Temmuz Ay'ı anneleri

Canım çok güzel maşallah sen kaçıncı haftadaydın doktor cok müdahale etmis zamanın geçmişmiydi yinede sezeryan yapmamıs normal için yönlendirmiş helal olsun. İnşşallah bizde normal doğururuz :)

37+ 2 dim canım. Evet çok müdahale var. Ama beni açılmam kendiliğinden arttı ondan daha hızlı olsun diye müdahale oldu yatış yaptığım gün 4 santimdi açılma. Yok yere yapılmadı yani.

37+ 2 dim canım. Evet çok müdahale var. Ama beni açılmam kendiliğinden arttı ondan daha hızlı olsun diye müdahale oldu yatış yaptığım gün 4 santimdi açılma. Yok yere yapılmadı yani.
Hmm demek acılıklık yüzünden ,anladım canım çok sağol Tekrar Allah analı babalı büyütsün bebişinizi

maşalllah sana canım alllah sağlıklı eylesin ikinizide çok güzel bir doğum gecirimşsin allah bizde böyle doğum nasip etsin inşallah

maşalllah sana canım alllah sağlıklı eylesin ikinizide çok güzel bir doğum gecirimşsin allah bizde böyle doğum nasip etsin inşallah
Amin canım sağol. Rabbim size daha güzellerini nasip etsin inşallah.

Kızlar ben kızıma kavuştum çok şükür. Normal doğum oldu. Kızım 3140 kilo. ulturosandan az ama çok şükür bir sorunumuz yok. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah yavrunun

Maşallah size Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah yavrunun
Amin. Allah razı olsun canım. Rabbim sizede hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba
Kontrolden geldik şimdi. 3180 gram olmuş oglusum :) bir cm açıklığım olmuş. Nst de sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum hala :) cuma günü tekrar gidicez bakalim

Kızlar merhaba
Kontrolden geldik şimdi. 3180 gram olmuş oglusum :) bir cm açıklığım olmuş. Nst de sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum hala :) cuma günü tekrar gidicez bakalim

Maaşallah canım bebeğine.
Açıklığını çatı muayenesinde mı anladı?

merhaba arkadaşlar, fırsat bulmuşken yazayım, öncelikle iyi dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim, hepinize sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. :) sağlıcakla kavuşun yavrularınıza :)
soran arkadaşlar için doğum sürecim şöyle geçti;
öncelikle bir kaç gündür akıntımda bir değişiklik başladı, rengi berraktı ama baya kalındı yumurta akı gibi, 2 gün kadar akıntı böyle devam etti sonra hafif pembeleşmeye ve içinde ufak kan pıhtıları görmeye başladım. İş yerindeydim, doktorumu aradım muayeneye gel dedi, geçen çarşamba akşamıydı. Kontrolde normal olduğunu 1 cm açıklığım olduğunu kanama, su gelmesi gibi bir durumda vakşt kaybetmeden gelmemi söyledi. Eve geldiki akşamdan ufak ufak ağrım vardı, ben üşüttüm diye düşündüm hatta ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum, öylece yattım. Gece bir ıslaklık hissiyle uyandım, lavaboya gittim, uyku sersemi bi anlam veremedim. üstümü değiştirdim suyun gelmeye devam ettiğini öyle anladım. gece 3 gibiydi. uzun süre yatağa dönmeyince eşim de uyandı, durumu anlattım, hastane çantamı gözden geçirdik, sonra eşimi uyumaya ikna ettim doktora sabah gideriz diyerek. sancım gelmeye başladı 15 dkda bir gibi. sessizce kalktım evde yürümeye başladım, belimi rahatlatmak için hareketler yaptım sabah 8 olnca eşimi kaldırdım, hastaneye gittik, yolda sancılarım 6-7 dkda bir e inmişti.
doktorum muayene etti, 2 cm açklığın var yatış yapmamız lazım dedi, muayene sırasında kanamam başladı. sonrası sancı odası, serum takıldı derken, sancılarım 3 dkya düştü, sırayla bir ebe bir doktorum muayene etti, 3 cm- 4 cm- 7cm derken doğumhaneye aldılar. Sonunda Yavruşun doğum saati 12:55 :)

Kızlar bugün sabah suyun geldi. Hastaneye yarısını yapıldı ama hiç sandım yok. Gece ona kadar beklicez sancı gelsin diye gelmezse suni sancı verilecek. Dualarimiz essirgemeyin

Kızlar bugün sabah suyun geldi. Hastaneye yarısını yapıldı ama hiç sandım yok. Gece ona kadar beklicez sancı gelsin diye gelmezse suni sancı verilecek. Dualarimiz essirgemeyin
Ayy! Allah yardımcın olsun canım kolay olsun inşallah. Tek nefeste kucağına al bebeğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…