- 29 Haziran 2025
- 32
- 17
- 3
- 37
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Sizinle ne kadar benzer durumumuz benim de 10 gün sonra 1 yıl olacak evleneliHerkese merhaba
Bu hafta evleneli 1 yıl oluyor
Evlendikten 5 ay sonra polikistik olduğumu öğrendim
İlk kez mart ayında Klomen + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama gebelik oluşmadı
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran ayında Femara + Ovitrelle kullandım
Yumurtam büyüdü, çatladı ama maalesef yine gebelik oluşmadı
Yarın tekrardan Femara’ya başlayacağım
İnşallah temmuz ayında Allah hepimizin yüzünü güldürür, sağlıklı bebek haberi almayı nasip eder
Bence 3 ya da 2 gün kala yapsanız daha iyi beklemek zor amaKızlar merhaba 24 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum 8 Temmuz bat testi ne zamana yapayım bata üç gün kala iyimi acaba hem iğnenin etkisini de anlarım yoksa yarın mı yapayım yarın 4 gün kalmış oluyor
Sizinle ne kadar benzer durumumuz benim de 10 gün sonra 1 yıl olacak evlenelibende şubatta kullandım klomen ama ovitrelle kullanmadım çatlatma iğnesi galiba bu temmuzda tekrar kullanacağım klomen belki başka bi şey de ekler doktor bilmiyorum artık dua ediyorum isteyen herkese versin rabbim inşallah
Bence 3 ya da 2 gün kala yapsanız daha iyi beklemek zor ama
Ay çok sabırsızım ya testim çok zaten sabah bi tane yapıp en azından iğnenin etkisi geçmişmi anlamak istiyorum inşallah bu ay bekleyen herkes bende dahil müjdeli haberimizi alırız allahım inşallahSizinle ne kadar benzer durumumuz benim de 10 gün sonra 1 yıl olacak evlenelibende şubatta kullandım klomen ama ovitrelle kullanmadım çatlatma iğnesi galiba bu temmuzda tekrar kullanacağım klomen belki başka bi şey de ekler doktor bilmiyorum artık dua ediyorum isteyen herkese versin rabbim inşallah
Bence 3 ya da 2 gün kala yapsanız daha iyi beklemek zor ama
Amin inşallahAy çok sabırsızım ya testim çok zaten sabah bi tane yapıp en azından iğnenin etkisi geçmişmi anlamak istiyorum inşallah bu ay bekleyen herkes bende dahil müjdeli haberimizi alırız allahım inşallah
Kızlar benim iğnenin etkisi geçmiş demi bat a 5 gün varAmin inşallah
Canım ben çatlatma iğnesi hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum bana vermedi doktor henüz çatlama olmuyorsa mı veriliyor bu iğne çok şey öpreniyorum burdanKızlar benim iğnenin etkisi geçmiş demi bat a 5 gün var
Canım ben çatlatma iğnesi hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamıyorum bana vermedi doktor henüz çatlama olmuyorsa mı veriliyor bu iğne çok şey öpreniyorum burdanbat neymiş diye internetten baktım benim cahillik seviyesi
Bu testin bahsedildiği kadar hassas olduğunu düşünmüyorum. Gebeliği de bata 2 gün kala yapmıştım, azıcık belliydi. Muhtemelen beta seviyem 100 falandı, 25 civarını göstereceğine inanmıyorum. Ama doğru mu doğru gösteriyor, yalancı pozitif görmedim hiçKızlar benim iğnenin etkisi geçmiş demi bat a 5 gün var
Bende yalancı pozitif hiç görmedim bu markada iğne üzerinden 10 gün geçti sanırım etkisi hala var mı diye baktım yarın da yapıcam silikleşirse etki geçmiştir gebelik varsa koyulaşır zaten bekleyip görücemBu testin bahsedildiği kadar hassas olduğunu düşünmüyorum. Gebeliği de bata 2 gün kala yapmıştım, azıcık belliydi. Muhtemelen beta seviyem 100 falandı, 25 civarını göstereceğine inanmıyorum. Ama doğru mu doğru gösteriyor, yalancı pozitif görmedim hiç
Daha önce gebelik oldu mu hiç canım düşük vs.Bende yalancı pozitif hiç görmedim bu markada iğne üzerinden 10 gün geçti sanırım etkisi hala var mı diye baktım yarın da yapıcam silikleşirse etki geçmiştir gebelik varsa koyulaşır zaten bekleyip görücem
Yok canım olmadıDaha önce gebelik oldu mu hiç canım düşük vs.
Ben bu ay awoxla yalancı pozitif gördm cnm kan verdiğimde 0,0 çıktı o yüzden testlere güvenim kalmadı artıkBu testin bahsedildiği kadar hassas olduğunu düşünmüyorum. Gebeliği de bata 2 gün kala yapmıştım, azıcık belliydi. Muhtemelen beta seviyem 100 falandı, 25 civarını göstereceğine inanmıyorum. Ama doğru mu doğru gösteriyor, yalancı pozitif görmedim hiç
İkincide çift çizgi görüyorum ben kuzum. Bat'a kaç gün vardı senin?Kızlar ben yine test yaptım alttaki bugün yaptığım
Düne göre koyulaşmış sanki canm. DmiKızlar ben yine test yaptım alttaki bugün yaptığım
4 gün var canım iğne etkisimidir hâlâ bilmiyorum korkuyorum açıkçasıİkincide çift çizgi görüyorum ben kuzum. Bat'a kaç gün vardı senin?
Bana da öyle geldi ama iğne etkisi olabilirim diye tereddüt ediyorumDüne göre koyulaşmış sanki canm. Dmi
Benm bugün 11. Gün net negatif canım.4 gün var canım iğne etkisimidir hâlâ bilmiyorum korkuyorum açıkçası
Bana da öyle geldi ama iğne etkisi olabilirim diye tereddüt ediyorum
İnşallah canım ya inşallah vardır yemin ederim sevinmeye korkuyorum artık o kadar tedirginim ki anlatamam 1 sene olucak neredeyse çok korkuyorum hiç anne olamıycam diyeBenm bugün 11. Gün net negatif canım.
Ama iğne etkisi olsa dünden silik çıkması lazımdı.
Dünden koyu bu.
Yap bence canm takip et. Öyle düşünme Rabbim zamanını bekliyodur. Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah sağlıkla.İnşallah canım ya inşallah vardır yemin ederim sevinmeye korkuyorum artık o kadar tedirginim ki anlatamam 1 sene olucak neredeyse çok korkuyorum hiç anne olamıycam diyeyarın yine yapıyım mı peki ? Yoksa bekliyim mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?