Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Sanirim rahimin kalinligina gore oluyo oylemi? Sizde kacti kalinlik bende normalde adet 12 gunu falan 9 , 10 oluyo tabii bu ay bilemem
O zaman çok az bilgim vardı doktora da sormadım o da söylemedi. Sürekli kontrole gidiyordum ve 21. günü transfer için uygun gördü.

kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)

kizlar peki transferden uc dord gun sonra 3,4 saatlik araba yolculugu yapsam sakincalimi? Tabiki doktorumada danisicam oncesinde , akraba dugunu var acaba gidipte kafami dagitsammi diyorum bi tarafdan da gitsem bi tehlike olurmi gotmesem herkesn kesin hamile o yuzden gelmedi derler mi dusuncesi icerisindeyim :)
Aradan 3 4 gün geçmiş kendi arabanız neticede kar zarar karşılaştırması yapın kendimizce, hangisi ağır basıyorsa onu yaparsınız. Sırf milletin ağzını kapatmak icin dugune gitmeye bence gerek yok. Zaten dugunleri hiç sevmem :)

Kızlar günaydın ☀️

Sabah merkezi aradım, tahlil sonucumu söyledim. Bana haftaya Salı günü kese icin randevu verdiler. O zamana kadar test yapmama da gren kalmadığını söylediler.

Sorum şu; haftaya Salı 5+6 da olacağım. Kese icin geç değil mi? Cuma günü yanı 5+1 de yakınındaki bir hastaneye gitsem keseyi görebilir miyim?

Bu arada Cuma tahmini beta değerim 3500+4000 arası olması gerekiyor.

Kızlar günaydın ☀️

Sabah merkezi aradım, tahlil sonucumu söyledim. Bana haftaya Salı günü kese icin randevu verdiler. O zamana kadar test yapmama da gren kalmadığını söylediler.

Sorum şu; haftaya Salı 5+6 da olacağım. Kese icin geç değil mi? Cuma günü yanı 5+1 de yakınındaki bir hastaneye gitsem keseyi görebilir miyim?

Bence bu kadar heyecanloysan git baktir bence bi zarari olmaz zaten :) bende bugunden basladim bakalim tahmini transfer gunu 12i gibi soylediler artik hayirlisiyla beklemedeyim :)

Bence bu kadar heyecanloysan git baktir bence bi zarari olmaz zaten :) bende bugunden basladim bakalim tahmini transfer gunu 12i gibi soylediler artik hayirlisiyla beklemedeyim :)
Ben de Temmuz’un 13unde transfer olmustum.
Desene Ağustos ayında bu günlerde hayırlısıyla senin de kese heyecanın olacak :)

Ben de Temmuz’un 13unde transfer olmustum.
Desene Ağustos ayında bu günlerde hayırlısıyla senin de kese heyecanın olacak :)
Ay insallah ya dusuncesi bile guzel, bilmem kac mmlik bisiyi gorucez diye kendimizi parcaliyoruz bide dogup elimize aldigimizdaki hissi dusunemiyorum :) herseyden en onemlisi hayirli evlat olmasi umarim bu kadar cileden sonra tanrim hepimizi hayirli evlatlarla taclandirir peki siz ayin kaci tahlil yapmistiniz? Qaliba ilk tahlil dusuktu sonradan yukseldi

Kızlar günaydın ☀

Bana Temmuzun 11.de transfer yapıldı ve Ağustosun 6 sina randevu verildi.

Bugu
Eki Görüntüle 2292715

Güzel bir arkadaşımızın * TUZCALİ teklifine istinaden bu konuyu yazıyorum.

.Buyurun pozitif sonuçlarımızı , deneyimlerimizi, neyi yapıp, neyi yapmadığımızı yeni TÜP BEBEK ANNE adaylarımız için paylaşalım. :KK68:
Bugun transferimin 10.gunu beta 30,83 cikti normalmi degerim arkadaslar carsamba tekrar test vercem boyle olup degeri artan varmi :(

Back
X