Erkek faktörü hiç yoktu canım gayet iyiydi spermler. Bendeki çikolata kistinden dolayı olmuyordu. Dna hasarı bakılmadı eşim nargile içiyordu o dönem bıraktı ilk deneme olunca da doktor gerekli görmedi. Ama bu olmazsa mesela tekrar yaparsak dna hasarı bakılırmış. Sanırım embriyoların dayanıklılığı spermle ilgiliymiş dna hasarıyla ben de burdan okuduklarımla öğrendim.Erkek faktörü var mıydı? Morf ve ileri hız nasıldı ,sperm dna hasarı bakıldı mı
Hadi hayırla kolaylıkla inşallah. Benim de 20 temmuza geliyor aşağı yukarı. Deneyimlerini önerilerini yazarsan çok sevinirim canım bana da tecrube olur.Ben 3 temmuzda oluyorum cok heycanlıyım
Evet az 5. Güne gitmesindeki sebep spermle bağlantılı ve kadının da etkisi var ama daha çok sperm ..dna hasarı olmaması lazım yani.Erkek faktörü hiç yoktu canım gayet iyiydi spermler. Bendeki çikolata kistinden dolayı olmuyordu. Dna hasarı bakılmadı eşim nargile içiyordu o dönem bıraktı ilk deneme olunca da doktor gerekli görmedi. Ama bu olmazsa mesela tekrar yaparsak dna hasarı bakılırmış. Sanırım embriyoların dayanıklılığı spermle ilgiliymiş dna hasarıyla ben de burdan okuduklarımla öğrendim.
Yani benim amh çok düşük işte sadece 1 tanesi 5. Güne gitti. O da orta kalite zatenEvet az 5. Güne gitmesindeki sebep spermle bağlantılı ve kadının da etkisi var ama daha çok sperm ..dna hasarı olmaması lazım yani.
Tabiki seve seveHadi hayırla kolaylıkla inşallah. Benim de 20 temmuza geliyor aşağı yukarı. Deneyimlerini önerilerini yazarsan çok sevinirim canım bana da tecrube olur.
Şimdiden hayırlı olsun ve çok kolay çok rahat geçsin.. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.Ben 3 temmuzda oluyorum cok heycanlıyım
Aa çok heyecanlıBen 3 temmuzda oluyorum cok heycanlıyım
Bende de çok baş ağrısı olmuştuŞimdiden hayırlı olsun ve çok kolay çok rahat geçsin.. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.
Benim de Pazartesi günü OPU var bakalım transfer için ne zamana gün verecek. Ya sizin de çok baş ağrınız oldu mu yumurta büyütme aşamasında.. Ben migren sahibi mi oldum acaba bu süreçte
Artık hangi ilaçtan bilmiyorum ama zaten bugün son gün Pazartesi OPU yapılacak.. Emeklerimiz boşa gitmesin lütfenBende de çok baş ağrısı olmuştu
ben benim embriyolarin kalitesini bilmiyorum 5.ci gun dediler sadece
Amin tskler hayir bende olmadi gayet iyidi ama 34 yumurta toplandi sonrasi biraz agrili gecti sadeceŞimdiden hayırlı olsun ve çok kolay çok rahat geçsin.. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız.
Benim de Pazartesi günü OPU var bakalım transfer için ne zamana gün verecek. Ya sizin de çok baş ağrınız oldu mu yumurta büyütme aşamasında.. Ben migren sahibi mi oldum acaba bu süreçte
doğal yolla yapılan transferlerde yumurtlama ağrısı oluyor, diğer ilaçlı olanda da hormon yüklendiği için karnınız çok şişiyor kabız falan oluyorsunuz onun dışında bir ağrı yaşamadım ben. ama transfer sonrası bebek tutunurken ağrı oluyor.Transfer aşamasında böyle bi adet olacakmış gibi geliyor belimde ağrı var sizde de oldu mu
kız allah seni ne yapmasın sen transfer deyince bende embriyo transfer edilecek sandım.Artık hangi ilaçtan bilmiyorum ama zaten bugün son gün Pazartesi OPU yapılacak.. Emeklerimiz boşa gitmesin lütfen
Doğal yolla yapışan transfer ne demek oluyor kusuruma bakmayın ben de ilk defa transfer olacağım adetimi bekliyorumdoğal yolla yapılan transferlerde yumurtlama ağrısı oluyor, diğer ilaçlı olanda da hormon yüklendiği için karnınız çok şişiyor kabız falan oluyorsunuz onun dışında bir ağrı yaşamadım ben. ama transfer sonrası bebek tutunurken ağrı oluyor.
ben bir dönem yaptım ve faydasını gördüm.Ben de duydum ama yapmadım sadece ilacı kullandım
hiç hormon ilacı vermiyorlar sadece kan sulandırıcı ve vitaminler. decavit ve coraspirin kullandım yani burada yumurtlaman serbest bırakılıyor ve yumurtlama olunca rahim istenen kalınlığa gelmiş oluyor ve transfer yapıyorlar. diğer yöntem de yumurtlama baskılamak ama aynı zamanda rahimin istenilen kalınlığa ulaşabilmesi için size hormon takviyeleri veriliyor bunun yanı sıra yine coraspirin ve vitamin falan kullanıyorsunuz tabi. ben ilk taransferde ilaçlı oldu hatta yumurtladım diye transfer iptal oldu. sonra tekrar adet olduktan sonra yeniden çatlama önleyici iğne ekleyip transfer yapıldı. ikincide doğal yumurtlama yöntemi ile transfer oldu. şimdi yine doğal transfer sürecindeyim. 27 haziranda kontrolüm var rahim kalınlığına ve progesteron hormonuna bakacaklar bu süreç bu şekilde devam edecek ve muhtemelen temmuz 6-7-8 bu üç günden birinde transfer olacak.Doğal yolla yapışan transfer ne demek oluyor kusuruma bakmayın ben de ilk defa transfer olacağım adetimi bekliyorum
Çok açıklayıcı bir bilgilendirme oldu çok teşekkür ederim. O zaman ben de doğal transfer uygulanıyor. Yumurta toplama oldu dinlendirmedeyim 2. Adetimden sonra transfer düşünülüyor ilk adetim bitti bana şu an kullanmam için hiç bir şey verilmedi rahim istenilen kalınlığa ulaşınca transferi yaparız denildi peki transfer öncesinde faydalı olacak önerileriniz var mı beslenme anlamında ya da takviye bu arada inşallah hayırlısı ile pozitif sonucunuzu buraya yazarsınız Allahın izniylehiç hormon ilacı vermiyorlar sadece kan sulandırıcı ve vitaminler. decavit ve coraspirin kullandım yani burada yumurtlaman serbest bırakılıyor ve yumurtlama olunca rahim istenen kalınlığa gelmiş oluyor ve transfer yapıyorlar. diğer yöntem de yumurtlama baskılamak ama aynı zamanda rahimin istenilen kalınlığa ulaşabilmesi için size hormon takviyeleri veriliyor bunun yanı sıra yine coraspirin ve vitamin falan kullanıyorsunuz tabi. ben ilk taransferde ilaçlı oldu hatta yumurtladım diye transfer iptal oldu. sonra tekrar adet olduktan sonra yeniden çatlama önleyici iğne ekleyip transfer yapıldı. ikincide doğal yumurtlama yöntemi ile transfer oldu. şimdi yine doğal transfer sürecindeyim. 27 haziranda kontrolüm var rahim kalınlığına ve progesteron hormonuna bakacaklar bu süreç bu şekilde devam edecek ve muhtemelen temmuz 6-7-8 bu üç günden birinde transfer olacak.
Bol su, bir kaşık tahin (pekmezsiz) ve berry meyveler tüketinTransfer öncesi toksinlerden arınmak için ne yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?