Temmuz Ay'ı anneleri

Mnkpnda J jessmike K kubraeer doktordan geliyorum, nişan gelmiş, rahim ağzında incelme var 1 cm de açıklık olmuş. baya ağrım oldu gün içinde NST'ye girdim ama sancı çıkmadı. yalancı doğum sancıları olabilirmiş.
Biraz da korktum açıkçası daha benim yavru 2 buçuk kilo, doktor normal dese de çok küçük geliyor bana. Az daha sabretse iyi olabilir :)

Ayyy çok heycanlı. Benimde sanırım biraz önce nişanım geldi ağrım var ama daha sancı olarak değil. Bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.

Kızlar paniklemeyin ne kadar sakin olursanız okdr kolay gecer :) sanırım bende paniklerim size soyluyorum ama az kalmıs bebislerinizin gelisine.
Dogum sancılari belden baslayan kasıklara doğru inen;once uzun aralıklı kısa süreli sonra kısa aralıklı ve uzun süren sancılar şekilde oluyormus. Arada bir giren sancılar yalancı yada hazırlık sancılarıdır

Kızkar biz yeni konturolden geldik. Bebişim 3400 olmuş. Açıklığım vardı dahada artmış 3,5 santim olmuş. Yarına yatış verdi bugün kendini olabildiğince Yor gez dolaş dedi.

Güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah biraz daha durur canım ama olsun sağlıkla gelsin değil dışarıda beslersin :)

Ayy kızlar bebişlerin eli kulağında desenize iyi haberlerinizi bekliyoruz

Valla kızlar okuyunca heyecanlandım bende bisi yok daha sadece regl tarzı ufak ağrılarım var. Bakalım benim paşa ne zaman gelecek :)

Kızlar size bisi sormak istiyorum. Benim birkaç gündür akıntı oluyor. Renksiz ve kokusuz. Böyle bisi yaşayan var mi çünkü gittikçe artti

Kızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.

Kızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.

Oyun maaşallah kızına canım. Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)

Gozunuz aydın çok sevdindim maşallah saglıkla büyüsün. Darısı basımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…