- 29 Haziran 2025
- 32
- 17
- 3
- 37
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Diğer ay umarım güzel güzel haberler alırız
İnşallah güzel haberler alırızHerkese merhababende sizdenim kızlar temmuzda başlayacağız denemelere inşallah tekrar regl olmayı bekliyorum doktor regl olunca gel dedi stresli bi süreç yaş faktörü de var benim umarım herkes bebişine kavuşur yeni üye oldum ve başlığı görünce yazmak istedim
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bize deİnşallah güzel haberler alırızbenim Regl bu ay biraz sıkıntılı geldi belli belirsiz, yumurtlama olmamış olabilir. Biraz moral olarak kötü oldum ama bakalım inşallah Regl sonrası normal yumurtlamaya dönerim. Buharda havuç yemeye başladım, 5. Gün de incir kürünü uygulayacağım. Akşamları da yürüyüş. İnşallah kavuşuruz güzel haberlere..
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız tüm süreçleriİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bize deincir kürünü nasıl uyguluyorsunuz duydum ama denemedim hiç doktor klomen başlayacak bana gittiğimde temmuzun ilk haftası bekliyorum regl olmayı
Evet ilk gebelik 32 yaşındayım. İlk kez bu ay deneyeceğiz. O yüzden heyecan ve belirsizlik stres oluşturdu şimdiden. Siz pekiİnşallah teşekkür ederimsizin ilk gebelik mi olacak daha önce denediniz mi yaşınız kaç kusura bakmayın arka arkaya sordum
Aa bende 32 yaşındayım ve ilk kez denedik bu ay :)Evet ilk gebelik 32 yaşındayım. İlk kez bu ay deneyeceğiz. O yüzden heyecan ve belirsizlik stres oluşturdu şimdiden. Siz peki
Ayyy inşallah tuttmuşturAa bende 32 yaşındayım ve ilk kez denedik bu ay :)
Hepimiz inşallah güzel haber alırız bu ayAyyy inşallah tuttmuştur
İnşallah olur hemen stres yapmayınEvet ilk gebelik 32 yaşındayım. İlk kez bu ay deneyeceğiz. O yüzden heyecan ve belirsizlik stres oluşturdu şimdiden. Siz peki
Hamile Kalmayı Kolaylaştırıcı ve Kan Yapıcı Kuru İncir Kürü | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğluİnşallah olur hemen stres yapmayınben 38 yaşındayım 1 yıllık evliyim yaş faktörü de olunca korunmadık biz hiç testlerde tahlillerde bi sorun çıkmadı bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu arada incir kürü için link nerede acaba
Çok zormuş stres yapmamak ya. Aman nolcak bekleriz gününü diyordum ama ı ıh şimdi günler geçmek bilmiyorHamile Kalmayı Kolaylaştırıcı ve Kan Yapıcı Kuru İncir Kürü | Bitki Kütüphanesi | Prof Saraçoğlu
Kürün linki bune güzel tahlillerde de sorun görünmemiş, vaktini bekliyordur minnak stres olmamayı başarırız umarım
Merhababende klomen başlayacağım regl olmayı bekliyorum değerlerinize baktırdınız mı inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Çok geçmiş olsun, neden kaybettiniz acaba? Ben de bebeğimi kaybettim 10 haftalıkkenKızlar en az altı ay düzenli ilişki olmalı bir yıl olmazsa doktora gidilmeli siz gibiydim oldu kaybetttim psikolojim bozuldu bir yılı geçti olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?