Canım çok güzel maşallah sen kaçıncı haftadaydın doktor cok müdahale etmis zamanın geçmişmiydi yinede sezeryan yapmamıs normal için yönlendirmiş helal olsun. İnşşallah bizde normal doğururuz :)Evet kızlar benim doğum hikayemde şöyle. 25 şubatta çatı muayenem vardı. Doktorum 2,5 santim açıklığım olduğunu söyledi. Bu hafta doğurursun dedi. 1 marta randevu verdi. Konturole geldiğimde tekrar açıklığa baktı. 3,5 santim olmuştu. Muayene sırasında çok canımı yaktı meğersem rahim duvarlarımı yırtıp doğumu başlatmış. Kendi sancın gelsin diye yaptım dedi.bugün bol bol gez Yor kendini dedi. Yarın gel yatış yapıcaz diyerek eve yolladı. Ben tabi o gün baya gezdim artık derman kalmayınca eve döndüm. Akşamına hafif sancılarım başladı ama tam düzenli değildi. Sonra uyuya kalmışım sabah kalktım hiç birşeyim yok turp gibiyim. Hastaneye gittik yatış yaptık. Normalde özel odada sancı çekiliyo. Ama o gün çok yatış yapılmıştı. İki kişilik bir odaya alındım. 09:30 Suni sancı takıldı. Daha sonra doktorum gelip suyumu patlattı daha rahat doğum olsun diye. Doktor gittikten sonra sancılarım vurmaya başladı. İlk takıldığında bile çok uzun ara olmadan geliyodu. Yanımdaki bayan çok rahattı onada suni vermişlerdi ama benim gibi değildi çok rahattı. Durum böyle olunca ben çok korktum. Sancı eşiğim düşük daha şimdiden çok acı çekiyorum falan diye düşündüm. Git gide sancı aralığı düştü. Ağrım arttı. Ebeler arada gelip konturol ediyodular. İyi gidiyo falan dediler. Ama açılma nekadar söylemediler. Eğer istersen yürüye bilirsin dediler. Kalktım yürüdüm sancı geldikçe çömeldim ama Yoruldum yatmak istedim. Biraz yattım artık çok ağrılı geliyodu sancılar. Ben o haldeyken yanımda ki bayanda tık yoktu. Tabi bu beni iyice korkuttu. Benim sancılar 1 dakikada gelmeye başlayınca annem ebelere haber verdi. Ebe gelip tekrar açıklığa baktı. Sen doğuruyosun dedi. Hemen beni doğum haneye aldılar. Doktorum hemen geldi. Tabi ben hiç bir sancıyı boş geçirmedim ıkındım ufak bir kesik atıldı ve bebişimi hemen kucağıma verdiler. Okadar büyük bir rahatlama ve mutluluk vardı ki o an inanamadım. O an hep dua ettim. Bebeğim elimi sıkıca tutarak ağladı. Fotağrafçı o anı ölümsüzleştirdi tabi. Sonrası hayal gibi çabucak geçti dikiş atıldı. Bebeğimle beni odaya aldılar. İlk eşim geldi bebeği ebe ona verdi. O an çok güzeldi eşim ağladı. ikimizde hem çok mutlu hemde çok şaşkındık. Doğumum 15,30 da gerçekleşmiş. Daha sonradan öğrendim ki yanımdaki bayanda hiç açılma olmamış ve sezeryana alınmış. Doğumdan 24 saat sonra taburcu olduk. Şimdi evimizde bebeğimizleyiz. İnşallah Rabbim herkese bu duyguyu yaşatır. Hepinize çok kolay ve sıkıntısız doğumlar diliyorum.
37+ 2 dim canım. Evet çok müdahale var. Ama beni açılmam kendiliğinden arttı ondan daha hızlı olsun diye müdahale oldu yatış yaptığım gün 4 santimdi açılma. Yok yere yapılmadı yani.Canım çok güzel maşallah sen kaçıncı haftadaydın doktor cok müdahale etmis zamanın geçmişmiydi yinede sezeryan yapmamıs normal için yönlendirmiş helal olsun. İnşşallah bizde normal doğururuz :)
Hmm demek acılıklık yüzünden ,anladım canım çok sağol Tekrar Allah analı babalı büyütsün bebişinizi37+ 2 dim canım. Evet çok müdahale var. Ama beni açılmam kendiliğinden arttı ondan daha hızlı olsun diye müdahale oldu yatış yaptığım gün 4 santimdi açılma. Yok yere yapılmadı yani.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKızlar, kızım geldi çok şüküŕ şimdi doktor kontrolünr geldik. Bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşaallah :)
maşalllah sana canım alllah sağlıklı eylesin ikinizide çok güzel bir doğum gecirimşsin allah bizde böyle doğum nasip etsin inşallahEvet kızlar benim doğum hikayemde şöyle. 25 şubatta çatı muayenem vardı. Doktorum 2,5 santim açıklığım olduğunu söyledi. Bu hafta doğurursun dedi. 1 marta randevu verdi. Konturole geldiğimde tekrar açıklığa baktı. 3,5 santim olmuştu. Muayene sırasında çok canımı yaktı meğersem rahim duvarlarımı yırtıp doğumu başlatmış. Kendi sancın gelsin diye yaptım dedi.bugün bol bol gez Yor kendini dedi. Yarın gel yatış yapıcaz diyerek eve yolladı. Ben tabi o gün baya gezdim artık derman kalmayınca eve döndüm. Akşamına hafif sancılarım başladı ama tam düzenli değildi. Sonra uyuya kalmışım sabah kalktım hiç birşeyim yok turp gibiyim. Hastaneye gittik yatış yaptık. Normalde özel odada sancı çekiliyo. Ama o gün çok yatış yapılmıştı. İki kişilik bir odaya alındım. 09:30 Suni sancı takıldı. Daha sonra doktorum gelip suyumu patlattı daha rahat doğum olsun diye. Doktor gittikten sonra sancılarım vurmaya başladı. İlk takıldığında bile çok uzun ara olmadan geliyodu. Yanımdaki bayan çok rahattı onada suni vermişlerdi ama benim gibi değildi çok rahattı. Durum böyle olunca ben çok korktum. Sancı eşiğim düşük daha şimdiden çok acı çekiyorum falan diye düşündüm. Git gide sancı aralığı düştü. Ağrım arttı. Ebeler arada gelip konturol ediyodular. İyi gidiyo falan dediler. Ama açılma nekadar söylemediler. Eğer istersen yürüye bilirsin dediler. Kalktım yürüdüm sancı geldikçe çömeldim ama Yoruldum yatmak istedim. Biraz yattım artık çok ağrılı geliyodu sancılar. Ben o haldeyken yanımda ki bayanda tık yoktu. Tabi bu beni iyice korkuttu. Benim sancılar 1 dakikada gelmeye başlayınca annem ebelere haber verdi. Ebe gelip tekrar açıklığa baktı. Sen doğuruyosun dedi. Hemen beni doğum haneye aldılar. Doktorum hemen geldi. Tabi ben hiç bir sancıyı boş geçirmedim ıkındım ufak bir kesik atıldı ve bebişimi hemen kucağıma verdiler. Okadar büyük bir rahatlama ve mutluluk vardı ki o an inanamadım. O an hep dua ettim. Bebeğim elimi sıkıca tutarak ağladı. Fotağrafçı o anı ölümsüzleştirdi tabi. Sonrası hayal gibi çabucak geçti dikiş atıldı. Bebeğimle beni odaya aldılar. İlk eşim geldi bebeği ebe ona verdi. O an çok güzeldi eşim ağladı. ikimizde hem çok mutlu hemde çok şaşkındık. Doğumum 15,30 da gerçekleşmiş. Daha sonradan öğrendim ki yanımdaki bayanda hiç açılma olmamış ve sezeryana alınmış. Doğumdan 24 saat sonra taburcu olduk. Şimdi evimizde bebeğimizleyiz. İnşallah Rabbim herkese bu duyguyu yaşatır. Hepinize çok kolay ve sıkıntısız doğumlar diliyorum.
Amin canım sağol. Rabbim size daha güzellerini nasip etsin inşallah.maşalllah sana canım alllah sağlıklı eylesin ikinizide çok güzel bir doğum gecirimşsin allah bizde böyle doğum nasip etsin inşallah
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah yavrununKızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
Amin. Allah razı olsun canım. Rabbim sizede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Maşallah size Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah yavrunun
Ayy hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar, kızım geldi çok şüküŕ şimdi doktor kontrolünr geldik. Bebeklerinize sağlıkla kavuşun inşaallah :)
Kızlar merhaba
Kontrolden geldik şimdi. 3180 gram olmuş oglusum :) bir cm açıklığım olmuş. Nst de sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum hala :) cuma günü tekrar gidicez bakalim
Evet canım. Nst de sancı çıkınca çatı muayenesi yaptiMaaşallah canım bebeğine.
Açıklığını çatı muayenesinde mı anladı?
Ayy!Kızlar bugün sabah suyun geldi. Hastaneye yarısını yapıldı ama hiç sandım yok. Gece ona kadar beklicez sancı gelsin diye gelmezse suni sancı verilecek. Dualarimiz essirgemeyin
Amin canım inşallah heyecan doruktaAyy!Allah yardımcın olsun canım kolay olsun inşallah. Tek nefeste kucağına al bebeğini inşallah
Amin canım inşallah heyecan dorukta
Ay hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar bugün sabah suyun geldi. Hastaneye yarısını yapıldı ama hiç sandım yok. Gece ona kadar beklicez sancı gelsin diye gelmezse suni sancı verilecek. Dualarimiz essirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?