Benim bugün kontrolüm vardı 6 sağda 6 solda 12 yumurtam olmuş 4. Ignemi oldum bugün 5. Yi olucam akşam ama dr yeterli bulmadı en büyükleri 9 10 mm mis hem sayı az hem küçük kalmış geriden gelmişler hatta iğneyi yanlış mı yaptınız dedi ama 200 ünite yaptık oysaki moralim bozuldu perşembe tekrar kontrolüm var ins yeteri kadar sayı ds ve büyüklükte olurlar dr gelişim geri hem sayı az dedi yaşıma kiloma ve amh a göre hayırlısı Allahtan7 idi ama 6 sı döllendi 5. Güne ise tek embriyo kaldı maalesef ve orta kalite
Hayırlı olsunHerkese merhaba, ben de bugün Acıbadem Hastanesinde başladım tedaviye. Şu an çok başındayımyumurta büyütme aşamasındayız. gonalf 225, tarlusal ve letu başladık. Şubat ayında Histeroskopi oldum. O zamandan beri de inofolic içiyorum. Yaş 38. Bana aşılamamı yoksa tüp bebek mi istersin diye sordu, acelemiz var mı falan dedi doktor. Biz de tüp bebek dedik. Biz öyle deyince zaten aşılamada oran düşük dedi. Heyecanlıyım ama ilk olacak tüp bebek sürecim. Beni neler bekliyor kızlar :)
Evet yumurta toplama gününden sonra kaç yumurta çıktı döllendi mi 3. Güne mi çıktı 5 e mi hep elin yüreğimdeydi.bir yumurtam 3. Günde riske etmedik transfer edecekler 50 gün sonraSize de zaman geçmiyor gibi oluyor muGünü belli olsa da geri sayım yapsam, sizlerin transfer günü belli mi?
Hayırlı olsun süreciniz sağlıklı embriyolarınız oluşur inşallah genetiğe de gönderirsinizHerkese merhaba, ben de bugün Acıbadem Hastanesinde başladım tedaviye. Şu an çok başındayımyumurta büyütme aşamasındayız. gonalf 225, tarlusal ve letu başladık. Şubat ayında Histeroskopi oldum. O zamandan beri de inofolic içiyorum. Yaş 38. Bana aşılamamı yoksa tüp bebek mi istersin diye sordu, acelemiz var mı falan dedi doktor. Biz de tüp bebek dedik. Biz öyle deyince zaten aşılamada oran düşük dedi. Heyecanlıyım ama ilk olacak tüp bebek sürecim. Beni neler bekliyor kızlar :)
Bnm için zaman hiç geçmiyorSize de zaman geçmiyor gibi oluyor muGünü belli olsa da geri sayım yapsam, sizlerin transfer günü belli mi?
Gonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.Hayırlı olsunbende Acıbadem İnternational da geçen hafta toplattım yumurtalarımı bi tane transfer olacak rahim dinlendirme aşmasındayım bende gonal f 225 vuruyordum tarlusallla birlikte benimde ilk denem yaş 40
Benim amh düşük yaş 40 olunca bana hemen gonal f hem pergovaris tarzı ilaç yazdı iki iğne yaptım yani. Sizde gerek yok bence o yüzdendirGonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun süreciniz sağlıklı embriyolarınız oluşur inşallah genetiğe de gönderirsinizVe en hayırlısı en sağlıklısından hemen gebe kalırsınız yol bazen meşakkatli ve uzun geliyor ama yanınızdayız yalnız değilsin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunbende Acıbadem İnternational da geçen hafta toplattım yumurtalarımı bi tane transfer olacak rahim dinlendirme aşmasındayım bende gonal f 225 vuruyordum tarlusallla birlikte benimde ilk denem yaş 40
İnşallah kistin erimiştir ve eminim beklediğine değecektir..Bnm için zaman hiç geçmiyor23mayıs transfer olacakken 20sinde hastalandım kusma ishal crp 72olmuş doktorum transferi iptal etti riske atmak istemedi tek embriyom kalmıştı adet olunca büyük bir heyecanla gittim bu sefer de kist olmuş hormonlar şaşırdı tabi onca ilaç şimdi onun tedavisini görüyorum adetle gidicm bana da dua edin kist erimiş olsun adetle başlayabileyim
İnşallah yarın güzel büyümüş yumurtaların olur. ohss nin başka belirtileri de var ama hemen öyle düşünme doktorunla bir görüşürsün yarın. benim de geçen sene benzer bir durum oldu büyümedi yumurtalar gonal f ile hatta dozu da arttırdı ama bazen olmuyor işte..Benim bugün kontrolüm vardı 6 sağda 6 solda 12 yumurtam olmuş 4. Ignemi oldum bugün 5. Yi olucam akşam ama dr yeterli bulmadı en büyükleri 9 10 mm mis hem sayı az hem küçük kalmış geriden gelmişler hatta iğneyi yanlış mı yaptınız dedi ama 200 ünite yaptık oysaki moralim bozuldu perşembe tekrar kontrolüm var ins yeteri kadar sayı ds ve büyüklükte olurlar dr gelişim geri hem sayı az dedi yaşıma kiloma ve amh a göre hayırlısı Allahtan
Allah size de tez zamanda en kolay yoldan nasip etsin sağlikli evlatlar inşallah çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah yarın güzel büyümüş yumurtaların olur. ohss nin başka belirtileri de var ama hemen öyle düşünme doktorunla bir görüşürsün yarın. benim de geçen sene benzer bir durum oldu büyümedi yumurtalar gonal f ile hatta dozu da arttırdı ama bazen olmuyor işte..
Amiin hepimizeAllah size de tez zamanda en kolay yoldan nasip etsin sağlikli evlatlar inşallah çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sonra yok evet bana rahim dinlendirme iğne ve ilaç verdi geçen hafta yumurta toplamadan sonra bugun adet oldum 3. Gün adetin alıp ilaçları başlayacağımÇok teşekkür ederimBen de kozyatağı şubesinde başladım. Normalde bizim yaşlara 2 tane transfere izin varmış ama doktor bakalım bi yumurtaların büyüsün de dedi. Bu gonal f yumurta toplamaya kadar değil mi sonra yok
İnşallah sonuçları arzuladığın gibi olsunSonra yok evet bana rahim dinlendirme iğne ve ilaç verdi geçen hafta yumurta toplamadan sonra bugun adet oldum 3. Gün adetin alıp ilaçları başlayacağım
Amin hepimizin umutlar biriktiriyoruzİnşallah sonuçları arzuladığın gibi olsunen azından transfer günün belli olmuş geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?