Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

bizimki de erkek:) bu yıl erkekler coğunlukta sanırım:) ikili test iyi çıktı aslında ama doktor yine de girişini yapmış dörtlünün bana kalsa yaptırmazdım
Aynen ben de hep erkek duydum 😇Ben ikili test yaptırmadım nifty test gibi bişey yaptırdım şu yurtdışına gönderilen kandan bakılıyormuş 4 lü testin içindekilere de. Sadece 1 değere bakılmıyormuş ona bakılcak haftaya

selam canım, bu grup çok sessiz ya:) dörtlü test sonucumu bekliyorum 17 olduk bugün... sen nasılsın
Dörtlü test de mi varmış ben dün üçlü için kan verdim iki haftaya çıkar dedi dörtlü olduğunu bilmiyordum ayetıntılı ultrason baktırırım artık dörtlü diye bişey duymadım da zaten sürekli tahlil bekleme heyecanı sa geriyor beni

Dörtlü test de mi varmış ben dün üçlü için kan verdim iki haftaya çıkar dedi dörtlü olduğunu bilmiyordum ayetıntılı ultrason baktırırım artık dörtlü diye bişey duymadım da zaten sürekli tahlil bekleme heyecanı sa geriyor beni
belki seninki de dörtlüdür canım üçlüyle dörtlü aynı hafta yapılıyor ve artık üçlü test hemen hemen hiç yapılmıyor benm bildiğim

Selam bayanlar pıhtılaşma sorunum yok önlem amaçlı ecopirin kullanıyorum benim gbi ecopirin kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız

Canım bnm rezerv azlığım olduğu için estrofem priming uygulandı yumurta toplamada sonra embriyom bi tane oluştu eşimde genetik sıkıntı oldugu için pgt yapıldı hiç umudum yoktu temiz geldi snra çikoltata kistim oldugu için lucrin iğneyle menepoza sokuldum ve transferim ole yapıldı anlayacagın baya bi uğraşmalı oldu bzm ama çok şukur tutundu bna inş sağlıklı ilerler bahceci fulyada yapıldı işlemlerim
Ne guzel hamilesiniz estrofen priming in kistlere zararı oldu mu rezervim dusuk benim de ve cıkolata kistlerim var

İkiz gebeliği olan Arkadaşlar aynı gün aynı kalite transfer edilen çift embriyo ile aynı cinsiyete mi sahip oldunuz ? Mesela iki adet 5AA kalite de embriyo transfer edildi diyelim.

Back
X