Temmuz Anneleri bugn Bebilere ne yedirdiniz?

sabah 4 cicibebe biraz peynir 1 zeytin. bugün yumurta vermedim.
arkasından emdi.

öğlenede bilin bakalım ne verdimmmmm hihoyyyt
pilav kurufasulye ve yoğurt
kurufasulyeleri kaşığın arkasıyla azıcık ezer gibi yaptım zarları çıktı zaten.çokta güzel yedi. dr sağlıklı gördüğün şeyler az tuzlu vertebilirsin dedi diye abarttım galiba ama oda yedi valla. tuzunuda az atmıştım. gaz yaparsa diye düşündüm ama alışsın bağırsakları. birde ilk pişince değilde bekleyince gaz yaparmış. bende pişirince yedirdim.

bu arada hamsi çok yağlı bir balık. ton balığıda konserve katkısız doğal,hamileyken ye demişti dr. yağını süzünce bişey olmaz. ben daha vermedim ama deniycem.

ben somon ve alabalık yedirdimm..hamsi bana bile ağır geliyor vermedim ondann...

bizde sabah 8 tahıllı karışıma sütlü muhallebi ve yumurta sarısı kattım onu yedi..yine elimle yumurta sarısı verdim onuda yedi..şimdi ıspanak yapıyorum yoğurtlu vercem yerse yoksa meyve püresi yer..

bugün kahvaltı öncesi 180 cc 8 bisküvili mama yedi.
kahvaltıyı biraz geç yaptı sütlü muzlu muhallebi+peynir+pekmez yedi.
öğle arası bi danino
ikindide bi kase yoğurtlu pirinçli çorba.çok güzel yedi beni hiç yormadı
şimdi uyuyor uyanınca biraz meyve püresi yediririm
akşam yatarkende yine herzamanki gibi muhallebi.

merhaba arkadaşlar benim oğlum sekiz aylık
anne sütü emiyo ama devam sütüde kullanıyorum onunla mualebi yapıyorum ona acaba yanlşmı yapıyorum kaşık mamasımı kullanmalıyım

bence artık devam sütünü bırakın. dr ne dedi bilmiyorum ama ek gıdalara geçmelisiniz artık.

merhaba arkadaşlar benim oğlum sekiz aylık
anne sütü emiyo ama devam sütüde kullanıyorum onunla mualebi yapıyorum ona acaba yanlşmı yapıyorum kaşık mamasımı kullanmalıyım

artık kocaman adam olmuş oğluşun herşeyden verebilirsin canım.madem emiyor illa mama vermene gerek yok çorba yoğurt meyve püresi bunlarla başlarsın ee bide seni emiyor.

esi muhallebi derken şu milipanın felan ise bende yapıyorum tahıllı karıştırıp ama ek gıdayada geçmediysenn cresimin dediği gibi artık başla yavaş yavaşş...sevgiler...

sabah kahvaltımıza (tahıllı peynir yumrta ıhlamur) nohut kadar tereyağ ekledim bide bir dilim elma püresi koydum.bitirdi.
uyanınca tahin pekmezini yedi armut püresinin tadına baktı.
öğle karışık sebze çorbası kıymalı bir kase yedi.
ikindi yoğurt ve muz yedi
akşamda balığını(çupra) yedi.( balığa patates havuç soğan kereviz ve zeytinyağı ekledim çok güzel oldu.)

canım gerçekten çok güzel kızın Allah nazardan kurusun.Çok çok öpüyoruz.:dance:

güzel durunun anneciği bizim doktorumuz peynirle pekmezi birlikte vermemizi önerdi peynir süt ürünü olduğu için pekmezdeki demirin emilimini engelliyo.. a.s

bir de danino hakkında çok olumsuz söylentiler var .. öyle korktum ki ben yabancı marka mama dahil hiç bişeye güvenip kızıma vermiyorum.. doğal beslensinler yoğurt yesin daha güvenilir .. naçizane tavsiyem a.s.

830 kahvaltımızda peynir yumrta tahıl tereyağ az ceviz bir dilim elma bir dilim armut yedik.
çorbasını yapıp dışarı çıktım.1230 gibi annem çorbanın yarısını yedirmiş. başkada bişi yedirememiş aralarda.
530 da iki kaşık yoğurt üç dört kaşık çorba içti. başkada bişi yediremedim sanırım gittim diye bana sinir oldu üstelemedim.800 de uyudu halada uyanmadı ((

febicim canım bende bir arada vermedim peynirle pekmezi yarım saat bi saat sonra pekmez verdim.öyle toplayıp yazdım kahvaltı diye.ama düşünüp uyardığın için teşekkür ederim canım.a.s.
danino hakkında bende kötü söylentiler duydum zaten ben içim smart yediriyorum ama alışkanlık hep danino diyorum.
açıkcası ben şahsım adına çokta önemsemiyorum söylentileri.öyle bişey olsa sağlık bakanlığı yasaklardı diye düşünüyorum.söylentilerle hareket edersek ooo aç kalacak yavrular :ecrin_bebek:

sabah meyveli-8 tahıllı yedi
öğlende bir dilim portakallı kek ve 1 kavanoz yoğurt yedi uyudu. bu kavanozlar meyve pürelerinin kavanozu. atmadım her gün 1 tane onunla mayalıyorum.
bu arada bi dergide 1 yaşına kadar portakal vermeyin yazıyordu ama sebebini yazmamışlar. şimdiye kadar hiç öyle bişey duymamıştım. dr a sormayıda unutmuşum. sizde duydunuzmu öyle bişey.

asitli olduğu için sanırım pişiği falan artırıyomuş diyolar.ama ben hazır muhallebi yaparken su yerine bazen portakal suyu ekliyorum.bazende direk içiriyorum bi sorunla karşılaşmadım.

teknocuğum beni ve kızımı hala unutmamana sevindim çok şükür büyüyor bebekten ve işten fırsat bulur bulmaz kuzum yatar yatmaz ordayım......kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğinde balık yedirdim.
levrek. çokta güzel yedi. ben verdikçe yedi, hiç itiraz etmedi. sevdi galiba.bayağı bi yedi, dahada yerdi sanırım ama yerken uyudu :)))
yemek yerken uyumayıda bugün gördük.
öğlende yerken uyumuştu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…