Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

7 idi ama 6 sı döllendi 5. Güne ise tek embriyo kaldı maalesef ve orta kalite
Benim bugün kontrolüm vardı 6 sağda 6 solda 12 yumurtam olmuş 4. Ignemi oldum bugün 5. Yi olucam akşam ama dr yeterli bulmadı en büyükleri 9 10 mm mis hem sayı az hem küçük kalmış geriden gelmişler hatta iğneyi yanlış mı yaptınız dedi ama 200 ünite yaptık oysaki moralim bozuldu perşembe tekrar kontrolüm var ins yeteri kadar sayı ds ve büyüklükte olurlar dr gelişim geri hem sayı az dedi yaşıma kiloma ve amh a göre hayırlısı Allahtan

Benim de öyleydi hatta iğneyi baştan normal dozlarda başladık sona doğru 3 toz 1 su şeklinde vuruldum o kadar zorla büyüdü ki o yumurtalar benim de öyle amh düşük 34 yaşındayım. Merak etme opuda daha fazla çıkıyor 1-2 tane daha yumurta. Benim de 4-5 görmiştü ultrasonda ama 8 çıktı işte. Tabi önemli olan 5. Güne ulaşan iyi bir tane embriyo yeterli de işte. Nasip Allahtan bekliyoruz hepimiz.

Herkese merhaba, ben de bugün Acıbadem Hastanesinde başladım tedaviye. Şu an çok başındayım yumurta büyütme aşamasındayız. gonalf 225, tarlusal ve letu başladık. Şubat ayında Histeroskopi oldum. O zamandan beri de inofolic içiyorum. Yaş 38. Bana aşılamamı yoksa tüp bebek mi istersin diye sordu, acelemiz var mı falan dedi doktor. Biz de tüp bebek dedik. Biz öyle deyince zaten aşılamada oran düşük dedi. Heyecanlıyım ama ilk olacak tüp bebek sürecim. Beni neler bekliyor kızlar :)

Hayırlı olsun bende Acıbadem İnternational da geçen hafta toplattım yumurtalarımı bi tane transfer olacak rahim dinlendirme aşmasındayım bende gonal f 225 vuruyordum tarlusallla birlikte benimde ilk denem yaş 40

Size de zaman geçmiyor gibi oluyor mu Günü belli olsa da geri sayım yapsam, sizlerin transfer günü belli mi?

Size de zaman geçmiyor gibi oluyor mu Günü belli olsa da geri sayım yapsam, sizlerin transfer günü belli mi?
Evet yumurta toplama gününden sonra kaç yumurta çıktı döllendi mi 3. Güne mi çıktı 5 e mi hep elin yüreğimdeydi.bir yumurtam 3. Günde riske etmedik transfer edecekler 50 gün sonra

Hayırlı olsun süreciniz sağlıklı embriyolarınız oluşur inşallah genetiğe de gönderirsiniz Ve en hayırlısı en sağlıklısından hemen gebe kalırsınız yol bazen meşakkatli ve uzun geliyor ama yanınızdayız yalnız değilsin

Bnm için zaman hiç geçmiyor 23mayıs transfer olacakken 20sinde hastalandım kusma ishal crp 72olmuş doktorum transferi iptal etti riske atmak istemedi tek embriyom kalmıştı adet olunca büyük bir heyecanla gittim bu sefer de kist olmuş hormonlar şaşırdı tabi onca ilaç şimdi onun tedavisini görüyorum adetle gidicm bana da dua edin kist erimiş olsun adetle başlayabileyim

Hayırlı olsun bende Acıbadem İnternational da geçen hafta toplattım yumurtalarımı bi tane transfer olacak rahim dinlendirme aşmasındayım bende gonal f 225 vuruyordum tarlusallla birlikte benimde ilk denem yaş 40
Gonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.

Ohss olan oldu mu aranızda benm dün doktor kontrolünde 12 tane vardı yumurta gelişimleri de geriydi ohss olma ihtimalim düşüktür değil mi

Gonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.
Benim amh düşük yaş 40 olunca bana hemen gonal f hem pergovaris tarzı ilaç yazdı iki iğne yaptım yani. Sizde gerek yok bence o yüzdendir

Çok teşekkür ederim Umarım bu ilk denemem de sağlıklı bir şekilde hamile kalırım ve canlı doğum yapabilirim.. Birlikte burada daha iyi hissedeceğim kendimi. O zaman hepimizin benzer dönemler mi? Benim iki hafta sonra yumurta toplanacakmış transfer ne zaman olur hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim Ben de kozyatağı şubesinde başladım. Normalde bizim yaşlara 2 tane transfere izin varmış ama doktor bakalım bi yumurtaların büyüsün de dedi. Bu gonal f yumurta toplamaya kadar değil mi sonra yok

İnşallah kistin erimiştir ve eminim beklediğine değecektir.. o zaman senin transferin de temmuzda mı olacak?

İnşallah yarın güzel büyümüş yumurtaların olur. ohss nin başka belirtileri de var ama hemen öyle düşünme doktorunla bir görüşürsün yarın. benim de geçen sene benzer bir durum oldu büyümedi yumurtalar gonal f ile hatta dozu da arttırdı ama bazen olmuyor işte..

Allah size de tez zamanda en kolay yoldan nasip etsin sağlikli evlatlar inşallah çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sonra yok evet bana rahim dinlendirme iğne ve ilaç verdi geçen hafta yumurta toplamadan sonra bugun adet oldum 3. Gün adetin alıp ilaçları başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…