Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Ben bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gitti 😂😂 çook merak ettim sende at hemen yapıp😍
Evet bugün 5. Günümüzü kutlayalım🥳 şimdi yaptım testi netleşsin bakalım ne çıkacak. Bende de var sancı, bel ağrısı, adet olacak hissi inşallah güzel sonuçlanır kuzum. Ben bulaştım erken test belasına iyimi kötümü bilemedim sana yap diyemiyorum erken diye sen bilirsin canım💕🥰

Evet bugün 5. Günümüzü kutlayalım🥳 şimdi yaptım testi netleşsin bakalım ne çıkacak. Bende de var sancı, bel ağrısı, adet olacak hissi inşallah güzel sonuçlanır kuzum. Ben bulaştım erken test belasına iyimi kötümü bilemedim sana yap diyemiyorum erken diye sen bilirsin canım💕🥰
Yapma niyetiyle kalktım 6 bucukta ama annem uyanmıs herkesten habersiz yapacaktım yapamadım o yüzden 😂😂 sende at bize sonucu hemennn 🥰

Tek ama dayanamıyorum 😂
Bana da eczane hediye vermişti öyle duruyor ama pazartesi yapıyım diyorum senden iradeliyim 😂 pazartesi sabah dahiliyeye kan baktırmaya gidcm bnm bu tüp bebek ilaçlarına bağlı geçen transferimde tiroid karaciğer enzimlerim yükselmişti onu takip için kan baktırcm baktrmşken beta baktırasım var 😅

Yapma niyetiyle kalktım 6 bucukta ama annem uyanmıs herkesten habersiz yapacaktım yapamadım o yüzden 😂😂 sende at bize sonucu hemennn 🥰
IMG_20250717_082753.webp

Böyle çıktı hâlâ net değil ama inşallah doğrudur da test hatalı değildir ☺

Bana da eczane hediye vermişti öyle duruyor ama pazartesi yapıyım diyorum senden iradeliyim 😂 pazartesi sabah dahiliyeye kan baktırmaya gidcm bnm bu tüp bebek ilaçlarına bağlı geçen transferimde tiroid karaciğer enzimlerim yükselmişti onu takip için kan baktırcm baktrmşken beta baktırasım var 😅
Baya sabırsızım ben en kötü yarın ve pazar yaparım salı da kan vercem zaten 😂 Benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor ya ekstra bişey verebiliyolar mı?

Prodocdor markası daha önce kullandığım diğer kayıp yaşadığım gebeliklerimde de bu test ile öğrenmiştim ban hep uğur getirdi dilerim bu kez de yanıltmaz beni🥰
Evet benimde kimyasalda 8 değeri göstermişti bu test uğur getirsin 🙏 bende paraya kıydım ve ilk defa predictor early aldım pahalı biraz ama güvenilir olsun istedim 😂

Baya sabırsızım ben en kötü yarın ve pazar yaparım salı da kan vercem zaten 😂 Benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor ya ekstra bişey verebiliyolar mı?
Günde 4lt su içiyorum ben canım suyla düzeltmiştim ben bol su iç yine de nolur nolmaz baktrcm arada seni gaza getirmek gibi olmasın da diğer sefer 4test yapmıştım biri kağıt testti transfer dahil 7. Gün akşam silik pozitifti 8,9,10 yine aynı çift çizgiydi transfer dahil 10.gün kan vermiştim 88çıkmıştı

Back
X