Maşallah kızlar hepinize. Banada dua edin yarın konturolüm var. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Bende öyle düşünüyorum canım. Ama doktor eşimi panik yaptı. Eşim sayesinde herkes öğrendi hatta şehir dışından annem bile geldi. Şuan gözümün içine bakıyolar. İyice stres oldum.Bence sende diğer kızlar gibi 40 göreceksin. Kac santim acıklıkla ha doğruduk ha doğuracağız derken 40 gördüler :))
Selam anneler :) ben geçtiğimiz Perşembe kontrole gittim, nstde sancı çıktı doktor hiç kalkma yat bol su iç dedi. Ben yatamıyorum yatınca yürüyüş yapmayınca şekerim çıkıyorhafif hafif adet olacak gibi sancılarım oluyor benim paşa erken gelecek sanırım
Hayırlısı neyse o olsun hepimize kolay Doğum nasip olsun inşallah :)
Bende öyle düşünüyorum canım. Ama doktor eşimi panik yaptı. Eşim sayesinde herkes öğrendi hatta şehir dışından annem bile geldi. Şuan gözümün içine bakıyolar. İyice stres oldum.
Amin inşallah.Hahha öyle olunca da doğuracağın varsa da doğuramazsınOlsun ne kadar kalsa içinde kardır. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin :)
Selam kizlar gozunuz aydin siz benden baya ondesiniz benim dogum nisanin ilk haftasi gorunuyor. 32 haftada 2400du benim kız.doktor iri olabilir diyet yap yürü dedi, bu arada 32. Haftada doktor değiştirdim ama içime sindi bu yeni doktor :) 9 martta tekrar kontrolumuz var.
Masallah senin bebekte iri :) Ben fazla tatli pilav makarna vs yiodum benimki o yuzden aldi sanirim dr tam tersi protein ye daha fazla tok tutar dedi 3.5 kilo civarinda dogsa ne ala onun ustu zorlar ilk dogumumuz olacak ya:) ay senaryo da uretmek istemiyorum ne olacaksa olacak sonucta insallah hersey yolunda giderBenimde doktor 4 kg üzeri doğar diyince , proteini filan bayağı azalttım. İri olsun istemiyorum çünkü.İşe yaradı bende. Şimdi daha yavaş kilo alıyor. 3800- 4000 anca doğar sanırım.
Allah yardımcın olsun canım, nişanın gelmiş miydi? beim bugün geldi sanırım. O yüzden bir panik haldeyim, kimseye de söylemedim heyecan yaptırmayım diye, doktorumu aradım meşguldü geri dönmesini bekliyorum.Kızkar biz yeni konturolden geldik. Bebişim 3400 olmuş. Açıklığım vardı dahada artmış 3,5 santim olmuş. Yarına yatış verdi bugün kendini olabildiğince Yor gez dolaş dedi.
Ay hadi hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk anne kim olacak bakalım :)Kızkar biz yeni konturolden geldik. Bebişim 3400 olmuş. Açıklığım vardı dahada artmış 3,5 santim olmuş. Yarına yatış verdi bugün kendini olabildiğince Yor gez dolaş dedi.
Canım doktorunla görüş hemen riske atma çünkü artık sabah akşam heran gelebilirler. Hayırlısı bakalım hepimiz için :)Kızlar nişanı gelen var mı? galiba benim nişanım geldi, galiba diyorum çünkü çok emin olamıyorum, önce hafif pembe koyu kıvamlı bir akıntı geldi, şimdi de minik kan pıhtısı var, biraz panikledim sanırım.
Yok canım benim nişanım falan gelmedi. Rabbim sanada yardım etsin inşallah.Allah yardımcın olsun canım, nişanın gelmiş miydi? beim bugün geldi sanırım. O yüzden bir panik haldeyim, kimseye de söylemedim heyecan yaptırmayım diye, doktorumu aradım meşguldü geri dönmesini bekliyorum.
Amin canım inşallah. Dua edin bana.Ay hadi hadi hayırlısı sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk anne kim olacak bakalım :)
Nisanin gelmis sanirim, hemen dogum olmuyor benim bildigim nisan gelince..sadece dogumum yaklaştığının belirtisi..cok fazla kendini yorma dogum sırasında enerjiye ihtiyaç var merdiven inip cikip comelip kalkma hareketleri vs yap bunlar dogumu kolaylastiriyormus.Kızlar nişanı gelen var mı? galiba benim nişanım geldi, galiba diyorum çünkü çok emin olamıyorum, önce hafif pembe koyu kıvamlı bir akıntı geldi, şimdi de minik kan pıhtısı var, biraz panikledim sanırım.
Sancin vs varmi peki? Allah kolaylik versinKızkar biz yeni konturolden geldik. Bebişim 3400 olmuş. Açıklığım vardı dahada artmış 3,5 santim olmuş. Yarına yatış verdi bugün kendini olabildiğince Yor gez dolaş dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?