Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

transfere kadar geldiyseniz en zor kısımları geçmiş demektir bana göre geriye dua ve teslimiyet kalıyor burdaki herkesi duamda anıyorum sizi de anacağım güzel günler gelecek inşallah💕
Allah razı olsun bende dua ediyorum hep buradaki arkadaşlarıma🙏 yani tam anlamıyla transfer aşamasına gelemedim aslında. Çarşamba günü embriyo oldu mu olmadı mı onun bilgisini alıcam . Olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat yine de korku oluyo insanda 🙁 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🏼

Allah razı olsun bende dua ediyorum hep buradaki arkadaşlarıma🙏 yani tam anlamıyla transfer aşamasına gelemedim aslında. Çarşamba günü embriyo oldu mu olmadı mı onun bilgisini alıcam . Olumlu düşünmeye çalışıyorum fakat yine de korku oluyo insanda 🙁 Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🏼
bu yol böyle arkadaşım biraz meşakkatli ama sonu çok tatlı inşallah🤲🏼 yani her aşamasında elin yüreğinde bekliyorsun embriyo oluyor tutundu mu tutunuyor kese var mı o var kalbi attı mı doğana kadar anne yüreği hop oturup hop kalkıyor ama inanıyorum bu sıkıntıların da bir mükafatı var hiç kendini strese sokma sadece sabır ve dua🌸💕

bu yol böyle arkadaşım biraz meşakkatli ama sonu çok tatlı inşallah🤲🏼 yani her aşamasında elin yüreğinde bekliyorsun embriyo oluyor tutundu mu tutunuyor kese var mı o var kalbi attı mı doğana kadar anne yüreği hop oturup hop kalkıyor ama inanıyorum bu sıkıntıların da bir mükafatı var hiç kendini strese sokma sadece sabır ve dua🌸💕
Öyle güzel yazmışsın ki arkadaşım. Allah razı olsun. Pozitif haberi almak da yetmiyor kese var mı artış normal mi kalp atışı var mı diye diye . Gerçekten transfer den sonra başlıyor her şey

Anladım üzgünüm. Birazda nasip. Ara vermek iyi gelecektir. Kaç yaşındasınız probleminiz neydi bu arada
Yaşım 33. Problem yok yani bir sebep yok. Eşimin rahatsızlığı sebebiyle öncesinde dondurulmuş spermleri kullanılıyoruz. onun tedavisi sebebiyle normal yollarla bebeğimiz olamıyor.

Ewet çok haklısın🙁 Allah razı olsun mesajın bana çok iyi geldi 🥹 gönlünden geçen tüm dileklerin kabul olsun inşallah 🤲🏼🍀

Öyle güzel yazmışsın ki arkadaşım. Allah razı olsun. Pozitif haberi almak da yetmiyor kese var mı artış normal mi kalp atışı var mı diye diye . Gerçekten transfer den sonra başlıyor her şey
benim ilk denemem hiç bilmiyordum başlarken böyle olduğunu pozitifi alınca tamam sanıyordum bu bilgi süpriz oldu ama yine de çok şükür ihtimaller bile sevindiriyor burdaki herkes inşallah o güzel günleri görür 🌸💕

Bende aynı gün transfer oldum hiç belirtim yoktu ama suan silik çizgiyi gördüm Sakın negatif düşünme çok etkiliyor
Bu sabah regli ağrısı oldu gögüslerimde de hafif ağrı başladı RABBİM hayırlı eylesin inşallah pozitif olur benim de sonucum sizler gibi 🤲 bebeğin hayırlı olsun inşallah 🤲

Bugün transfer hariç 8.günüm 5.gün embriyosu akşam idrarda gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi yoksa sabah ilk idrarlamı yapayım 🥺

Bendemi öyle yapayım acaba 😳 ne dersiniz
6.gün eczaneden aldığım predictorle yaptım 7.gün eczacı hediye etmişti softec diye bi markayla yaptım onunla da gördüm valla yap yapma diyemiycm eşim yap zaten bunu kale almıycaz diyerek gaza getirdi beni 😅ama insan meraklanıyor varsa çıkıyıor kaçıncı günün

6.gün eczaneden aldığım predictorle yaptım 7.gün eczacı hediye etmişti softec diye bi markayla yaptım onunla da gördüm valla yap yapma diyemiycm eşim yap zaten bunu kale almıycaz diyerek gaza getirdi beni 😅ama insan meraklanıyor varsa çıkıyıor kaçıncı günün
Transfer hariç 8.günüm 2 ağustosta saat 12:30 transfer oldu zaten varsa çıkar herhalde dimi 5.gün embriyosuydu

Ben Trendyol dan uyguna almıştım. Sabah akşam yapıyordum.☺️
5.gün embriyosu 6. Gün testte çıkmıştı. Ben 5. Günümde de yaptım ama ondaki gözükmüyordu şaşı olmuştum birşeyler göreceğim diye.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin. Kucaklarımızı boş bırakmasın.

Back
X