- 7 Ekim 2024
- 1.553
- 548
- 38
- 22
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Öyle düşünme canım 17 . Günde bile pozitif gören var inşallah gebesindir benim okuduğum tüm formlarda negatife dönüp sonra pozitif oluyordu ben negatife dönmediği için de acaba iğne etkisi geçmedimi diye sorup duruyorum kendimeYap bence canm takip et. Öyle düşünme Rabbim zamanını bekliyodur. Hayırlı zamanda nasip olsun inşallah sağlıkla.
Bende yarından ümitliyim bakalım. 11 de negatif olunca bi umudum kırıldıda
Ama seninde koyulaşmış canım aynı olsa iğne etkisidir derdimde.Öyle düşünme canım 17 . Günde bile pozitif gören var inşallah gebesindir benim okuduğum tüm formlarda negatife dönüp sonra pozitif oluyordu ben negatife dönmediği için de acaba iğne etkisi geçmedimi diye sorup duruyorum kendime
Hayırlısı olsun canım hakkımızda ben ilk kez iğneyle denedim bu ay o yüzden bilmiyorum ne nasıl olur inşallah gebeyizdirAma seninde koyulaşmış canım aynı olsa iğne etkisidir derdimde.
Bnm ilkinde 13 negatif 16 pozitif di ama sabırsızım işte
Öylemi inşallah bu sefer olur doktor bana da 3 ay böyle gidicez dedi bakalımAmin canım. Bnm 3. Bu
İnşallah canım. Benm son olur. Sonrasında akışına bırakırım. İnşallah seninde gerek kalmaz da kalırsınÖylemi inşallah bu sefer olur doktor bana da 3 ay böyle gidicez dedi bakalım
İnşallah canım isteyen herkes kavuşsun bir an önceİnşallah canım. Benm son olur. Sonrasında akışına bırakırım. İnşallah seninde gerek kalmaz da kalırsın
Vardır inşallah hayırlısıyla Allah nasip etsin hepimizeBende yalancı pozitif hiç görmedim bu markada iğne üzerinden 10 gün geçti sanırım etkisi hala var mı diye baktım yarın da yapıcam silikleşirse etki geçmiştir gebelik varsa koyulaşır zaten bekleyip görücem
Hadi yaa, o kadar araştırıp almıştım. 3 kez yapmıştım ikisinde negatifti, biri pozitifti hamileydim. Yorumlar da öyle olunca doğru demiştim, ilk defa senden duydum canımBen bu ay awoxla yalancı pozitif gördm cnm kan verdiğimde 0,0 çıktı o yüzden testlere güvenim kalmadı artık
Sanki var gibi yaa 2 gün daha bekleyip tekrar yap benceKızlar ben yine test yaptım alttaki bugün yaptığım
Var gibi ama markayı denemedim hiç, yalancı pozitif duyunca emin olamıyorum boşuna sevinip hayal kırıklığı yaşamamak için. 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaja girdim, hayal kırıklığı çok zor oluyor. Aslında beklemek en iyisi galiba...Arkadaşlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım beta 13 çıktı sonra düşmeye başladı ve kanamam başladı. Bu ay da adetime 3 gün var kaset test yaptım negatife çıktı sonra days doctor marka erken gebelik yaptım onda silik çizgi çıktı ama o test için de yanlış pozitif çıkarıyor diye çok yorum var. Daha önce kullanan oldu mu ? Test görseli mi de ekleyeyim
İnşallah canım ya pazara kadar yaparım çizgi belirginleşirse gidip kan veririmVardır inşallah hayırlısıyla Allah nasip etsin hepimize
Hadi yaa, o kadar araştırıp almıştım. 3 kez yapmıştım ikisinde negatifti, biri pozitifti hamileydim. Yorumlar da öyle olunca doğru demiştim, ilk defa senden duydum canım
Sanki var gibi yaa 2 gün daha bekleyip tekrar yap bence
Var gibi ama markayı denemedim hiç, yalancı pozitif duyunca emin olamıyorum boşuna sevinip hayal kırıklığı yaşamamak için. 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaja girdim, hayal kırıklığı çok zor oluyor. Aslında beklemek en iyisi galiba...
Valla bana denk geldi belki de bilmiyorum ki inşallah vardır sizdeVardır inşallah hayırlısıyla Allah nasip etsin hepimize
Hadi yaa, o kadar araştırıp almıştım. 3 kez yapmıştım ikisinde negatifti, biri pozitifti hamileydim. Yorumlar da öyle olunca doğru demiştim, ilk defa senden duydum canım
Sanki var gibi yaa 2 gün daha bekleyip tekrar yap bence
Var gibi ama markayı denemedim hiç, yalancı pozitif duyunca emin olamıyorum boşuna sevinip hayal kırıklığı yaşamamak için. 9 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtaja girdim, hayal kırıklığı çok zor oluyor. Aslında beklemek en iyisi galiba...
Bugün de yaptın mii bu sefer oldu galibaİnşallah canım ya pazara kadar yaparım çizgi belirginleşirse gidip kan veririm
Ben bu ay ilk defa bu kadar koyu pik gördüminşallah güzel sonuçlar da gelirrrrr
Yaptım ama iğne etkisiymiş onu anladım bugün negatife döndü belliki iğnenin etkisi anca geçmiş öbür gün yapıcam varsa çıkar yoksa regl gelirBugün de yaptın mii bu sefer oldu galiba
Hadi ya koyulasmisti halbuki yarın ya da pazartesi netleşir o zaman güzel haberler alırız inşallah canım benimYaptım ama iğne etkisiymiş onu anladım bugün negatife döndü belliki iğnenin etkisi anca geçmiş öbür gün yapıcam varsa çıkar yoksa regl gelir
Ben de 24 Haziran'da Gonapeptyl oldum 2 doz, 9 Temmuzu bekliyorum. 11. gün negatif çıktı. İki üç gün önce bir test daha yapmıştım iğne etkisiyle bile pozitif görmedim hiçYaptım ama iğne etkisiymiş onu anladım bugün negatife döndü belliki iğnenin etkisi anca geçmiş öbür gün yapıcam varsa çıkar yoksa regl gelir
İnşallah canım ya ümitlenmiştim bi an ama olmadı sanırım bilmiyorum çok kötü hissediyorumHadi ya koyulasmisti halbuki yarın ya da pazartesi netleşir o zaman güzel haberler alırız inşallah canım benim
Öylemi benimde çok kafam karıştı ya aklım almadı benim iğnem Ovitrelleydi fark edermi bilmiyorum ama her vucutta farklı zamanlarda atılıyormuş o yüzden de olabilir benim de bat 8 ya da 9 Temmuz pazartesi yapıcam sanırım testi hevesim kırıldı sen ne zaman yapıcaksınBen de 24 Haziran'da Gonapeptyl oldum 2 doz, 9 Temmuzu bekliyorum. 11. gün negatif çıktı. İki üç gün önce bir test daha yapmıştım iğne etkisiyle bile pozitif görmedim hiç
Sanırım Ovitrellede yalancı pozitiflik olabiliyormuş, benimkindeyse içinde hcg hormonu olmadığı için yalancı pozitiflik olmuyormuş internetten araştırmalarıma göre tabi bu şekilde. Benim doktorum 9 temmuzda eğer adet olmazsan büyük ihtimalle kanda görülür dedi. O günü bekleyeceğimİnşallah canım ya ümitlenmiştim bi an ama olmadı sanırım bilmiyorum çok kötü hissediyorum
Öylemi benimde çok kafam karıştı ya aklım almadı benim iğnem Ovitrelleydi fark edermi bilmiyorum ama her vucutta farklı zamanlarda atılıyormuş o yüzden de olabilir benim de bat 8 ya da 9 Temmuz pazartesi yapıcam sanırım testi hevesim kırıldı sen ne zaman yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?