Ara ara var canım. Ama doğum sancısımı bilmiyorum.Sancin vs varmi peki? Allah kolaylik versin
Ayyy çok heycanlı. Benimde sanırım biraz önce nişanım geldi ağrım var ama daha sancı olarak değil. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.Mnkpnda J jessmike K kubraeer doktordan geliyorum, nişan gelmiş, rahim ağzında incelme var 1 cm de açıklık olmuş. baya ağrım oldu gün içinde NST'ye girdim ama sancı çıkmadı. yalancı doğum sancıları olabilirmiş.
Biraz da korktum açıkçası daha benim yavru 2 buçuk kilo, doktor normal dese de çok küçük geliyor bana. Az daha sabretse iyi olabilir :)
Aaa nişanın mı geldi canım? Çok merak ediyorum seni. Habersiz bırakmaAyyy çok heycanlı. Benimde sanırım biraz önce nişanım geldi ağrım var ama daha sancı olarak değil. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
Kızkar biz yeni konturolden geldik. Bebişim 3400 olmuş. Açıklığım vardı dahada artmış 3,5 santim olmuş. Yarına yatış verdi bugün kendini olabildiğince Yor gez dolaş dedi.
Mnkpnda J jessmike K kubraeer doktordan geliyorum, nişan gelmiş, rahim ağzında incelme var 1 cm de açıklık olmuş. baya ağrım oldu gün içinde NST'ye girdim ama sancı çıkmadı. yalancı doğum sancıları olabilirmiş.
Biraz da korktum açıkçası daha benim yavru 2 buçuk kilo, doktor normal dese de çok küçük geliyor bana. Az daha sabretse iyi olabilir :)
Dogum yaklasınca akıntı artıyo diye biliyorumKızlar size bisi sormak istiyorum. Benim birkaç gündür akıntı oluyor. Renksiz ve kokusuz. Böyle bisi yaşayan var mi çünkü gittikçe artti
Valla kızlar okuyunca heyecanlandımbende bisi yok daha sadece regl tarzı ufak ağrılarım var. Bakalım benim paşa ne zaman gelecek :)
Kızlar size bisi sormak istiyorum. Benim birkaç gündür akıntı oluyor. Renksiz ve kokusuz. Böyle bisi yaşayan var mi çünkü gittikçe artti
Anladım canımDogum yaklasınca akıntı artıyo diye biliyorum
Valla al benden de o kadarBende hiç doğurmayacak gibiyim
Kızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
Amin canım çok sağol. Rabbim sizede nasip etsin.Oyun maaşallah kızına canım. Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)
Gozunuz aydın çok sevdindim maşallah saglıkla büyüsün. Darısı basımıza:)Kızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
Amin canım çok sağol. Sizde bir avazda kurtulun.Gozunuz aydın çok sevdindim maşallah saglıkla büyüsün. Darısı basımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?