allah sağlıkla kurtarsın canım doktor iyi düşünmüş kendini riske atmaBenim saglik sorunu nedeniyle sezeryan olacak 29una gun verdi doktorum son zamanlar cok stresli hersey eksik kalacakmis gibi geliyor
Ic kulagimda protez oldugu icin ikinma riskli o sebepten
amin inşallah canımBende normal doğumu bekliyorum. Ama artık heyecan iyice bastırdı. Rabbim hepimize kolay doğum be yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
bende 37. haftamdayım canım salı günü kontrolümüz vardı 3400gr olmuş bizim tospik doktorum illa normal doğumcam diye ısrar etme beklersen 4 kiloyu gecebilir diyo zorlanırsın diyo bakalım boyumda 1.50 buarada kısa boyluyum birazBEn de bekliyorum 36. Haftadayım sanırım en son ben doğururum burda:)
gözün aydın canım sağlıkla bütüt bebeğini allah bizede sağlıklı ve kolay doğumlar nasip eder inşalllahMerhaba kızlar
Oğlumla evdeyim çok şükür. Durumu gayet iyi paşanın. Allah sizlere de hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
canım açılma olmadı bebeğim sıkıştı demişsin vakumlamı çektiler ayrıntı verirmisin çok zorlandınmı benimde bebek iri ondan korkuyorum birazKızlar 25 saatlik suni sancidan sonra nihayet oğluma kavuştum ama doğumda açılma olmadı ve bebeğim sıkıştı bu ve e yenidogan ünitesinde kalacak ama durumu iyi çok şükür nolur dualarinizi esirgemeyin
Bence bekle enaz 40a kadar ultrason yanılabiliyo. Pazartesi gidicem bende kontrole cok mrk ediyorum kac kg oldu acaba.bende 37. haftamdayım canım salı günü kontrolümüz vardı 3400gr olmuş bizim tospik doktorum illa normal doğumcam diye ısrar etme beklersen 4 kiloyu gecebilir diyo zorlanırsın diyo bakalım boyumda 1.50 buarada kısa boyluyum biraz
Canım bizimde son ulturasonda 3400 çıkmıştı. Ama 3140 gr doğdu. Yanılma oluyo yanibende 37. haftamdayım canım salı günü kontrolümüz vardı 3400gr olmuş bizim tospik doktorum illa normal doğumcam diye ısrar etme beklersen 4 kiloyu gecebilir diyo zorlanırsın diyo bakalım boyumda 1.50 buarada kısa boyluyum biraz
Canım bizimde son ulturasonda 3400 çıkmıştı. Ama 3140 gr doğdu. Yanılma oluyo yani
anladım canım inşallah öylrdir bizimkide yanılma olur bende bekleme taraftarıyım ama eşim korkuyor bişey olursa diyeCanım bizimde son ulturasonda 3400 çıkmıştı. Ama 3140 gr doğdu. Yanılma oluyo yani
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.anladım canım inşallah öylrdir bizimkide yanılma olur bende bekleme taraftarıyım ama eşim korkuyor bişey olursa diye
Ultrasonda yanılma payı cok oluyor canım benim 3.300 çıkmıştı en son 2.870 dogdubende 37. haftamdayım canım salı günü kontrolümüz vardı 3400gr olmuş bizim tospik doktorum illa normal doğumcam diye ısrar etme beklersen 4 kiloyu gecebilir diyo zorlanırsın diyo bakalım boyumda 1.50 buarada kısa boyluyum biraz
Hayır canım vakumlu çekilmedi. Benim suyun erken geldiği için açılma olmadı yani çok geç oldu. Kendi sancim yoktu. Suni sancı verildi. 23 saatin sonunda ancak açılma tamamlandı. Son bir saat içinde sıkışma başlamıştı sezaryani düşünmeye başlamıştı doktorum ama sonunda geldi benim küçük sipa :) ama doğum yapmakta bisi yok canım. Beni tek zorlayan o suni sancı oldu. Bide uzun sürünce zorlandım. Ama sen inşallah kendi sanciyla girip hemen doğum yaparsın inşallah. Bebeğinin kilosunu da dert etme. Zaten doktorun gerekli gördüğü şeyi yapar. 5 kilo doğuran bile gördüm orada :) yapı meselesi :)canım açılma olmadı bebeğim sıkıştı demişsin vakumlamı çektiler ayrıntı verirmisin çok zorlandınmı benimde bebek iri ondan korkuyorum biraz
amin inşallah canımHayır canım vakumlu çekilmedi. Benim suyun erken geldiği için açılma olmadı yani çok geç oldu. Kendi sancim yoktu. Suni sancı verildi. 23 saatin sonunda ancak açılma tamamlandı. Son bir saat içinde sıkışma başlamıştı sezaryani düşünmeye başlamıştı doktorum ama sonunda geldi benim küçük sipa :) ama doğum yapmakta bisi yok canım. Beni tek zorlayan o suni sancı oldu. Bide uzun sürünce zorlandım. Ama sen inşallah kendi sanciyla girip hemen doğum yaparsın inşallah. Bebeğinin kilosunu da dert etme. Zaten doktorun gerekli gördüğü şeyi yapar. 5 kilo doğuran bile gördüm orada :) yapı meselesi :)
DOktordan geldim 37+0 3650 kg Nasıl dogurucaz biz bu çocukları tüm keyfim kaçtı
mavi_lina canım sen dogum yapmışssın hayırlı olsun bebegin..senin bebeğe de iri diyorlardı kaç kg dogurdun kaçıncı haftafa?kaç demişlerdi ultrasonda yazabilir misin müsait olduğunda
Kızlar 25 saatlik suni sancidan sonra nihayet oğluma kavuştum ama doğumda açılma olmadı ve bebeğim sıkıştı bu ve e yenidogan ünitesinde kalacak ama durumu iyi çok şükür nolur dualarinizi esirgemeyin
Bende suan oyle yapıyorum ama eski doktorum hiç uyarmamıştı 30. Haftaya kadar ona gittim zaten sonra dr değiştirince yediklerine dikkat et dedi ben fazla kilo almadım o yuzden sorun yok sanıyordum bilemedim bide acemilik işte.Tesekkur ederim.. Canım benim bebeğe iri dedikten sonra doktor ben bebeğe kilo yapan tüm gıdaları yarı yarıya azaltıp dengeledim. 38+1 de doğum yaptım 3500 Gr :) çok kolay bir normal doğum oldu. Epidural aldım tabii :)) darısı başına olsun canım.
Sanırım burda doğuran herkes suni aldı. Benim hastaneye gittiğimde hiç sancım yoktu. 6 saat süren sancı sonunda kızımı hemen kucağıma aldım. Normal doğum çabuk atlatılıyo. Rabbim herkese kolay ve sıkıntısız doğum nasip etsin.
Bende suan oyle yapıyorum ama eski doktorum hiç uyarmamıştı 30. Haftaya kadar ona gittim zaten sonra dr değiştirince yediklerine dikkat et dedi ben fazla kilo almadım o yuzden sorun yok sanıyordum bilemedim bide acemilik işte.
Ne güzel sevindim senin adına Allah bize de nasip etsin aynısını :) tekrar gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin :)
Ay maşallah darısı başımıza inşallah :)Aynen normal doğum sonrası daha rahat. ben doğum masasindan bile kendim kalktım. Tabii benim kesi ve dikisim yok. Sadece 2 hafif yırtık var orada da toplam 3 dikis olunca daha kolay atlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?