Yalnız olmadığımızı bilmekGerçekten psikolojik olarak çok kötü bir süreç sadece kendim böyle oldum sanıyordum ama okuduğum yorumlarda herkes aynı
İlk denemedeki embriyo iki kez dondurulmak zorunda kalmıştı ve bence hastane ve labaratuvar çok yetersizdi ben ondan olduğunu düşünüyorumUmarım istediğiniz gibi olurİlk denemede neden tutmadığı ile ilgili bir test vs yapıyorlar mı?
Amin çok teşekkür ederimUmarım istediğiniz gibi olurİlk denemede neden tutmadığı ile ilgili bir test vs yapıyorlar mı?
İğneye başladı 5.gün embiriyosu koyacakaşrı için şuan 5gün hamile olduğumu şansın diye ilaç başladıSordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
bayram donusu yogunlugunun sizin degerler ile ne alakasi olabilir ki
boyle bi doktor anlayisi olamaz.. Ben olsam
İnşallah Aret hoca biraz yoğun diye oluyor bencsYa malesef böyle bahaneleri olabiliyor tabi sizin doktorunuz için demiyorum. Benim eski doktorum da seçim zamanı erken çıkmak için benzer şekilde yaklaşmıştı. ama pzt günü olacak inş sizinki
5. Gün aa kalite embriyo transferi olacak inşlllah temmuzun 4 ü gibi adet olacağım onu bekliyoruzBende ağustosta dondurulmuş embriyo ile 3. Gün embriyosu. Sizin kaç adet kaçıncı gün
TeşekkürlerHayırlı olsun
Evet olabilir. Lab en önemli kısım gerçekten. En azından sebebini biliyorsunuzYalnız olmadığımızı bilmek
İlk denemedeki embriyo iki kez dondurulmak zorunda kalmıştı ve bence hastane ve labaratuvar çok yetersizdi ben ondan olduğunu düşünüyorum
ben kan testlerimi yaptırdım b12 ve demirim düşük çıktı onlara başladım. bugün adetin ikinci günü doktorum coraspirin ve folbiol başladı.Beklerken neler yapıyorsunuz kızlar vltamin filan kullanıyor musunuz
tahmini tarihin belli mi canım?merhabalar, ben de umarım temmuz ayında adet olunca transfer olacağım. şişli memorial. Hepimize bol şans
bi soğan kürü dene istersen kistleri yok ediyor diye okumuştum.Bnm için zaman hiç geçmiyor23mayıs transfer olacakken 20sinde hastalandım kusma ishal crp 72olmuş doktorum transferi iptal etti riske atmak istemedi tek embriyom kalmıştı adet olunca büyük bir heyecanla gittim bu sefer de kist olmuş hormonlar şaşırdı tabi onca ilaç şimdi onun tedavisini görüyorum adetle gidicm bana da dua edin kist erimiş olsun adetle başlayabileyim
benim ilk tranferimde 0,59 ile yaptı. sonrası 1'in üzerinde ilki 4,5 yaşında oğlum var. ikinci tuttu ama 8+3 de kalbi durdu düşük yaptım. bir de ikisinde transfer yöntemi de farklıydı. şimdi tekrar tansfer olacak adet oldum 27 haziranda kontrol var bakalım ne diyecek.Merhaba transfer aşamasına geldim ama progestan 1çıktı doktor iptal etmek istedi transferi yüksek değer dedi
Bende anlamadım neden olduğunu iptal etmek istemiyorum dedim şimdş pazartesi transferim olacak inşallah ama aklımda soru işaretti kaldı sizler kaç değerle transfer oldunuz
Ben de duydum ama yapmadım sadece ilacı kullandımbi soğan kürü dene istersen kistleri yok ediyor diye okumuştum.
Selam. Folikül sayısında artış oldu mu? Embriyo Kalitesinde fark yarattı mı takviyeCanım doktor bana zoi max takviye kullandırdı 2 kutu o bitti şimdi vücutta arınma olsun diye eliminasyon diyeti yaptırdığı için süt ürünleri tüketemediğimden calsiyum magnezyum ve d vit kullanıyorum. Ağrı olmasın diye. Bir de hormon hapı cyclo proginova ve eco prin. Bu kadar.
Merhaba. Doktorun ultrasonda gördüğünden 1 tane fazla çıktı ve hepsi doluydu. Bilmiyorum ilaç mı fayda etti tesadüfen mi öyle oldu ama etkili bir ilaç olduğu söyleniyordu. Eliminasyon için diyetisyene yönlendirdi glutensiz vs beslenip vücudun toksiklerden arınsın diye. Doğal ağırlıklı beslenme yöntemine geçirdi. Transfer aşaması başarılı olsun diye bakalım inş fayda ederSelam. Folikül sayısında artış oldu mu? Embriyo Kalitesinde fark yarattı mı takviye
Eliminasyonu nasıl yapıyosunuz ,liste mi veriyor doktor
Öncesi tedavileriniz varsa eğer onlarda boş durumu var mıydı? Hangi diyetisyenle çalıştınız , faydası oluyordur mutlaka vücut arındığı içinMerhaba. Doktorun ultrasonda gördüğünden 1 tane fazla çıktı ve hepsi doluydu. Bilmiyorum ilaç mı fayda etti tesadüfen mi öyle oldu ama etkili bir ilaç olduğu söyleniyordu. Eliminasyon için diyetisyene yönlendirdi glutensiz vs beslenip vücudun toksiklerden arınsın diye. Doğal ağırlıklı beslenme yöntemine geçirdi. Transfer aşaması başarılı olsun diye bakalım inş fayda eder
Öncesi tedavileriniz varsa eğer onlarda boş durumu var mıydı? Hangi diyetisyenle çalıştınız , faydası oluyordur mutlaka vücut arındığı içinBebim i
Erkek faktörü var mıydı? Morf ve ileri hız nasıldı ,sperm dna hasarı bakıldı mıBoş durumu yoktu foliküller gözüküyordu ama hepsi dolu da olabilir dedi olmayadabilir dedi dolu çıktı fakat tabi tek embriyo kaldı maalesef 7 döllenmiş yumurtadan.
Ben 3 temmuzda oluyorum cok heycanlıyımMerhaba kızlar. Bu haziran ayında transfer olacakken hsg çektirince rahimde polip çıkmasıyla histereskopi olma kararı alındı doktorumca ve transferim 1 ay daha ertelendi temmuza. Acıbadem internationala gidiyorum. Var mı benim gibi bir durum yaşayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?