Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

1.20 den küçük bir değer negatif yazıyordu evet 2 gün sonra baktıracağım yeniden ama az da olsa bir değer çıkmalıydı zaten sıfır belirti akıntı yok vs vs yani bir tane bir şey bile diyemiyorum iğnelerin yan etkisi dahi yok diyebilirim sadece yerleri ağrıyor

Benimde kesmediler 12 hafta kullanacakmışım direniyorum

Evet canım ediyor kalp atışı duyulana kadar esktrofem
Coraspirin
Folik
Dekort
Progestan iğne ve fitil birde prograf diye bir ilaç
Merhaba, dekortu ve prografı kalp atışı duyana kadar kullandınız mı? Ben de transferden sonra hala devam ediyorum. Bebeğe zarar veriyor mu tedirgin oldum.

Merhaba, dekortu ve prografı kalp atışı duyana kadar kullandınız mı? Ben de transferden sonra hala devam ediyorum. Bebeğe zarar veriyor mu tedirgin oldum.
Tam tersi tutunmaya olumlu etkisi oluyor vücut yabancı algılamayıp embriyoyu atmaya çalışmıyor

Ben 3. Denemeden bir ay önce antibiyotik tedavisi olmustum endometrit yani rahim enfeksiyonu nedeniyle. Acaba rahmim yeterince saglikli miydi deneme oldugunda emin degilim. Mikrobiom testi varmis. Ondan yaptirmayi düşünüyorum...
Merhaba endometrite antibiyotik vermek için kültür testi yapmadılar mı? Birde düzeldi mi diye tedaviden sonra tekrar biyopsi almadılar mı? Emin olmadan mı transfer oldu

Benimde bugün 6.gün şuana kadar yaşamadım ama bugün felaket bir kabızlık ve ıkınmanın önüne geçemedim bişey olduysa diye çok korkuyorum

Transferinizin kaçıncı gününde lekelenme oldu bende 9.gündeyim sarı lekelenmem var

Merhaba arkadaşlar promester igne vurunuyorum kalçadan kimi zaman aciuor ağrı yapıyor ayağa dahi vurdu normal mi yaşayan var mi

Merhaba arkadaşlar promester igne vurunuyorum kalçadan kimi zaman aciuor ağrı yapıyor ayağa dahi vurdu normal mi yaşayan var mi
Uzman kişilere çok tecrübelilere yaptır onlar yaptığı zaman bi şey olmuyor bana da bir tane sağlıkçı vurduğunda denk geldiğinde bacağıma vuran uyuşma ağrı çok fena oluyordu o olunca başkasına hafif vuranlara yaptırmaya başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…