Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım emeklerin boşa çıkmasın inşallah

merhabalar güzel anneler doğurmadıysak da anneyiz hepimiz. Bunca emeğe ancak bir anne katlanırdı zaten.
Bir şey soracağım arkadaşlar
Aranızda İlaçsız ya da minimum ilaçla dondurulmuş embriyo transfer olup hamile kalan var mı?
Süreç nasıl oluyor

İnşallah bir an önce bebeğini kucağına alırsın canım emeklerin boşa çıkmasın inşallah

İlaçsız dondurulmuş hiç duymadım canım Zaten progestron veriyorlar ki hamile gibi hazırlansın vücut.ben mesela az kullandım bence 4 estrofem 2 iğne 1 aspirin 2 vitamin transfer sonrası bu az olan bence

İlaçsız dondurulmuş hiç duymadım canım Zaten progestron veriyorlar ki hamile gibi hazırlansın vücut.ben mesela az kullandım bence 4 estrofem 2 iğne 1 aspirin 2 vitamin transfer sonrası bu az olan bence
Ben doğal siklusta hazırlandım transfere yani dışarıdan hormon alarak değil eğer vücut uygunsa daha çok bunu öneriyorlarmış artık. Dondurulmuş embriyo transferi oldum bende transfer sonrası da sadece progesteron kullanıyorum o kadar.

Aa hiç duymamıştım canım o zaman senin rahim kalınlığın iyi gelmiştir en başta.corasprin vermediler mi hangi merkezde tedavi oluyorsuj

Cevap için çok teşekkür ederim
Transferim kaçıncı günü ? Test yaptınız mı ?
Hayırlısı ile hamilelik haberinizi almak nasip olsun inşallah

Benimki doğal siklus canım yani yumurta geliştirip çatlattık sadece vücudum hormonlarım kendi hazırlanıyor gebeliğe dışarıdan hormon almıyorsun yani. Eğer vücudun uygunsa buna artık daha çok yapay siklus yerine bunu tercih ediyorlarmış bana doktorum öyle söyledi başarı oranıda daha yüksek dedi. Transfer sonrasında da sadece progesteron kullanıyorum. İnşallah pozitif olur bekleme sürecindeyim şuan.

Sana bir şey önereyim ben geçen yıl prp ve eksozom yaptirdim kac yil üzerine hamile kaldım yumurta takip ve catlatma ignesi ile tup bebek olmadan . Fakat bebek trizomi 21 yani down sendromu çıktı 4 ayda sonlandirdik. İstersen sende bir dene geçen yıl 60 bin TL idi . Çoğu tup bebek merkezi bu işlemi yapıyor.

Aa hiç duymamıştım canım o zaman senin rahim kalınlığın iyi gelmiştir en başta.corasprin vermediler mi hangi merkezde tedavi oluyorsuj
Yok canım coraspirin de gerek duymadı doktorum. Benim ilk yumurta geliştirmek için femera kullandım sonrasında kontrolümde adetin 10.günü 21mm yumurtam vardı rahim duvarı kalınlığımda 7.5 çıktı gayet güzel dedi doktorum çatlatma iğnesi verildi onu uyguladım 5 gün sonrayada transfer günü verildi. Bahçecide oluyorum canım ben

Amin amin tüm bekleyen kadınlarımızın anne olması nasip olsun, kucaklarımıza alalım evlatlarımızı Allahın izniyle

Aa çok iyi bana da çatlatma iğnesi verilmedi mesela direk estrofem ve iğne verildi kalınlığa bakılıp ben de onu anlamadım

Aa çok iyi bana da çatlatma iğnesi verilmedi mesela direk estrofem ve iğne verildi kalınlığa bakılıp ben de onu anlamadım
Evet canım doktorum bana anlattı onuda o yapay siklus oluyormuş yani yumurta gelişmesine falan bakmıyorlarmış onda vücudun üretmesini beklemeden bütün hamilelik için gerekli hormonları dışarıdan veriyorlarmış yani. Senin amh mı düşük yumurta gelişme sorunu olunca genelde yapay tercih ediliyormuş çünkü

Canım daha çok yeni. Dün oldum transferimi. İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüz. Sen hangi aşamadasın
Ben çok badireler atlattım
3 kez operasyon geçirdim
Polip + miyom + yapışıklık 2 kez
Yok yok yani
Normalde temmuzda transfer olacaktım
Son bir yapışıklık operasyonu daha geçirdim
Şu an reglimin 4. Günü doktor sadece yumurtanı takip edeceğim dedi herhangi bir ilaç hormon vermedi
Rahim duvarında da incelik vardı
Bu ay bakalım ne olacak
Bu adet sonrası yumurtlama olursa transfer olacağım
Ya da sonraki ay
Sadece vitamin verdi ve Folik asit

Aynen amh geçen sene 0.60 dı çikolata kistim var bir de canım. Şimdi anladım ben de diyorum bana neden verilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…