Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

2 ağustosta 5.gün embriyosu oldu Osman hocayla. Bu sabah erken test yaptım ilk 2-3 dakikada çok silik bir çizgi oluştu.
Bugün 7.günüm transfer sonrası.
Test günüm 12sinde salı günü ama dayanamıyor insan 😁
Maşallah çok güzel bir sabaha başladık bizde senin sayende Umut oluyor pozitifleri görmek 🥰🧿🤲💐sağlıcakla kanda da güzel bir değer görürsün inşallah kucağına da alırsın bebeğini canım tebrik ediyorum seni 💐

Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok ki 😁 göğüslerimde hassasiyet bile yok. Ama geçen sefer her belirti vardı ama olmadı o yüzden artık belirti aramıyorum sanırım ya

Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah en kısa zamanda 🙏🏼
Bu foto da 50 dk sonrası
Bak daha güzel belli olmuş. Erken gebelik testlerinde rengin oturması 40 dakikayı buluyor. Hayırlı olsun canım. ❤️🥰

Bende belirti sıfır, önceki denemelerde evden çıkmayıp aşırı dikkatli davrandım. Bu sefer tam tersi yatmadım doğru düzgün ertesi gün hemen yürüyüşe falan çıktım sadece ev işi yapmadım. Bazen varlığını bile unutuyorum canım o kadar belirti yok ki 😁 göğüslerimde hassasiyet bile yok. Ama geçen sefer her belirti vardı ama olmadı o yüzden artık belirti aramıyorum sanırım ya

Rabbim senin de kucağını doldursun inşallah canım 🙏🏼 bu test tamamen kuruduktan sonra bir 50 dk falan oldu
Canım göğüsteki hassasiyet bende keseden sonra olmaya başladı hadi kanda da güzel değerler al 😍🤲

kişiye göre değişiyor bu durum. Opudan sonra gördüğümüzde adet sadece erkene çekilmiş oluyor işlemlerden dolayı. Benimde mesela rahim dinlendirme yapıldı ama opudan sonraki âdette çağırdı doktorum gelirsin bakarız dedi ultrason ve kan tahlillerinden sonra her şeyin uygun olduğunu söyledi o yüzden başladık sürece transferimi oldum şimdi sonuç için bekliyorum
aa anladımm doğrudur belki rahim müsaitse daha erken yapılır onu duydum ama daha uzun sürelisini duymamıştım o yüzden şaşırdım. dediğiniz gibi kişiye özel de değişebiliyordur yine detaylı sorup öğrenmek lazım. ben de bekleme süresindeyim inşallah güzel haberler alırsınız siz de🤲🏼🌸

aa anladımm doğrudur belki rahim müsaitse daha erken yapılır onu duydum ama daha uzun sürelisini duymamıştım o yüzden şaşırdım. dediğiniz gibi kişiye özel de değişebiliyordur yine detaylı sorup öğrenmek lazım. ben de bekleme süresindeyim inşallah güzel haberler alırsınız siz de🤲🏼🌸
Teşekkür ederim. Evet kesinlikle kişiden kişiye değişen bir durum hakkınızda hayırlısı olsun

hmm anladım belki hormon değerlerinin normale dönmesini bekliyorlardır kana göreyse bu sürede. Rabbim sana ne dilersen onu en sağlıklısından versin güzel haberlerle dönersin inşallah🤲🏼🌸
Belkide dediğiniz gibidir transfer aşamasını yaşamadığım için süreci bilmiyorum. Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hepimizin buna çok ihtiyacı var🙁🤲🏼

Belkide dediğiniz gibidir transfer aşamasını yaşamadığım için süreci bilmiyorum. Çok teşekkür ederim hepimiz mutlu haberler alalım inşallah hepimizin buna çok ihtiyacı var🙁🤲🏼
transfere kadar geldiyseniz en zor kısımları geçmiş demektir bana göre geriye dua ve teslimiyet kalıyor burdaki herkesi duamda anıyorum sizi de anacağım güzel günler gelecek inşallah💕

Kızlar 5+3 deyiz bugün sizin akıntınız oluyor mu normal mi bu benim bebekten önce de çok olurdu şimdi de oluyo da bi arkadaşıma sordum onun pek olmuyormuş sizde durumlar nasıl

Bir yerde okudum yabancılar transfer sabahı aç karnına ananas yermiş
Ancak ne kadar doğru bir yaklaşım bilemiyor insan her duyduğumuzu da yapmamak lazım tabi

Ben transferden önce normal beslendim ama o zamana kadar d vitaminimi ve kullandığım bi vitamin var premama onu kullandım hala devam ediyorum transferden sonra da kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç sebze meyve çok yedim 🤗
Aynen uygulanmak üzere not alındı 🤗 teşekkür ederim 🙏🏻 yaramış bebişine ♥️

Back
X