Temmuz Ay'ı anneleri

Maaşallah canım :) Bende normal istiyorum, ama benimki dönmeyecek mi acaba Doktor son ana kadar dönme şansı var diyor. İnşallah döner

Maaşallah canım :) Bende normal istiyorum, ama benimki dönmeyecek mi acaba Doktor son ana kadar dönme şansı var diyor. İnşallah döner
Inşallah canım. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten son ana kadar bekleyebiliyormus döner inşallah. Inşallah gönlünce olur

Inşallah canım. Ama hiç belli olmuyormuş gerçekten son ana kadar bekleyebiliyormus döner inşallah. Inşallah gönlünce olur

Baştan hep sezeryan istiyordum. Şimdi normal istiyorum oğluşun dönmeye niyeti yok, kilosu yüksek vs. Kilosunu biraz kontrol altına aldım gibi. Fazla pekmez muz vs tüketmedim 15 gün kilo alım hızı düştü. 4 kg yi aşmayacak gibi yani normal doğurabilirim ama dönmüyor.. En başından beri yatay pozisyonda. Doktor da daha döner dedi, boşver geç dönsün daha rahat edersin dedi. Nasip artık bundan sonrası.

Merhablar kizlar guzel haberler sizden sevindim :) bende bugün yeni bir doktora gidicem drumdan pek memnun degilim.32. Haftadayım bende gelişmeleri akşam yazarım

Meraba kızlar hepimizin zamanı azaldı en fazla 1,5 ay sonra hepimiz minik bebeklere sahip olucaz. İnşallah sağlıkla kolayca gelirler. Beni git gide heycan basıyo. Benden önce doğum yapıcak herkes bebişini kucağına aldı sırada ben varım. Rüyalarımda sürekli doğumlar bebeklerle uğraşıyorum.

Mnkpnda benimki kesin son ana kadar duracak içimde :) Eşim de bende durmuşuz çünkü. Gerçi paşa dönmezse zorunlu sezeryan olabilir, o zaman belki 1 hafta filan erken alır doktor.

Mnkpnda benimki kesin son ana kadar duracak içimde :) Eşim de bende durmuşuz çünkü. Gerçi paşa dönmezse zorunlu sezeryan olabilir, o zaman belki 1 hafta filan erken alır doktor.
Hakkında hayırlısı olsun artık sezeryan bile çok rahat oluyo. Ben normal istiyorum ama ihtimaller herşeyin olabileceğini gösteriyo o yüzden çok ta takmıyorum. Sadece Rabbim zalimlerin eline düşürmesin iyi insanlarla her halukadarda kolay atlatırız inşallah

Aynen canım çok şartlamıyorum kendimi. Zaten hatırlarsan ben eskiden sezeryan diyordum. Şimdi normal istiyorum ama nasip kısmet. Bebek karar verecek artık nasıl gelmek isterse, sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil :)

Aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun :)

Kızlar bizde dün gittik bebiş gayet iyi 2300kg olmus doktor suyun biraz fazla tatlıyı çok yeme dedi bakalım bundan sonra dikkat edicem doguma kadar.
Bebegin kafası da aşağıdaydı dönmüş yani sonunda :) nstye girdim ilk defa onda da bi problem cıkmadı. Şimdilik bizim haberlrr böyle :)

Nts için gideceğim doğumhaneye gideceksin orda yapılacak dedi doktorum ama oraya eşim girebiliyor mu? Yani nasıl oluyor nst , yarım saat falan sürüyormuş tek başıma öyle yatacam mı ben :) girenler bi anlatsın nasıl bişi :)

Benim sancım olmuştu 26 haftalıkken nst bağladılar aynı şekilde doğumhane içinde. Ama erkekler giremiyor malesefeşim doğumhane dış kapısında beklemişti 25dk kadar sürüyor

Evt bende dogumhane içinde girdim, bos bi odaya aldılar zaten kimse yoktu ebelerden baska. Yataga yattım bağladılar 15 dk kadar sürdü eşim de giremedi ölece yatıp bekliosun mecbur.

Benim sancım olmuştu 26 haftalıkken nst bağladılar aynı şekilde doğumhane içinde. Ama erkekler giremiyor malesefeşim doğumhane dış kapısında beklemişti 25dk kadar sürüyor

Evt bende dogumhane içinde girdim, bos bi odaya aldılar zaten kimse yoktu ebelerden baska. Yataga yattım bağladılar 15 dk kadar sürdü eşim de giremedi ölece yatıp bekliosun mecbur.

Teşekkür ederim kızlar mecbur öyle duracaz tek başımıza :)

sağol canım 33 haftamdayım amin inşalllah normal doğum yapaırız. Maşallah sizede inşallah sağlıkla döner seninkide eşi nerdeymiş sordummu doktora canım

maşallah sizede canım allah sağlıkla kurtarsın hepimizi bizimki erken dönmüş başı aşağıya

bizimki dönmüş başı aşağıya erkenmi diye düşündüm şimdi inşallah seninkide döner aşağıya başı

amin inşalllah canım çok iyi söylemişsin allah iyi insanlarla karşılaştırsın doğumlda hepimizi

sağol canım 33 haftamdayım amin inşalllah normal doğum yapaırız. Maşallah sizede inşallah sağlıkla döner seninkide eşi nerdeymiş sordummu doktora canım

Yok hic sormadim birsey. Gectigimiz aylarda söylemişti yerini unuttum ama olmasi gereken yerdeydi. Hala yatay durumda ama insallah doner. Doktor vakti var daha dedi. Bakalim nasip kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…