- 30 Ekim 2024
- 60
- 17
- 3
- 30
Gerçekten psikolojik olarak çok kötü bir süreç sadece kendim böyle oldum sanıyordum ama okuduğum yorumlarda herkes aynıAmiin hepimizebu yolda sessiz sessiz savaşıyoruz anne olmak için ben hepimizle gurur duyuyorum
yarın bize de haber ver.
Bende de polip varmiş bugün öğrendim. Normalde tüpüm kapalı diye söylendi fakat tüpte bi sorun yokmuş polip alınacak bi hafta sonra transfer tarihi de ona göre belli olacak inşallahMerhaba ben de şu an opu öncesi süreçteki aksi durum olnazda temmuzda transfer olucam ilk deneyimim ben de de polip vardı geçen sene aldirdim
Tüp bebek tedavisinde dondurulmuş embriyo transferi yapılması planlanan hastalarda, progesteron ilacı başlamadan önceki gün bakılan progesteron testinde progesteron hormon değeri 1.5'ten düşük olmalıdır.Merhaba transfer aşamasına geldim ama progestan 1çıktı doktor iptal etmek istedi transferi yüksek değer dedi
Bende anlamadım neden olduğunu iptal etmek istemiyorum dedim şimdş pazartesi transferim olacak inşallah ama aklımda soru işaretti kaldı sizler kaç değerle transfer oldunuz
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba transfer aşamasına geldim ama progestan 1çıktı doktor iptal etmek istedi transferi yüksek değer dedi
Bende anlamadım neden olduğunu iptal etmek istemiyorum dedim şimdş pazartesi transferim olacak inşallah ama aklımda soru işaretti kaldı sizler kaç değerle transfer oldunuz
Hayırlısı olsun inşallahHerkese merhaba, ben de bugün Acıbadem Hastanesinde başladım tedaviye. Şu an çok başındayımyumurta büyütme aşamasındayız. gonalf 225, tarlusal ve letu başladık. Şubat ayında Histeroskopi oldum. O zamandan beri de inofolic içiyorum. Yaş 38. Bana aşılamamı yoksa tüp bebek mi istersin diye sordu, acelemiz var mı falan dedi doktor. Biz de tüp bebek dedik. Biz öyle deyince zaten aşılamada oran düşük dedi. Heyecanlıyım ama ilk olacak tüp bebek sürecim. Beni neler bekliyor kızlar :)
50 gün su gibi akıp geçsin, sonrası da güzel olsun inşallah, hep bir bekleme hali işte ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsünEvet yumurta toplama gününden sonra kaç yumurta çıktı döllendi mi 3. Güne mi çıktı 5 e mi hep elin yüreğimdeydi.bir yumurtam 3. Günde riske etmedik transfer edecekler 50 gün sonra
Benim ikinci denemem ikisinde de gonal f kullandım ama vardır sizin doktorun da bir bildiği herhalde güvenip yol alıyoruz onlarla hakkımızda hayırlısı olsunGonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.
Çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır diyelim inşallah bir sonraki kontrolde gününüz belli olur sizin deBnm için zaman hiç geçmiyor23mayıs transfer olacakken 20sinde hastalandım kusma ishal crp 72olmuş doktorum transferi iptal etti riske atmak istemedi tek embriyom kalmıştı adet olunca büyük bir heyecanla gittim bu sefer de kist olmuş hormonlar şaşırdı tabi onca ilaç şimdi onun tedavisini görüyorum adetle gidicm bana da dua edin kist erimiş olsun adetle başlayabileyim
Sordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inşTüp bebek tedavisinde dondurulmuş embriyo transferi yapılması planlanan hastalarda, progesteron ilacı başlamadan önceki gün bakılan progesteron testinde progesteron hormon değeri 1.5'ten düşük olmalıdır.
neden iptal istedi acaba sordunuzmu?
bayram donusu yogunlugunun sizin degerler ile ne alakasi olabilir kiSordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
İnşallahÇok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır diyelim inşallah bir sonraki kontrolde gününüz belli olur sizin de
Bende ağustosta dondurulmuş embriyo ile 3. Gün embriyosu. Sizin kaç adet kaçıncı günMerhaba hanımlar benimde nasipse temmuz adetim ile donmuş embriyo transfer sürecine başlayacağız benim 2. Çocuk için ilk tüp bebeğimi 2021 yılında yaptırdım ve 2022 de oğlumu kucağıma aldım şimdi nasip olursa 2. Çocuk için kalan donmuş embriyomu transfer yaptıracağız
Evet.. Çok tanıdık duygular hepimizinki. Hep bekleyiş ve umutGerçekten psikolojik olarak çok kötü bir süreç sadece kendim böyle oldum sanıyordum ama okuduğum yorumlarda herkes aynı
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı olsun inşallah
Umarım istediğiniz gibi olurBenim ikinci denemem ikisinde de gonal f kullandım ama vardır sizin doktorun da bir bildiği herhalde güvenip yol alıyoruz onlarla hakkımızda hayırlısı olsun
Ya malesef böyle bahaneleri olabiliyor tabi sizin doktorunuz için demiyorum. Benim eski doktorum da seçim zamanı erken çıkmak için benzer şekilde yaklaşmıştı. ama pzt günü olacak inş sizinkiSordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar benimde nasipse temmuz adetim ile donmuş embriyo transfer sürecine başlayacağız benim 2. Çocuk için ilk tüp bebeğimi 2021 yılında yaptırdım ve 2022 de oğlumu kucağıma aldım şimdi nasip olursa 2. Çocuk için kalan donmuş embriyomu transfer yaptıracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?