Merhaba kızlar
Kontrolümüzden geldik şimdi. Biraz sandım vardı korkmuştum ama yalancı sancılarmis :) oğlum 2.550 gram olmuş. Başı da aşağı inmeye başlamış. Böyle giderse istediğim gibi normal doğum olacak inşallah
Inşallah canım. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten son ana kadar bekleyebiliyormus döner inşallah. Inşallah gönlünce olurMaaşallah canım :) Bende normal istiyorum, ama benimki dönmeyecek mi acabaDoktor son ana kadar dönme şansı var diyor. İnşallah döner
Inşallah canım. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten son ana kadar bekleyebiliyormus döner inşallah. Inşallah gönlünce olur
Merhablar kizlar guzel haberler sizden sevindim :) bende bugün yeni bir doktora gidicem drumdan pek memnun degilim.32. Haftadayım bende gelişmeleri akşam yazarım
Hakkında hayırlısı olsun artık sezeryan bile çok rahat oluyo. Ben normal istiyorum ama ihtimaller herşeyin olabileceğini gösteriyo o yüzden çok ta takmıyorum. Sadece Rabbim zalimlerin eline düşürmesin iyi insanlarla her halukadarda kolay atlatırız inşallahMnkpnda benimki kesin son ana kadar duracak içimde :) Eşim de bende durmuşuz çünkü. Gerçi paşa dönmezse zorunlu sezeryan olabilir, o zaman belki 1 hafta filan erken alır doktor.
Hakkında hayırlısı olsun artık sezeryan bile çok rahat oluyo. Ben normal istiyorum ama ihtimaller herşeyin olabileceğini gösteriyo o yüzden çok ta takmıyorum. Sadece Rabbim zalimlerin eline düşürmesin iyi insanlarla her halukadarda kolay atlatırız inşallah
Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun :)Aynen canım çok şartlamıyorum kendimi. Zaten hatırlarsan ben eskiden sezeryan diyordum. Şimdi normal istiyorum ama nasip kısmet. Bebek karar verecek artık nasıl gelmek isterse, sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :)
Benim sancım olmuştu 26 haftalıkken nst bağladılar aynı şekilde doğumhane içinde. Ama erkekler giremiyor malesefNts için gideceğim doğumhaneye gideceksin orda yapılacak dedi doktorum ama oraya eşim girebiliyor mu? Yani nasıl oluyor nst , yarım saat falan sürüyormuş tek başıma öyle yatacam mı ben :) girenler bi anlatsın nasıl bişi :)
Benim sancım olmuştu 26 haftalıkken nst bağladılar aynı şekilde doğumhane içinde. Ama erkekler giremiyor malesefeşim doğumhane dış kapısında beklemişti 25dk kadar sürüyor
Evt bende dogumhane içinde girdim, bos bi odaya aldılar zaten kimse yoktu ebelerden baska. Yataga yattım bağladılar 15 dk kadar sürdü eşim de giremedi ölece yatıp bekliosun mecbur.
sağol canım 33 haftamdayım amin inşalllah normal doğum yapaırız. Maşallah sizede inşallah sağlıkla döner seninkide eşi nerdeymiş sordummu doktora canımMaaşallah canım, gönlüne göre olur inşallah. Kaçıncı haftadasın?
Ben 34.haftadayım, dün kontrolumuz vardı 2800 gr olmuş oğlum :) Herşey yolunda çok şükür. Bir sıkıntımız şikayetimiz yok. Benimk hala yatay durumda, keyif çatıyordu, daha dönmeye niyeti yok, döner inşallah :) Dönerse ve şartlar uygunsa normal istiyorum bende.
maşallah sizede canım allah sağlıkla kurtarsın hepimizi bizimki erken dönmüş başı aşağıyaMerhaba kızlar
Kontrolümüzden geldik şimdi. Biraz sandım vardı korkmuştum ama yalancı sancılarmis :) oğlum 2.550 gram olmuş. Başı da aşağı inmeye başlamış. Böyle giderse istediğim gibi normal doğum olacak inşallah
bizimki dönmüş başı aşağıya erkenmi diye düşündüm şimdi inşallah seninkide döner aşağıya başıMaaşallah canım :) Bende normal istiyorum, ama benimki dönmeyecek mi acabaDoktor son ana kadar dönme şansı var diyor. İnşallah döner
amin inşalllah canım çok iyi söylemişsin allah iyi insanlarla karşılaştırsın doğumlda hepimiziHakkında hayırlısı olsun artık sezeryan bile çok rahat oluyo. Ben normal istiyorum ama ihtimaller herşeyin olabileceğini gösteriyo o yüzden çok ta takmıyorum. Sadece Rabbim zalimlerin eline düşürmesin iyi insanlarla her halukadarda kolay atlatırız inşallah
sağol canım 33 haftamdayım amin inşalllah normal doğum yapaırız. Maşallah sizede inşallah sağlıkla döner seninkide eşi nerdeymiş sordummu doktora canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?