Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ağustos 2025 gebelik planlayanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm canım olabilir tabi evet ovitrellenin içinde hcg hormonu var ilk gün çıkınca iğneden dir deyip sevinmemiştim ikinci gün koyulaşma var gibi geldi ama Demekki değilmiş oda iğnenin etkisiymiş bugün itibariyle iğne etkisi geçti bi iki gün sonra tekrarlarım inşallah o zaman gerçek bi pozitif görürüm sende dilediğine kavuş inşallah canım

İnşallah canım güzel haberlerimizi veririz birbirimize Benim uygulamaya göre 16 Temmuz'da regl olmam lazım ama iğne olunca ona bakmıyoruz sanirim. Doktorun dediğine göre 9 Temmuza bakmaliyım sanirim. Senin normalde regl günün ne zamandı iğne olmasaydın

Canım benim döngüm normalde 35 40 gün uzunluğunda ama hap ile yumurtam gelişti iğne vuruldum böylelikle 28 güne düştü yani iğneden 14 gün sonra regl canım o yüzden benimde 9 Temmuz sanırım

Canım benim döngüm normalde 35 40 gün uzunluğunda ama hap ile yumurtam gelişti iğne vuruldum böylelikle 28 güne düştü yani iğneden 14 gün sonra regl canım o yüzden benimde 9 Temmuz sanırım
O zaman resetlendik Ben de klomen kullandim sonra iğne verdi, iğneden so raki cuma ise Duphastona başlattı tutunması için. Sana bu ilacı verdi mi canım

O zaman resetlendik Ben de klomen kullandim sonra iğne verdi, iğneden so raki cuma ise Duphastona başlattı tutunması için. Sana bu ilacı verdi mi canım
Yok canım vermedi bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırız klomeni geçen aylarda kullandım iğne olmadan bana yaramadı 1 buçuk ay kanamam oldu rahim yapımı bozmuş ilaç

Her doktor bakmıyor malesef özel hastaneler de dahil. Ben doktor doktor gezmeme rağmen kanımda pıhtılaşma olduğunu 6 sene sonra öğrendim. Hiç bi doktor amh fsh vs vs bakmadı. Hatta bi tanesi dalga geçer gibi yanımdaki oğluma baktı gördüğüm kadarıyla bi oğlunuz var bi de düşüğünüz var demekki gebe kalabiliyosunuz dedi 5 yıldır 2. çocuk için uğraşmam dışında sorun yok sonra devlette başka bi doktoru önerdiler ona gittim sağolsun herşeyime baktı amh düşüklüğü ve pıhtılaşma sorunum olduğunu orda öğrendim o doktora gidene kadar tiroidlerimin yavaş çalıştığını bile bilmiyodum yani özeli devleti farketmiyor karsındakinin insan olması lazım biraz

Demek ki gebe kalabiliyorsun ne demek ya, biliyor muydu peki kaç senedir ikinci çocuk için uğraştığınızı

Merhabalar öncelikle, biz de haziran da denedik birkaç gün gün önce duratest markası ile yalancı pozitif gördüm ve bugün regli oldum. Ne kadar üzücü olduğunu yaşayanlar eminim biliyordur. Ovülasyon testlerini araştırdım, bu ay onları kullanmayı düşünüyorum. 2 senelik evliyim. Belli bir süre sonra eşimle çocuk istediğimize karar verdik. Bazı şeyler dışarıdan çok kolay gibi görünüyor ama evlat sahibi olmak sabır işiymiş. Rabbim bu ay hepimiz için olumlu geçmesini nasip etsin. Motivasyonumuz bol, stresimiz az olsun.

Yalancı pozitif insanın moralini bozuyor sanırım daha çok Siz de daha yeni deniyormuşsunuz, biz de iki yıllık evliyiz. Allah bir an önce bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…