- 29 Haziran 2025
- 32
- 17
- 3
- 37
- Konu Sahibi mimarimtirak
-
Bat tarihini bekle canım bence zaten az kalmış böyle daha çok stres oluyor insanYaptım ama iğne etkisiymiş onu anladım bugün negatife döndü belliki iğnenin etkisi anca geçmiş öbür gün yapıcam varsa çıkar yoksa regl gelir
Anladm canım olabilir tabi evet ovitrellenin içinde hcg hormonu var ilk gün çıkınca iğneden dir deyip sevinmemiştim ikinci gün koyulaşma var gibi geldi ama Demekki değilmiş oda iğnenin etkisiymiş bugün itibariyle iğne etkisi geçti bi iki gün sonra tekrarlarım inşallah o zaman gerçek bi pozitif görürüm sende dilediğine kavuş inşallah canımSanırım Ovitrellede yalancı pozitiflik olabiliyormuş, benimkindeyse içinde hcg hormonu olmadığı için yalancı pozitiflik olmuyormuş internetten araştırmalarıma göre tabi bu şekilde. Benim doktorum 9 temmuzda eğer adet olmazsan büyük ihtimalle kanda görülür dedi. O günü bekleyeceğim
Kesinlikle öyle varmı yokmu bu belirsizlik insanı bitiriyor kafa dağıtmaya çalışıyorum canım teşekkür ederimBat tarihini bekle canım bence zaten az kalmış böyle daha çok stres oluyor insan
İnşallah canım güzel haberlerimizi veririz birbirimizeAnladm canım olabilir tabi evet ovitrellenin içinde hcg hormonu var ilk gün çıkınca iğneden dir deyip sevinmemiştim ikinci gün koyulaşma var gibi geldi ama Demekki değilmiş oda iğnenin etkisiymiş bugün itibariyle iğne etkisi geçti bi iki gün sonra tekrarlarım inşallah o zaman gerçek bi pozitif görürüm sende dilediğine kavuş inşallah canım
Canım benim döngüm normalde 35 40 gün uzunluğunda ama hap ile yumurtam gelişti iğne vuruldum böylelikle 28 güne düştü yani iğneden 14 gün sonra regl canım o yüzden benimde 9 Temmuz sanırımİnşallah canım güzel haberlerimizi veririz birbirimizeBenim uygulamaya göre 16 Temmuz'da regl olmam lazım ama iğne olunca ona bakmıyoruz sanirim. Doktorun dediğine göre 9 Temmuza bakmaliyım sanirim. Senin normalde regl günün ne zamandı iğne olmasaydın
O zaman resetlendikCanım benim döngüm normalde 35 40 gün uzunluğunda ama hap ile yumurtam gelişti iğne vuruldum böylelikle 28 güne düştü yani iğneden 14 gün sonra regl canım o yüzden benimde 9 Temmuz sanırım
Yok canım vermedi bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırız klomeni geçen aylarda kullandım iğne olmadan bana yaramadı 1 buçuk ay kanamam oldu rahim yapımı bozmuş ilaçO zaman resetlendikBen de klomen kullandim sonra iğne verdi, iğneden so raki cuma ise Duphastona başlattı tutunması için. Sana bu ilacı verdi mi canım
Her doktor bakmıyor malesef özel hastaneler de dahil. Ben doktor doktor gezmeme rağmen kanımda pıhtılaşma olduğunu 6 sene sonra öğrendim. Hiç bi doktor amh fsh vs vs bakmadı. Hatta bi tanesi dalga geçer gibi yanımdaki oğluma baktı gördüğüm kadarıyla bi oğlunuz var bi de düşüğünüz var demekki gebe kalabiliyosunuz dedi 5 yıldır 2. çocuk için uğraşmam dışında sorun yokSelamlar, biz de 2 aydır istiyoruz fakat Haziran'da da kısmet değilmiş. Ben geçen ay kadın doğuma gittim, üstten şöyle bir yumurtalıklara baktı bir şey yok dedi. Gebelik düşünüyorum demiştim hiç hormon testi vs önermedi daha 1 aydır deniyorsun bir şey yapamayız falan dedi ama ben bir şey yapmasını istemedim aslında sadece gebeliğe nasıl sağlıklı hazırlanırım onu öğrenmek istemiştim. Peki bir şey önerir misiniz dediğimde folik asit yazdı ama doktorun genel tavrını çok aceleci buldum, devletteydi ve randevular 1 saat gecikmişti herkesi hızlı hızlı muayene edip gönderiyordu bu yüzden yazdığı folik asiti de almak istemedim açıkçası.
Bu ay kendi muayenehanesi olan bir kadın doğum doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek. Ben içinde folik asit de olan bir multi vitamin almaya başladım, kan değerlerim biraz düşük zaten. Bakalım bu yeni doktora gidince o ne diyecek.
Çok geçmiş olsun canım bundan sonrası güzel olsunYok canım vermedi bilmiyorum inşallah güzel sonuç alırız klomeni geçen aylarda kullandım iğne olmadan bana yaramadı 1 buçuk ay kanamam oldu rahim yapımı bozmuş ilaç
Demek ki gebe kalabiliyorsun ne demek ya, biliyor muydu peki kaç senedir ikinci çocuk için uğraştığınızıHer doktor bakmıyor malesef özel hastaneler de dahil. Ben doktor doktor gezmeme rağmen kanımda pıhtılaşma olduğunu 6 sene sonra öğrendim. Hiç bi doktor amh fsh vs vs bakmadı. Hatta bi tanesi dalga geçer gibi yanımdaki oğluma baktı gördüğüm kadarıyla bi oğlunuz var bi de düşüğünüz var demekki gebe kalabiliyosunuz dedi 5 yıldır 2. çocuk için uğraşmam dışında sorun yoksonra devlette başka bi doktoru önerdiler ona gittim sağolsun herşeyime baktı amh düşüklüğü ve pıhtılaşma sorunum olduğunu orda öğrendim o doktora gidene kadar tiroidlerimin yavaş çalıştığını bile bilmiyodum yani özeli devleti farketmiyor karsındakinin insan olması lazım biraz
İnşallah güzelim hepimiz için teşekkür ederimDemek ki gebe kalabiliyorsun ne demek ya, biliyor muydu peki kaç senedir ikinci çocuk için uğraştığınızı
Bugünde test yaptım Burdan dömez artıkO zaman resetlendikBen de klomen kullandim sonra iğne verdi, iğneden so raki cuma ise Duphastona başlattı tutunması için. Sana bu ilacı verdi mi canım
Benim de aynı predoctor yaptım 12. gün negatifBugünde test yaptım Burdan dömez artık
Al benden de o kadar canım hayırlısı ya valla napalımBenim de aynı predoctor yaptım 12. gün negatifHenüz regl de olmadım doktorun dedigi tarihi beklemekten başka bir şey gelmiyor elimden
Olumsuz düşünmeyelimmm ben hala umutluyumAl benden de o kadar canım hayırlısı ya valla napalım
İnşallah canım sen teste devam edicekmisin bat tarihimiz aynı sanırımOlumsuz düşünmeyelimmm ben hala umutluyumAllah nasip eder inşallah.
Yapacağım sanırım ama 9 Temmuz'a kadar negatif çıkması normal sanırım çünkü o tarihte kanda gözükür demişti doktor canım sen ne yapmayı düşünüyorsunİnşallah canım sen teste devam edicekmisin bat tarihimiz aynı sanırım
Yalancı pozitif insanın moralini bozuyor sanırım daha çokMerhabalar öncelikle, biz de haziran da denedik birkaç gün gün önce duratest markası ile yalancı pozitif gördüm ve bugün regli oldum. Ne kadar üzücü olduğunu yaşayanlar eminim biliyordur. Ovülasyon testlerini araştırdım, bu ay onları kullanmayı düşünüyorum. 2 senelik evliyim. Belli bir süre sonra eşimle çocuk istediğimize karar verdik. Bazı şeyler dışarıdan çok kolay gibi görünüyor ama evlat sahibi olmak sabır işiymiş. Rabbim bu ay hepimiz için olumlu geçmesini nasip etsin. Motivasyonumuz bol, stresimiz az olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?