Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Gerçekten psikolojik olarak çok kötü bir süreç sadece kendim böyle oldum sanıyordum ama okuduğum yorumlarda herkes aynı
Yalnız olmadığımızı bilmek
Umarım istediğiniz gibi olur İlk denemede neden tutmadığı ile ilgili bir test vs yapıyorlar mı?
İlk denemedeki embriyo iki kez dondurulmak zorunda kalmıştı ve bence hastane ve labaratuvar çok yetersizdi ben ondan olduğunu düşünüyorum

Sordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
İğneye başladı 5.gün embiriyosu koyacakaşrı için şuan 5gün hamile olduğumu şansın diye ilaç başladı
bayram donusu yogunlugunun sizin degerler ile ne alakasi olabilir ki

boyle bi doktor anlayisi olamaz.. Ben olsam

Ya malesef böyle bahaneleri olabiliyor tabi sizin doktorunuz için demiyorum. Benim eski doktorum da seçim zamanı erken çıkmak için benzer şekilde yaklaşmıştı. ama pzt günü olacak inş sizinki
İnşallah Aret hoca biraz yoğun diye oluyor bencs

Beklerken neler yapıyorsunuz kızlar vltamin filan kullanıyor musunuz
ben kan testlerimi yaptırdım b12 ve demirim düşük çıktı onlara başladım. bugün adetin ikinci günü doktorum coraspirin ve folbiol başladı.

bi soğan kürü dene istersen kistleri yok ediyor diye okumuştum.

benim ilk tranferimde 0,59 ile yaptı. sonrası 1'in üzerinde ilki 4,5 yaşında oğlum var. ikinci tuttu ama 8+3 de kalbi durdu düşük yaptım. bir de ikisinde transfer yöntemi de farklıydı. şimdi tekrar tansfer olacak adet oldum 27 haziranda kontrol var bakalım ne diyecek.

Selam. Folikül sayısında artış oldu mu? Embriyo Kalitesinde fark yarattı mı takviye
Eliminasyonu nasıl yapıyosunuz ,liste mi veriyor doktor

Selam. Folikül sayısında artış oldu mu? Embriyo Kalitesinde fark yarattı mı takviye
Eliminasyonu nasıl yapıyosunuz ,liste mi veriyor doktor
Merhaba. Doktorun ultrasonda gördüğünden 1 tane fazla çıktı ve hepsi doluydu. Bilmiyorum ilaç mı fayda etti tesadüfen mi öyle oldu ama etkili bir ilaç olduğu söyleniyordu. Eliminasyon için diyetisyene yönlendirdi glutensiz vs beslenip vücudun toksiklerden arınsın diye. Doğal ağırlıklı beslenme yöntemine geçirdi. Transfer aşaması başarılı olsun diye bakalım inş fayda eder

Öncesi tedavileriniz varsa eğer onlarda boş durumu var mıydı? Hangi diyetisyenle çalıştınız , faydası oluyordur mutlaka vücut arındığı için

Boş durumu yoktu foliküller gözüküyordu ama hepsi dolu da olabilir dedi olmayadabilir dedi dolu çıktı fakat tabi tek embriyo kaldı maalesef 7 döllenmiş yumurtadan.

Dyetisyenin faydasıjı henüz göremedim tabi transferden sonra belli olacak faydalı olup olmadığı şuan bekliyorum. Benim kendi diyetisyenim vardı ona gittim özellikle yönlendirmiyor şuna git diye. Eliminasyonu her diyetisyen yaptırıyor zaten.

Boş durumu yoktu foliküller gözüküyordu ama hepsi dolu da olabilir dedi olmayadabilir dedi dolu çıktı fakat tabi tek embriyo kaldı maalesef 7 döllenmiş yumurtadan.
Erkek faktörü var mıydı? Morf ve ileri hız nasıldı ,sperm dna hasarı bakıldı mı

Ben 3 temmuzda oluyorum cok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…