Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

2. Regl sürenizde başlayacaklardır tedaviye o yüzden öyle demiş olabilirler
Hımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var

Hımm olabilir. Ben sorduğumda kan değerlerinize göre karar verildi dendi banada mantıklı gelmedi açıkçası:) Devlette yaptırıyorum. 3.son hakkımdayım. 6eyülde doluyor yaşım. Acaba dedim para almak için mi kötü de düşünmek istemiyorum ama acaba mı dedim. 57bin istediler 2ay sonra yapacakları için. Yoksa şimdi yapsa 6eylül'e kadar ücretsiz hakkım var
Yani onu pek bilemedim açıkçası. Ben özelde yaptırıyorum doktorum 2.reglde başlıyor transfer için ilaçlara rahim dinlensin diye ama genel olarak böyle yapıyor. Öyle kan değerine göre derken bir sorun mu var ki

Transfer ücreti mi 57 bin lira

pcos veya başka bir rahim dinlendirme gerektirecek durum varsa opu'den yaklaşık beş gün sonra adet oluyorsunuz. bu adet değil bundan sonraki adetinizin ikinci günü transfer için muayeneye çağırıyorlar hesaplayın reglinizi daha fazla söylemişlerse bence sebebini araştırın.

Yani onu pek bilemedim açıkçası. Ben özelde yaptırıyorum doktorum 2.reglde başlıyor transfer için ilaçlara rahim dinlensin diye ama genel olarak böyle yapıyor. Öyle kan değerine göre derken bir sorun mu var ki
Kan değerlerimde hiç Bi sorun yok çok şükür ama dediğiniz şuan mantıklı geldi:) sonuçta opuda kolay bi operasyon değil rahim dinlensin diye 2.regl bekliyor olabilirler. Çünkü ben yaşım doluyor diye peş peşe yaptım. Yani 7 ayda 3 deneme🤦‍♀️

pcos veya başka bir rahim dinlendirme gerektirecek durum varsa opu'den yaklaşık beş gün sonra adet oluyorsunuz. bu adet değil bundan sonraki adetinizin ikinci günü transfer için muayeneye çağırıyorlar hesaplayın reglinizi daha fazla söylemişlerse bence sebebini araştırın.
Çarşamba gideceğim embriyo olup olmadığını söyleyecekler inşallah olur🤲🏼 o zaman tekrar soracağım rahim dinlensin diye mi 2ay sonra dediniz dicem. Bana bu şekil sizin dediğiniz gibi dese anlıcam da kan değerlerine göre demesine anlam veremedim. Teşekkür ederim cevabınız için🥰🌸

2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu.
Bugün 7.günüm transfer sonrası.
Test günüm 12sinde salı günü ama dayanamıyor insan 😁

Eklentiler

• IMG_0862.webp
    IMG_0862.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 45
2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu sanki ne dersiniz?
Ben görüyorum canım çizgiyi. inşallah bebeğin seninledir. biraz bekleyince daha koyu olacak sanki🥰🥰

2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu.
Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ben test yapmaya korkuyorum 😞 hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl bi belirtiniz varmı

Umarım canım ya bu 4.deneme çok yorulduk artık. Bir de Amh düşük her denemede ancak 1 embriyo çıkıyo zar zor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallah 🥰
Seni çok iyi anlıyorum canım çok yıpratıcı süreçler. Benim de amh düşük. 25 temmuz da opu oldum 6 yumurta dan 1 embriyo oluştu onu da taze 3. Gün embriyosu olarak koydular. Yumurta dondurma gibi bir durumum olmadığı için tedirgin oluyorum ister istemez. Ama çizgi belli bide bekleyince at bakalım sanki beklemeden çekmişsin onu

Umarım canım ya bu 4.deneme çok yorulduk artık. Bir de Amh düşük her denemede ancak 1 embriyo çıkıyo zar zor. Allah herkesi bebeğine kavuştursun sağlıkla inşallah 🥰
Predictor testte bnm de böyle silik çıkmıştı inşallah var görünüyor Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin bu sefer 🤲❤️😍

Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ben test yapmaya korkuyorum 😞 hiçbir belirtim yok sizde durumlar nasıl bi belirtiniz varmı
Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok ki 😁 göğüslerimde hassasiyet bile yok. Ama geçen sefer her belirti vardı ama olmadı o yüzden artık belirti aramıyorum sanırım ya
Seni çok iyi anlıyorum canım çok yıpratıcı süreçler. Benim de amh düşük. 25 temmuz da opu oldum 6 yumurta dan 1 embriyo oluştu onu da taze 3. Gün embriyosu olarak koydular. Yumurta dondurma gibi bir durumum olmadığı için tedirgin oluyorum ister istemez. Ama çizgi belli bide bekleyince at bakalım sanki beklemeden çekmişsin onu
Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda 🙏🏼
Bu foto da 50 dk sonrası

Eklentiler

• IMG_0866.webp
    IMG_0866.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok ki 😁 göğüslerimde hassasiyet bile yok. Ama geçen sefer her belirti vardı ama olmadı o yüzden artık belirti aramıyorum sanırım ya
Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah canım 🙏🏼 bu test tamamen kuruduktan sonra bir 50 dk falan oldu

Eklentiler

• IMG_0866.webp
    IMG_0866.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 38

Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah canım 🙏🏼 bu test tamamen kuruduktan sonra bir 50 dk falan oldu
Benimde 5. denemem bu 7 yıldır uğraşıyorum o kadar çok yoruldum ki anlatmaya kelimeler bulamıyorum 😥 maşallah oldukça belirgin darısı isteyen herkese de banada nasip olsun inşallah 🤲 benim hafif göğüs ağrım vardı bugün o da yok sabah adet ağrısı oldu şimdi o da geçti biraz tuvalet sorunum vardı şimdi o da geçti inan hiç umudum kalmadı inşallah yanılıyorumdur ben ptesi sabah idrar testini yapıcam doktorum öyle dedi o benden meraklı sonucuma 🤗 ALLAH c.c ondan da razı olsun çok uğraşıyor ama bende oldukça sorun var hangisini çözeceksek artık bennde bilmiyorum inşallah bende senin gibi güzel sonuç alırım da bu son olur. Rabbim kucağında göreceğin günleri nasip etsin bahtını şansını güzel eylesin inşallah 🤲 tekrardan hayırlı olsun 🧿

Çarşamba gideceğim embriyo olup olmadığını söyleyecekler inşallah olur🤲🏼 o zaman tekrar soracağım rahim dinlensin diye mi 2ay sonra dediniz dicem. Bana bu şekil sizin dediğiniz gibi dese anlıcam da kan değerlerine göre demesine anlam veremedim. Teşekkür ederim cevabınız için🥰🌸
hmm anladım belki hormon değerlerinin normale dönmesini bekliyorlardır kana göreyse bu sürede. Rabbim sana ne dilersen onu en sağlıklısından versin güzel haberlerle dönersin inşallah🤲🏼🌸

kişiye göre değişiyor bu durum. Opudan sonra gördüğümüzde adet sadece erkene çekilmiş oluyor işlemlerden dolayı. Benimde mesela rahim dinlendirme yapıldı ama opudan sonraki âdette çağırdı doktorum gelirsin bakarız dedi ultrason ve kan tahlillerinden sonra her şeyin uygun olduğunu söyledi o yüzden başladık sürece transferimi oldum şimdi sonuç için bekliyorum

Back
X