merhaba canım biz 2/5 yıkdır bebek için uğraşıyoruz yumurta abikini hep yaptım deyebilirim ama artık tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile kaldım ve bol bol dua attim tesbih çektim bal tarcın çörek otunu bu ay kullamdım ve propolis allah isteyen herkeze bu duyguları yaşatsıncanlar merhaba bende hamıle kalmak istiyorum sız tecrubelı hamışlerden bıraz fikir alayım yumurtlama gununu takıp ederekmı hamıle kaldınız ?
5.ayda canım
sıkmayın canınızı yazılı vakti gelince olur. benim de 8.ayda oldu gebelik. 6ay boyunca olmayınca dr gittim tahlil yaptrıdı tsh yüksek çıktı endokrin gittim testler istedi meğer hipotiroidi varmış bende. o da gebe kalmayı zorlaştırıyormuş. hap verdi dr kutu bitiminde gebe kaldığımı öğrendim. Allahın izniyle olur inşallah
merhaba canım biz 2/5 yıkdır bebek için uğraşıyoruz yumurta abikini hep yaptım deyebilirim ama artık tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hamile kaldım ve bol bol dua attim tesbih çektim bal tarcın çörek otunu bu ay kullamdım ve propolis allah isteyen herkeze bu duyguları yaşatsın
Olur canım sıkma canını
Kizlar mide bulantisi az once beni yokladi 5+5 teyim. Cok fena basim dondu midem de bulandi ayni anda,balkona çıktım temiz hava derin ve sakince nefes almaya calistim kendimi sakinlestirdim simdi biraz gecti gibi. Ay cok korkuyorum
Bu mide bulantisindansiz neler yapıyosunuz gelince??
bende soda içiyim bari şimdi sağol canımCanım benim pek bulantım yok, arada midem karışıyor sadece.. Sodaya bol limon sıkıp içiyorum veya naneli şeker-sakız ile hallediyorum..
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüşm çörek otu 30 gr kadar aktarda çekiliyo çekildiktem hemen sonra yapmak lazım çörek otu ucucu yağlar ucmadan 10 cay kaşığı toz tarcın 10 yemek kaşığı saf bal bu karışımdan hergün 1 yemek kaşığı yiyosun adetinini 2 günü başlıyon yumurtlamaya jadar 12veya 13 güne kadar diğer sayfalardad arrsan bulursun zatenAMIN CANIM TARÇIN ÇÖREK OTUNU NASIL KULLANDIN CANIM
Sağol cnm12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüşm çörek otu 30 gr kadar aktarda çekiliyo çekildiktem hemen sonra yapmak lazım çörek otu ucucu yağlar ucmadan 10 cay kaşığı toz tarcın 10 yemek kaşığı saf bal bu karışımdan hergün 1 yemek kaşığı yiyosun adetinini 2 günü başlıyon yumurtlamaya jadar 12veya 13 güne kadar diğer sayfalardad arrsan bulursun zaten
Valla beni mide bulantısı mahvetti, ne yesem çıkarıyorum su bile içemez oldum. Bugün artık konuşamaz haldeydim kolumu kaldıracak halim yoktu eşim acilr götürdü hemen serum taktılar.. dr emadr verdi bulantı için artık onu kullanmaya başlıcam inşallah faydasını görürüm
Gözün aydın... inşallah geçicidir bende devamlı oluyor aç geziyorumKizlar mide bulantisi az once beni yokladi 5+5 teyim. Cok fena basim dondu midem de bulandi ayni anda,balkona çıktım temiz hava derin ve sakince nefes almaya calistim kendimi sakinlestirdim simdi biraz gecti gibi. Ay cok korkuyorum
Bu mide bulantisindansiz neler yapıyosunuz gelince??
Canım çok iyimiş dayanabiliyorsan tabiki sakla izinlerini, o kadar izini nasıl biriktirdin kaç yıllık izin bu valla benim 15 günüm fln vardı 9 iş günü aldım inşallah iyileşir dönerim işimeİyi yapmışsın canım, dinlen biraz iyi gelir belki.. Benim bulantım filan yok ama rengim sapsarı.. hasta gibiyim bildiğin. Doktorum hasta değil hamilesin, normal bunlar dedi. Fırsat buldukça dinlenip, uyu dedi. Ben izin kullanmıyorum. Doğum sonrası için biriktiriyorum. Şuan 68 gün iznim var doğum yapana kadar +20 daha olur. Kısmetse 6 aylık yapar çocuğu, işime dönerim :)
Canim bende aynı senin gibiydim bazen günü bi elmayla bitiriyodum şimdi hala devam ediyo ama geçen haftaya göre biraz daha iyiyim soda iyi geliyo bide yeşil elma ye inşallah iyi olursunGözün aydın... inşallah geçicidir bende devamlı oluyor aç geziyorum
İnşallah canım ama ben okudum boş mide de bulantı yapıyomuş hafif bişiler ye zorla da olsa mideni boş bırakma.Gözün aydın... inşallah geçicidir bende devamlı oluyor aç geziyorum
Canım çok iyimiş dayanabiliyorsan tabiki sakla izinlerini, o kadar izini nasıl biriktirdin kaç yıllık izin bu valla benim 15 günüm fln vardı 9 iş günü aldım inşallah iyileşir dönerim işime
ben kullandım canım yukarda yazdım nasıl yapıldığınıMerhaba arkadaşlar,bende ilaç tedavisi sonunda hamile kaldım ama maalesef 7+3 günlükken dusuk yaptım,simdi bana çörek otu,bal,tarcin kurunu önerdiler,aranizda hiç kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?