneden dolayı dedi. Zoladex 3.6 kullanmıştım bi tane arada. Sanırım onun da etkisi oluyormuş
Benim dondurulmuş embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu aylar sonra çözdürüp transfer oldum ve pozitifim çok şükür embriyo kalitesi iyiyse kalite bozulmuyorDondurulmuş embriyo gittiğinde zarar görmüyor mu canım ? Benim tutmazsa ben de göndermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?