hadi hayırlısı :) o bilir nasıl geleceğini :)betulak Sağol canım tavsiyen için. Ben akışına bırakmayı tercih ediyorum. Dönerse benimdir, dönmezse sezeryan :)))
hadi hayırlısı :) o bilir nasıl geleceğini :)
İyi akşamlar kızlar :) bugün ben de kontrole gittim. Herşey normal kafamız aşağıda, nst girdim sancı da yok. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecek bekliyoruz :)
maşallah canım senle aynıyız bizim paşada başı aşağıda nstde sancıa çıkmadı hayırlısıyla gelsinlerİyi akşamlar kızlar :) bugün ben de kontrole gittim. Herşey normal kafamız aşağıda, nst girdim sancı da yok. Bakalım bizim paşa ne zaman gelecek bekliyoruz :)
Kızlar çatlağım oluşmaya başlamıış4. aydan beri bebe yağı kullanıyorum her akşam, 4 5 gündür de lierac krem aldım onu kullanıyordum bir göbeğimin alt kısmında derin olmasa da olmuş o kadar da su içiyorum
Evet benim annemde var çatlak ama ananemde hiç yok ama anladım ki olacağı varsa oluyormuş yine de kremlere devam tabiki belki daha az çatlarCanim olacağı varsa oluyor. Yapacak birsey yok. Birde annende varsa sende de oluyor mutlaka. Bana doktor oyle demisti. Benim annemde yok mesela, bende de yok henuz.
Evet benim annemde var çatlak ama ananemde hiç yok ama anladım ki olacağı varsa oluyormuş yine de kremlere devam tabiki belki daha az çatlar
Günaydınlar :) Son dönem kilo artışında hızlanma olan var mı? bana bir şeyler oluyor 2 haftada 1 kilo alıyorum. Bu sabah itibariyle 7 kilo oldu toplam kilo alımı, 5 hafta daha var, bakalım nereye gidecek sonum :)
bu ara bi iştahım açıldı anlam veremiyorum, hiçç tatlı yemezdim, sürekli tatlı bişeyler istiyor canım. bakalım sonumuz ne olacakSon aylarda hızlı alınır derler canım. Hem ödem de son ayda birikirmiş ondan olur. Ama bende yavaşlama var. 1 ayda 1 kg almışım. Ama iştahım yok ondan benimki.
Ama öncesinde çok almamışsın, o yüzden sorun değil. 12 kg ile tamamlasak süper olur. Tabii ben çok zayıf olduğumiçin 12 kg normal. Sende hamilelik başlangıcında zayıfsan eğer 12 kg ye kadar normal. 7 kg civarı doğumda gitse 3-5 kilo da nasılsa verilir.
bu ara bi iştahım açıldı anlam veremiyorum, hiçç tatlı yemezdim, sürekli tatlı bişeyler istiyor canım. bakalım sonumuz ne olacak
Merhaba kızlar
Kontrolden geldik şimdi. 2.800 kg olmuşuz :) ama ben hiç almiyorum hala iki kilo aldigimla kaldım: ) nst de biraz sancı çıktı ama b3n hissetmiyorum henüz bakalım nasıl olacak
Maşallah canım şükür dönmüş bebeginde :) hadi gözün Aydın: )Maaşallah canım bebişine de sana da :)
Bizimde cumartesiydi kontrolümüz. Döndü sonunda benimki
3300 gr olmuş. Ben yine kilo almadım. 8 kgde kaldım :) Hedefim 12ydi ama böyle kalacak sanırım
nst ye girmedik biz. Benim doktor şikayetin olmadığı sürece gerek görmüyor. Belki bu haftadan sonra rutin ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?