- 16 Ekim 2024
- 1.391
- 982
- 38
- 35
Kaçıncı günündüBen bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gittiçook merak ettim sende at hemen yapıp
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günündüBen bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gittiçook merak ettim sende at hemen yapıp
![]()
Evet bugün 5. Günümüzü kutlayalımBen bi cesaret erken kalktım ama yapamadım ya kasıklarımda adet ağrısı gibi bi ağrı var biraz daha beklesem mi gün içinde mi yapsam bilemedim ilk idrar boşa gittiçook merak ettim sende at hemen yapıp
![]()
Transferle birlikte 6. GünümKaçıncı günündü![]()
Kız bnmle aynısın tek transferse yapma sakınTransferle birlikte 6. Günüm![]()
Yapma niyetiyle kalktım 6 bucukta ama annem uyanmıs herkesten habersiz yapacaktım yapamadım o yüzdenEvet bugün 5. Günümüzü kutlayalımşimdi yaptım testi netleşsin bakalım ne çıkacak. Bende de var sancı, bel ağrısı, adet olacak hissi inşallah güzel sonuçlanır kuzum. Ben bulaştım erken test belasına iyimi kötümü bilemedim sana yap diyemiyorum erken diye sen bilirsin canım
![]()
Tek ama dayanamıyorumKız bnmle aynısın tek transferse yapma sakın![]()
Bana da eczane hediye vermişti öyle duruyor ama pazartesi yapıyım diyorum senden iradeliyimTek ama dayanamıyorum![]()
Yapma niyetiyle kalktım 6 bucukta ama annem uyanmıs herkesten habersiz yapacaktım yapamadım o yüzdensende at bize sonucu hemennn
![]()
Markası ne canım inşallahEki Görüntüle 3618390
Böyle çıktı hâlâ net değil ama inşallah doğrudur da test hatalı değildir ☺
Baya sabırsızım ben en kötü yarın ve pazar yaparım salı da kan vercem zatenBana da eczane hediye vermişti öyle duruyor ama pazartesi yapıyım diyorum senden iradeliyimpazartesi sabah dahiliyeye kan baktırmaya gidcm bnm bu tüp bebek ilaçlarına bağlı geçen transferimde tiroid karaciğer enzimlerim yükselmişti onu takip için kan baktırcm baktrmşken beta baktırasım var
![]()
Ay görünüyor belli bayaEki Görüntüle 3618390
Böyle çıktı hâlâ net değil ama inşallah doğrudur da test hatalı değildir ☺
Markası ne canım inşallah![]()
Prodocdor markası daha önce kullandığım diğer kayıp yaşadığım gebeliklerimde de bu test ile öğrenmiştim ban hep uğur getirdi dilerim bu kez de yanıltmaz beniAy görünüyor belli baya![]()
Evet benimde kimyasalda 8 değeri göstermişti bu test uğur getirsinProdocdor markası daha önce kullandığım diğer kayıp yaşadığım gebeliklerimde de bu test ile öğrenmiştim ban hep uğur getirdi dilerim bu kez de yanıltmaz beni![]()
Günde 4lt su içiyorum ben canım suyla düzeltmiştim ben bol su iç yine de nolur nolmaz baktrcm arada seni gaza getirmek gibi olmasın da diğer sefer 4test yapmıştım biri kağıt testti transfer dahil 7. Gün akşam silik pozitifti 8,9,10 yine aynı çift çizgiydi transfer dahil 10.gün kan vermiştim 88çıkmıştıBaya sabırsızım ben en kötü yarın ve pazar yaparım salı da kan vercem zatenBenimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyor ya ekstra bişey verebiliyolar mı?
Ayy maşallahProdocdor markası daha önce kullandığım diğer kayıp yaşadığım gebeliklerimde de bu test ile öğrenmiştim ban hep uğur getirdi dilerim bu kez de yanıltmaz beni![]()
Evet benimde kimyasalda 8 değeri göstermişti bu test uğur getirsinbende paraya kıydım ve ilk defa predictor early aldım pahalı biraz ama güvenilir olsun istedim
![]()
İnşallah dilerim herkes olumlu sonuç alır hepinize .Ayy maşallahinşallah yine Uğur getirir
![]()
ay yarın transferin var ozamannn çok heyecanlıHarika bir haberbenimde çift embriyo transferim olacak 18 temmuzda sağlıkla tutunsunlar dilerim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allah
Yaşınız kaç bu arada![]()
Amin.İnşallah dilerim herkes olumlu sonuç alır hepinize .![]()
Amin canım inşallahAmin.hepimiz sağlıklı gebelikler elde edelim inşallah
![]()
Mutlaka haber veririmAmin canım inşallahsende test yaparsan haber et olurmu
![]()