İnşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım emeklerin boşa çıkmasın inşallahEvet tatlım donasyon. Hastaneyi buradan doktorum önerdi. Benim tahlillerim burada yapıldı. Beni burada donasyonu orada hazırladılar. Fotoğraf yolladım onlar seçti. Eşim sperm verdi oraya gidip. Benim dondurulmuş oldu. Rahmim kalınlaşmadı bir ay attı o yüzden. Arkadaşımın taze oldu. Onun doğuma 2 ayı kaldı bende yeni oldum işte. İkinci kan testimi yapacağım cumartesi günü. Kendi yumurtamın peşini bıraktım anlayacağın.
Evet ilk deneme ama umudum pek yok . 1 embiriyo ve kalite dusuk moral sıfırİlk deneme mi olacak benimde embriyo kalitesi düşüktü olmadı
İnşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım emeklerin boşa çıkmasın inşallah
İlaçsız dondurulmuş hiç duymadım canım Zaten progestron veriyorlar ki hamile gibi hazırlansın vücut.ben mesela az kullandım bence 4 estrofem 2 iğne 1 aspirin 2 vitamin transfer sonrası bu az olan bencemerhabalar güzel annelerdoğurmadıysak da anneyiz hepimiz. Bunca emeğe ancak bir anne katlanırdı zaten.
Bir şey soracağım arkadaşlar
Aranızda İlaçsız ya da minimum ilaçla dondurulmuş embriyo transfer olup hamile kalan var mı?
Süreç nasıl oluyor
Ben doğal siklusta hazırlandım transfere yani dışarıdan hormon alarak değil eğer vücut uygunsa daha çok bunu öneriyorlarmış artık. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bende transfer sonrası da sadece progesteron kullanıyorum o kadar.İlaçsız dondurulmuş hiç duymadım canım Zaten progestron veriyorlar ki hamile gibi hazırlansın vücut.ben mesela az kullandım bence 4 estrofem 2 iğne 1 aspirin 2 vitamin transfer sonrası bu az olan bence
İnan üzüldüm çok kötü bir psk. Bu Allah yardımcımız olsun .Negatif canım maalesef
Aa hiç duymamıştım canım o zaman senin rahim kalınlığın iyi gelmiştir en başta.corasprin vermediler mi hangi merkezde tedavi oluyorsujBen doğal siklusta hazırlandım transfere yani dışarıdan hormon alarak değil eğer vücut uygunsa daha çok bunu öneriyorlarmış artık. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bende transfer sonrası da sadece progesteron kullanıyorum o kadar.
İlk deneme mi olacak benimde embriyo kalitesi düşüktü olmadı
Cevap için çok teşekkür ederimBen doğal siklusta hazırlandım transfere yani dışarıdan hormon alarak değil eğer vücut uygunsa daha çok bunu öneriyorlarmış artık. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bende transfer sonrası da sadece progesteron kullanıyorum o kadar.
Benimki doğal siklus canım yani yumurta geliştirip çatlattık sadece vücudum hormonlarım kendi hazırlanıyor gebeliğe dışarıdan hormon almıyorsun yani. Eğer vücudun uygunsa buna artık daha çok yapay siklus yerine bunu tercih ediyorlarmış bana doktorum öyle söyledi başarı oranıda daha yüksek dedi. Transfer sonrasında da sadece progesteron kullanıyorum. İnşallah pozitif olur bekleme sürecindeyim şuan.merhabalar güzel annelerdoğurmadıysak da anneyiz hepimiz. Bunca emeğe ancak bir anne katlanırdı zaten.
Bir şey soracağım arkadaşlar
Aranızda İlaçsız ya da minimum ilaçla dondurulmuş embriyo transfer olup hamile kalan var mı?
Süreç nasıl oluyor
Yok canım coraspirin de gerek duymadı doktorum. Benim ilk yumurta geliştirmek için femera kullandım sonrasında kontrolümde adetin 10.günü 21mm yumurtam vardı rahim duvarı kalınlığımda 7.5 çıktı gayet güzel dedi doktorum çatlatma iğnesi verildi onu uyguladım 5 gün sonrayada transfer günü verildi. Bahçecide oluyorum canım benAa hiç duymamıştım canım o zaman senin rahim kalınlığın iyi gelmiştir en başta.corasprin vermediler mi hangi merkezde tedavi oluyorsuj
Amin amin tüm bekleyen kadınlarımızın anne olması nasip olsun, kucaklarımıza alalım evlatlarımızı Allahın izniyleBenimki doğal siklus canım yani yumurta geliştirip çatlattık sadece vücudum hormonlarım kendi hazırlanıyor gebeliğe dışarıdan hormon almıyorsun yani. Eğer vücudun uygunsa buna artık daha çok yapay siklus yerine bunu tercih ediyorlarmış bana doktorum öyle söyledi başarı oranıda daha yüksek dedi. Transfer sonrasında da sadece progesteron kullanıyorum. İnşallah pozitif olur bekleme sürecindeyim şuan.
Aa çok iyi bana da çatlatma iğnesi verilmedi mesela direk estrofem ve iğne verildi kalınlığa bakılıp ben de onu anlamadımYok canım coraspirin de gerek duymadı doktorum. Benim ilk yumurta geliştirmek için femera kullandım sonrasında kontrolümde adetin 10.günü 21mm yumurtam vardı rahim duvarı kalınlığımda 7.5 çıktı gayet güzel dedi doktorum çatlatma iğnesi verildi onu uyguladım 5 gün sonrayada transfer günü verildi. Bahçecide oluyorum canım ben
Canım daha çok yeni. Dün oldum transferimi. İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüz. Sen hangi aşamadasınCevap için çok teşekkür ederim
Transferim kaçıncı günü ? Test yaptınız mı ?
Hayırlısı ile hamilelik haberinizi almak nasip olsun inşallah
Evet canım doktorum bana anlattı onuda o yapay siklus oluyormuş yani yumurta gelişmesine falan bakmıyorlarmış onda vücudun üretmesini beklemeden bütün hamilelik için gerekli hormonları dışarıdan veriyorlarmış yani. Senin amh mı düşük yumurta gelişme sorunu olunca genelde yapay tercih ediliyormuş çünküAa çok iyi bana da çatlatma iğnesi verilmedi mesela direk estrofem ve iğne verildi kalınlığa bakılıp ben de onu anlamadım
Ben çok badireler atlattımCanım daha çok yeni. Dün oldum transferimi. İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüz. Sen hangi aşamadasın
Aynen amh geçen sene 0.60 dı çikolata kistim var bir de canım. Şimdi anladım ben de diyorum bana neden verilmediEvet canım doktorum bana anlattı onuda o yapay siklus oluyormuş yani yumurta gelişmesine falan bakmıyorlarmış onda vücudun üretmesini beklemeden bütün hamilelik için gerekli hormonları dışarıdan veriyorlarmış yani. Senin amh mı düşük yumurta gelişme sorunu olunca genelde yapay tercih ediliyormuş çünkü
İnan üzüldüm çok kötü bir psk. Bu Allah yardımcımız olsun .
Allah pozitif görmeni ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsinCanım daha çok yeni. Dün oldum transferimi. İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüz. Sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?