Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba transfer aşamasına geldim ama progestan 1çıktı doktor iptal etmek istedi transferi yüksek değer dedi
Bende anlamadım neden olduğunu iptal etmek istemiyorum dedim şimdş pazartesi transferim olacak inşallah ama aklımda soru işaretti kaldı sizler kaç değerle transfer oldunuz

Merhaba ben de şu an opu öncesi süreçteki aksi durum olnazda temmuzda transfer olucam ilk deneyimim ben de de polip vardı geçen sene aldirdim
Bende de polip varmiş bugün öğrendim. Normalde tüpüm kapalı diye söylendi fakat tüpte bi sorun yokmuş polip alınacak bi hafta sonra transfer tarihi de ona göre belli olacak inşallah

Tüp bebek tedavisinde dondurulmuş embriyo transferi yapılması planlanan hastalarda, progesteron ilacı başlamadan önceki gün bakılan progesteron testinde progesteron hormon değeri 1.5'ten düşük olmalıdır.

neden iptal istedi acaba sordunuzmu?

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Hayırlısı olsun inşallah

Evet yumurta toplama gününden sonra kaç yumurta çıktı döllendi mi 3. Güne mi çıktı 5 e mi hep elin yüreğimdeydi.bir yumurtam 3. Günde riske etmedik transfer edecekler 50 gün sonra
50 gün su gibi akıp geçsin, sonrası da güzel olsun inşallah, hep bir bekleme hali işte ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsün

Gonal f bana hiç vermedi çağlar hoca. Ben pergovaris kullandım neden acaba bu konuda bilginiz var mı.
Benim ikinci denemem ikisinde de gonal f kullandım ama vardır sizin doktorun da bir bildiği herhalde güvenip yol alıyoruz onlarla hakkımızda hayırlısı olsun

Çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır diyelim inşallah bir sonraki kontrolde gününüz belli olur sizin de

Sordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş

Sordum mantıklı bi açıklama yapamadı Herşey yolunda demişti çünkü muhtemelen bayram dönüşü çok yoğunluk var diye iptal istedi ama yaptırmak istediğimi belirttim olucak inş
bayram donusu yogunlugunun sizin degerler ile ne alakasi olabilir ki

boyle bi doktor anlayisi olamaz.. Ben olsam baska doktora bakardim

Merhaba hanımlar benimde nasipse temmuz adetim ile donmuş embriyo transfer sürecine başlayacağız benim 2. Çocuk için ilk tüp bebeğimi 2021 yılında yaptırdım ve 2022 de oğlumu kucağıma aldım şimdi nasip olursa 2. Çocuk için kalan donmuş embriyomu transfer yaptıracağız

Bende ağustosta dondurulmuş embriyo ile 3. Gün embriyosu. Sizin kaç adet kaçıncı gün

Benim bugün is yerinde yoğun bir gündü çalışırken kahverengi den hafif kırmızı kanamam oldu dr a gittim normal devam ignelere dedi boyle bise yaşayan oldu mu

Ya malesef böyle bahaneleri olabiliyor tabi sizin doktorunuz için demiyorum. Benim eski doktorum da seçim zamanı erken çıkmak için benzer şekilde yaklaşmıştı. ama pzt günü olacak inş sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…