Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Benimde bir önceki pgt yapıldı. Kandırıldım diye düşünüyorum. Bunu bahçeci de yaptırdım. Gelişme olmadı büyümedi rahmimde. Sözde sağlıklı diye gelmişti.

Benimde bir önceki pgt yapıldı. Kandırıldım diye düşünüyorum. Bunu bahçeci de yaptırdım. Gelişme olmadı büyümedi rahmimde. Sözde sağlıklı diye gelmişti.
Nasıl yani pgt yapılmadığını mı düşünüyorsunuz şu an hamile misiniz bende bahçeciye gidiyorum bende pgt yapılmak zorunda x geçişli hastalık olduğu için. Bende değerler önce yükseldi sonra düştü. Nerde sorun oldu bende bilemiyorum pgt olsa da sağlıksız olabiliyor mu kafam da çok soru var ama bir müddet maddi- manevi olarak ara vermemiz gerekecek.

Inanın hepimizde aynı kaygı var benim de Adetime 3 gün var Normalde ama Test için 5 gün beklemem daha gerektiğini söylediler Ben de daha net belirtileri var Eminim korkuyorum test yaptırmaya negatif çıkacak diye
Ben Salı günü kan verdim negatif çıktı umarım sizin pozitif olur

Daha önce de pgt yaptırmamıştım onda da gelişim olmamıştı. Birinde de kalp durmuştu. Hadi bu sefer bahçeci olsun dedim. Pgt de yaptıracağım bir daha deneyeyim dedim. İki gitti biri sağlıklı onu transfer edeceğiz dediler. Çok umutluydum. Ama olmadı işte.
Şimdi farklı bir şekilde yaptım. Kıbrıs’ta yumurta aldım.

Canım inş sonraki sefere olacak Allah ol derse olur.Ara verecek misin doktorun ne dedi?Belirtin var mıydı
İlk 5 gün belirtim vardı. Benim taze transferdi. İlaçlardan mı neyden anlamadım artık. Kısmet biraz ara vereceğim. Mental olarak biraz toparlanmam gerekiyor. Aminn

Merhaba ben de eylülde transfer planlanıyor
Bu ay dr lucrin verdi 3.5 mm cikolafa kistim var yan etkileri neler ne yan etkileri yaşadınız ciddi anlamda göz kuruluğu yaşanıyor diyorlar bu doğru mu 21.gun tek doz kullanicam lucrini çok yan etkisi olur mi sizce

Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah transfer sonrası nelere dikkat ettiniz
Amin sağ olun:) 4. denememdi. Bu sefer biraz geleneksel usüllere başvurdum. Rahmi ısıtmak için temmuz ayında en kalın yün patikleri giyip yatarken hariç hiç çıkarmadım. Karnımı ve ayaklarımı örterek yattım. Yapabiliyorsam günde 20 dakika toprağa basıp negatif yükümü toprağa verdim. Sıcak duş yapmadım. Duobalance bv cran probiyotik vermişti doktorum onu kullandım kabız olmadım. Ağır kaldırmadım. Bol bol Kuran dinledim dua ettim. Allah'ın takdirine bıraktım stresten uzak durdum.

Daha önce çikokata kisti için 7 ay kullanmıştım. Hiç yan etki olmadı.

Ben de senin gibi 21. Gün kullandım çikolata kisti için sorun yaşamadım göz kuruluğum çok oldu ve kaşındım ama alerjim var ona yordum bilmiyordum.belki de o yüzdendir adeti de 3 gün sonra oldum 10 günü bulur dediler ama bulmadı korkma canım ama sakın kendin yapma.acilde yaptırdım ona rağmen minicik top oldu karnımda sonra indi on gün sonra kendim yapsam demek ki kötü olurdu.hazır olduğu için kendin de yapabilirsin demişlerdi

Kaç embriyon donduruldu kaliteleri nedir canım ben transferi oldum cumartesi test sonucumu alacağım

O nasıl oluyor canım başkasının yumurtası ve eşinin spermi birleşiyor değil mi donasyon mu oluyor?bilmediğim için soruyorum süreç nasıl ilerliyor doktor mu seçiyor.İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tez zamanda

Evet tatlım donasyon. Hastaneyi buradan doktorum önerdi. Benim tahlillerim burada yapıldı. Beni burada donasyonu orada hazırladılar. Fotoğraf yolladım onlar seçti. Eşim sperm verdi oraya gidip. Benim dondurulmuş oldu. Rahmim kalınlaşmadı bir ay attı o yüzden. Arkadaşımın taze oldu. Onun doğuma 2 ayı kaldı bende yeni oldum işte. İkinci kan testimi yapacağım cumartesi günü. Kendi yumurtamın peşini bıraktım anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…