Temmuz Ay'ı anneleri

maşaallah canım size çok güzel bir doğum geçirmişsin allah bizede böyle doğumlar nasip eder inşalllah

iyi akşamlar kızlar bende bugün başka bir doktara gitiim muayneye çok canımı sıktı 36/2 deyim nstye bağladılar sancım cıktı ben hisstemiyorum dedim sancıyı çok yüksek deil heralde şekerim olduğu için bebeğim iri bit ebekmiş önden gidiyormuş 3200gr dedi biliyorum zaten dedim normal yapamazsın dedi bebeğin omzu takıla bilirimş flan filan niye zezeryan istemiyormuşum öyle diyor doktorlara zor geliyor normal doğumu beklemek direk zezeryana alalım bitsin diyor insanı korkutuyorlar

maşallah canım sizede sizde bizim gibi toplu bir bebek bekliyorsunuz normal doğummu isityorsun zezeryanmı canım
Benim ilk dr da iri bebek diyip seZeryana yonlendiriyo gibi hissettiğimizde 30. Haftada bıraktım onu normal dogum yaptıran bi dra gidiyorum şimdi ama oda bebek onde gidiyor kilolu olursa seni zorlar dikkat et son ay yuruyus yap sekeri kes vs dedi bende dikkat ediyorum şimdi. Normal istiyorum, 4 kg ya kadar normal oluyor zaten ultrasonda yanılabiliyor yüksek gösterebiliyor o nedenle bakalım ilerleryen günlerde neler olacak 10 gun sonra tekrar gidicem ben. Sende güvenmiyosan degistir doktorunu normal dogum hikayelerini falan oku eger bilincli olursak kandıramazlar oyle kolay.

Merhabalar. 37+1 olduk nstmiz vardı hafif sancılar çıktı doktor normal Doğuma hazırlık sancıları dedi. Heyecanla bekliyoruz bakalım bizde

okuyorum canın çevremdede bir sürü insan var iri bebeği olup normal ve kolay doğum yapan bilinçliyim o konuda ama doktorlar zezeryanı kolay buldukları için ona yönlendirmeye çalışıyorlar ben özelde doğum yapmayı düşünüyorum devlet ise direk normale yaptırıyor

Kızlar 25 saatlik suni sancidan sonra nihayet oğluma kavuştum ama doğumda açılma olmadı ve bebeğim sıkıştı bu ve e yenidogan ünitesinde kalacak ama durumu iyi çok şükür nolur dualarinizi esirgemeyin

Ee oyle malesef bende ozelde yapicam druma guveniyorum neyseki sonunda sezeryan bile olsa bosyere yapmayacagini dusunuyorum. Allah hayırlı dogumlar nasip etsin bizede

Kızlar 25 saatlik suni sancidan sonra nihayet oğluma kavuştum ama doğumda açılma olmadı ve bebeğim sıkıştı bu ve e yenidogan ünitesinde kalacak ama durumu iyi çok şükür nolur dualarinizi esirgemeyin
Gozun aydın canim Allah anali babali büyütsün Zor bi dogum oldu sanirim neyse cok sukur iyiymis bebisin uzme kendini cabuk toparlar insallah.

Gözün aydın canım hemde geçmiş olsun bebeğine kavuş en yakın zamanda inşallah.
Tek tek doğumlar başladı heyecan dorukta :)

geçmiş olsun canım ikinizede allah analı babalı büyütsün evladınızı evladına biran önce kavuşursun inşalllah

kızlar durumlar nasıl nası gidiyor başka doğum yaopan varmı aramızda

Benim saglik sorunu nedeniyle sezeryan olacak 29una gun verdi doktorum son zamanlar cok stresli hersey eksik kalacakmis gibi geliyor
Ic kulagimda protez oldugu icin ikinma riskli o sebepten

Bende normal doğumu bekliyorum. Ama artık heyecan iyice bastırdı. Rabbim hepimize kolay doğum be yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Merhaba kızlar
Oğlumla evdeyim çok şükür. Durumu gayet iyi paşanın. Allah sizlere de hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…