Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Allah kolaylık versin canım gerçekten çok fazla şey atlatmışsın inşallah bunlar son olur da bu ay sende kavuşursun mucizene. O zaman senin yumurta toplama işlemin daha önce yapıldı di mi. Demek ki sende de doğal olarak ilerliycek doktorun

Aynen amh geçen sene 0.60 dı çikolata kistim var bir de canım. Şimdi anladım ben de diyorum bana neden verilmedi
Evet canım düşük olduğu için muhtemelen. Yumurtlaman oluyor mu kendiliğinden yoksa ilaçla mı. Yumurta toplamada ne kadar toplanmıştı

Evet haziran başı yumurta toplandı 5 yumurtadan 1 embriyom oluştu
O transfer edilecek Allahın izniyle

Evet canım düşük olduğu için muhtemelen. Yumurtlaman oluyor mu kendiliğinden yoksa ilaçla mı. Yumurta toplamada ne kadar toplanmıştı
Yumurtlama oluyor ama az toplandı 5 yumurta topladı havuz yapacaktı 2 tane dondurulunca gerek kalmadı çok şükür tabi inş tutar benim de ilk deneme yaş 36

Ayakları ve karnı sıcak tutmayı bir kaç yerde okudum bende. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. İşten izin alacağım en azından ilk 5 gün dinlenmek için. Belirtin var mıydı diye soracağım ama çoğu belirti zaten ilaç etkisi oluyor

Ben zoaldex vuruldum sanırım lucrinle muadil ilaç oluyor. Benim sadece iğneden sonra ki 2 gün kas ve eklem ağrım oldu. Özellikle dizlerimde çocukken yaşadığımız büyüme ağrısı benzeri ağrı oldu. Onun dışında bir yan etkisini görmedim

Kesinlikle hiç belirtim olmadı. İlaçlardan dolayı yumurtalıklarımda kramplar oluyordu. O da gebelik belirtisi değildi. Belirti olmayınca moralim bozuldu, test günü yine negatiftir diye gittim. Belirti aramak insanda çok stres yapıyor şimdiki aklım olsa hiç kendimi dinlemezdim.

İşte biliyoruz farkındayız ama içimizde ki merağa da yendik düşüyoruz hep benim ilk tüp bebek denemem. 4 yumurta takibi 1 de aşılamam oldu. Aslında sürece hakimim ama hepsinde test gününe kadar şu şöyle bu böyle diye strese sokuyor insanı. Ama elde de değil işte

10 veya 12 gün bekleniyor çok fazla tabii. Son günlere doğru insanda gerginlik oluyor.

Negatif sonuçtan sonra adet olunca tekrar doktor ile görüşmeye gittik. Doktor da bir sebep söyleyemiyor. Biz biraz ara vermeye karar verdik eşimle, geride embriyomuz da kalmadı. Tüm tedavi sürecine yeniden başlamamız gerekecek. Ama doktorumuz bir sonraki denemede yapacaklarımız yaptıklarımızın aynısı olacak dedi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…