Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba bende sizdenim kızlar temmuzda başlayacağız denemelere inşallah tekrar regl olmayı bekliyorum doktor regl olunca gel dedi stresli bi süreç yaş faktörü de var benim umarım herkes bebişine kavuşur yeni üye oldum ve başlığı görünce yazmak istedim

Diğer ay umarım güzel güzel haberler alırız

İnşallah güzel haberler alırız benim Regl bu ay biraz sıkıntılı geldi belli belirsiz, yumurtlama olmamış olabilir. Biraz moral olarak kötü oldum ama bakalım inşallah Regl sonrası normal yumurtlamaya dönerim. Buharda havuç yemeye başladım, 5. Gün de incir kürünü uygulayacağım. Akşamları da yürüyüş. İnşallah kavuşuruz güzel haberlere..

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bize deincir kürünü nasıl uyguluyorsunuz duydum ama denemedim hiç doktor klomen başlayacak bana gittiğimde temmuzun ilk haftası bekliyorum regl olmayı

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bize deincir kürünü nasıl uyguluyorsunuz duydum ama denemedim hiç doktor klomen başlayacak bana gittiğimde temmuzun ilk haftası bekliyorum regl olmayı
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız tüm süreçleri İncir kürü linkteki gibi uygulamaya başlayacağım. Ama bazı hormonlara dikkat etmek gerekiyor. Not olarak da belirtilmiş. Gebelik bu ay planladığımız için Regl 5.gününde ovulasyon gününe kadar yaklaşık 8-10 gün kullanmayı planlıyorum

Evet ilk gebelik 32 yaşındayım. İlk kez bu ay deneyeceğiz. O yüzden heyecan ve belirsizlik stres oluşturdu şimdiden. Siz peki
İnşallah olur hemen stres yapmayınben 38 yaşındayım 1 yıllık evliyim yaş faktörü de olunca korunmadık biz hiç testlerde tahlillerde bi sorun çıkmadı bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu arada incir kürü için link nerede acaba

Hamile Kalmayı Kolaylaştırıcı ve Kan Yapıcı Kuru İncir Kürü | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu

Kürün linki bu ne güzel tahlillerde de sorun görünmemiş, vaktini bekliyordur minnak stres olmamayı başarırız umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zormuş stres yapmamak ya. Aman nolcak bekleriz gününü diyordum ama ı ıh şimdi günler geçmek bilmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba
Bu hafta evleneli 1 yıl oluyor
Evlendikten 5 ay sonra polikistik olduğumu öğrendim
İlk kez mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran ayında Femara + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama maalesef yine gebelik oluşmadı
Yarın tekrardan Femara’ya başlayacağım
İnşallah temmuz ayında Allah hepimizin yüzünü güldürür, sağlıklı bebek haberi almayı nasip eder

Merhababende klomen başlayacağım regl olmayı bekliyorum değerlerinize baktırdınız mı inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Aralık ayında değerlerime baktırmıştım
Klomen ve Femara kullandığım aylarda da döngümün 21. günü yumurtlama olmuş diye prpgesteron baktırdım
İnşallah

Kızlar merhaba 24 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum 8 Temmuz bat testi ne zamana yapayım bata üç gün kala iyimi acaba hem iğnenin etkisini de anlarım yoksa yarın mı yapayım yarın 4 gün kalmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…