Allah kolaylık versin canım gerçekten çok fazla şey atlatmışsın inşallah bunlar son olur da bu ay sende kavuşursun mucizene. O zaman senin yumurta toplama işlemin daha önce yapıldı di mi. Demek ki sende de doğal olarak ilerliycek doktorunBen çok badireler atlattım
3 kez operasyon geçirdim
Polip + miyom + yapışıklık 2 kez
Yok yok yani
Normalde temmuzda transfer olacaktım
Son bir yapışıklık operasyonu daha geçirdim
Şu an reglimin 4. Günü doktor sadece yumurtanı takip edeceğim dedi herhangi bir ilaç hormon vermedi
Rahim duvarında da incelik vardı
Bu ay bakalım ne olacak
Bu adet sonrası yumurtlama olursa transfer olacağım
Ya da sonraki ay
Sadece vitamin verdi ve Folik asit
Evet canım düşük olduğu için muhtemelen. Yumurtlaman oluyor mu kendiliğinden yoksa ilaçla mı. Yumurta toplamada ne kadar toplanmıştıAynen amh geçen sene 0.60 dı çikolata kistim var bir de canım. Şimdi anladım ben de diyorum bana neden verilmedi
Evet haziran başı yumurta toplandı 5 yumurtadan 1 embriyom oluştuAllah kolaylık versin canım gerçekten çok fazla şey atlatmışsın inşallah bunlar son olur da bu ay sende kavuşursun mucizene. O zaman senin yumurta toplama işlemin daha önce yapıldı di mi. Demek ki sende de doğal olarak ilerliycek doktorun
Benim 15 yumurtadan 1 embriyo oluştu canım düşün. Senin gayet iyi moralini yüksek tut o tek embriyo bizim mucizelerimizEvet haziran başı yumurta toplandı 5 yumurtadan 1 embriyom oluştu
O transfer edilecek Allahın izniyle
Yumurtlama oluyor ama az toplandı 5 yumurta topladı havuz yapacaktı 2 tane dondurulunca gerek kalmadı çok şükür tabi inş tutar benim de ilk deneme yaş 36Evet canım düşük olduğu için muhtemelen. Yumurtlaman oluyor mu kendiliğinden yoksa ilaçla mı. Yumurta toplamada ne kadar toplanmıştı
Merhaba, bahcecide hangi doktorda tedavi oluyorsunuz?Benim 15 yumurtadan 1 embriyo oluştu canım düşün. Senin gayet iyi moralini yüksek tut o tek embriyo bizim mucizelerimiz
amin aminBenim 15 yumurtadan 1 embriyo oluştu canım düşün. Senin gayet iyi moralini yüksek tut o tek embriyo bizim mucizelerimiz
Şükür canım çok güzel yaşına göre de. İnşallah transferinde başarılı olur ilkte kavuşuruz ikimizdeYumurtlama oluyor ama az toplandı 5 yumurta topladı havuz yapacaktı 2 tane dondurulunca gerek kalmadı çok şükür tabi inş tutar benim de ilk deneme yaş 36
Prof.dr.Özkan ÖzdamarMerhaba, bahcecide hangi doktorda tedavi oluyorsunuz?
Amin canım inşallah iğne alerji yaptı zaten karnım kıpkırmızıŞükür canım çok güzel yaşına göre de. İnşallah transferinde başarılı olur ilkte kavuşuruz ikimizde
Ayakları ve karnı sıcak tutmayı bir kaç yerde okudum bende. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. İşten izin alacağım en azından ilk 5 gün dinlenmek için. Belirtin var mıydı diye soracağım ama çoğu belirti zaten ilaç etkisi oluyorAmin sağ olun:) 4. denememdi. Bu sefer biraz geleneksel usüllere başvurdum. Rahmi ısıtmak için temmuz ayında en kalın yün patikleri giyip yatarken hariç hiç çıkarmadım. Karnımı ve ayaklarımı örterek yattım. Yapabiliyorsam günde 20 dakika toprağa basıp negatif yükümü toprağa verdim. Sıcak duş yapmadım. Duobalance bv cran probiyotik vermişti doktorum onu kullandım kabız olmadım. Ağır kaldırmadım. Bol bol Kuran dinledim dua ettim. Allah'ın takdirine bıraktım stresten uzak durdum.
Ben zoaldex vuruldum sanırım lucrinle muadil ilaç oluyor. Benim sadece iğneden sonra ki 2 gün kas ve eklem ağrım oldu. Özellikle dizlerimde çocukken yaşadığımız büyüme ağrısı benzeri ağrı oldu. Onun dışında bir yan etkisini görmedimMerhaba ben de eylülde transfer planlanıyor
Bu ay dr lucrin verdi 3.5 mm cikolafa kistim var yan etkileri neler ne yan etkileri yaşadınız ciddi anlamda göz kuruluğu yaşanıyor diyorlar bu doğru mu 21.gun tek doz kullanicam lucrini çok yan etkisi olur mi sizce
Kesinlikle hiç belirtim olmadı. İlaçlardan dolayı yumurtalıklarımda kramplar oluyordu. O da gebelik belirtisi değildi. Belirti olmayınca moralim bozuldu, test günü yine negatiftir diye gittim. Belirti aramak insanda çok stres yapıyor şimdiki aklım olsa hiç kendimi dinlemezdim.Ayakları ve karnı sıcak tutmayı bir kaç yerde okudum bende. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. İşten izin alacağım en azından ilk 5 gün dinlenmek için. Belirtin var mıydı diye soracağım ama çoğu belirti zaten ilaç etkisi oluyor
İşte biliyoruz farkındayız ama içimizde ki merağa da yendik düşüyoruz hepKesinlikle hiç belirtim olmadı. İlaçlardan dolayı yumurtalıklarımda kramplar oluyordu. O da gebelik belirtisi değildi. Belirti olmayınca moralim bozuldu, test günü yine negatiftir diye gittim. Belirti aramak insanda çok stres yapıyor şimdiki aklım olsa hiç kendimi dinlemezdim.
10 veya 12 gün bekleniyor çok fazla tabii. Son günlere doğru insanda gerginlik oluyor.İşte biliyoruz farkındayız ama içimizde ki merağa da yendik düşüyoruz hepbenim ilk tüp bebek denemem. 4 yumurta takibi 1 de aşılamam oldu. Aslında sürece hakimim ama hepsinde test gününe kadar şu şöyle bu böyle diye strese sokuyor insanı. Ama elde de değil işte
Maalesef olumsuz sonuçlandıMerhaba bu işlemlerden olumlu sonuç aldınız mı?
Negatif sonuçtan sonra adet olunca tekrar doktor ile görüşmeye gittik. Doktor da bir sebep söyleyemiyor. Biz biraz ara vermeye karar verdik eşimle, geride embriyomuz da kalmadı. Tüm tedavi sürecine yeniden başlamamız gerekecek. Ama doktorumuz bir sonraki denemede yapacaklarımız yaptıklarımızın aynısı olacak dedi…sizi çok iyi anlıyorum benimde 2 adet embriyo negatif oldu çok üzgünüm. benimde beta çok çok düşük çıktı böyle. Oyüzden doktor hiç tutunamadıklarını yani embriyolarda değil Rahimde bir problem olduğunu düşünüyor. Size doktorunuz nasıl bir açıklama yaptı? Bende 2. Deneyeceğim bilgi verirmisiniz
4+5 de keseyi gördüm ben ama bebek daha yoktu 10 gün sonra tekrar gel dedi 5+2 bugün umarım herşey yolundadır bizimledir de kalp atışını da duymak nasip olurPozitif olanlar keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu kaçıncı haftadasınız
5. Gün bc kaliteSenin kaçtı ki canım? Olacağı varsa oluyor doktorum kaliteye takılma demişti
Yine de umutsuz olmayın Allahtan ümit kesilmezEvet ilk deneme ama umudum pek yok . 1 embiriyo ve kalite dusuk moral sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?