Temmuz Ay'ı anneleri

kızlar ben daha bir aylık evliyim:)) 33 yasındayım evet bebek istiyordum korunmuyorduk ama bukadar cabuk olacagını hiç tahmin etmedim.. sanırım ilk gece oldu anlayamadım doktor son adet tarihime göre mi (düğünden önce) hesaplıyor onu da anlamadım... neyse dört haftalık hamileyim midem ara ara bulanıyor belim kopuyor calısıyorum günde iki tane progestan alıyorum ve hala kahve kanamam devam ediyor... 20 gün sonra kalp atısına gitcem bakalım nasıl devam edecek..sudan cıkmıs balık gibiyim yeni evlilik mi bebek mi hamilelik mi ev sorumlulugumu cok tuhaf ve zor hersey

Hem evliliğin hemde bebeğin hayırlı olsun canım :) Biraz erken olmuş evet ama Kısmet bu işler, hayırlısı bu zamanmış. Gebelik haftası son regl tarihine göre hesaplanıyor.

Hem evliliğin hemde bebeğin hayırlı olsun canım :) Biraz erken olmuş evet ama Kısmet bu işler, hayırlısı bu zamanmış. Gebelik haftası son regl tarihine göre hesaplanıyor.
cok tesk ederim canım inş hayırlısı olur herseyin baska denecek bişey yok

Selamlar hayırlı olsun bende 33 yaşımdayım 2 senelik evliyim biz hemen olsun istemedik daha yeni karar verdik ve oldu çok şükür :)) sizin baya acele olmus ama yaşta geçiyor yapmakta lazım :)) hayırlı olsn tekrar bol şans.

bende 33 yaşındayım, 4 senelik evliyim :) Bu sene karar verdik. Anca oldu :)

Kızlar işyerinden yıllık izine ayrıldım çünkü halsizligim ve bulantılarım çok çok arttı. Doktorun verdiği bulantı ilacı yalnızca yan etki gösteriyor o da Uyku.. beni iyileştirmedi. Kim beni göre rengin sapsarı çok mu kötüsün diyor, eve çok kötüyüm

İyi yapmışsın canım, dinlen biraz iyi gelir belki.. Benim bulantım filan yok ama rengim sapsarı.. hasta gibiyim bildiğin. Doktorum hasta değil hamilesin, normal bunlar dedi. Fırsat buldukça dinlenip, uyu dedi. Ben izin kullanmıyorum. Doğum sonrası için biriktiriyorum. Şuan 68 gün iznim var doğum yapana kadar +20 daha olur. Kısmetse 6 aylık yapar çocuğu, işime dönerim :)

İyi olmu İyi olmuş canım. Kendine vakit ayır biraz dinlen iyi gelir. Bu cilt rengi olayı bende de var. Herkeste olduğunu bilmiyordum. Gören hasta mısın noldu diyor. Geçen anneme gittik. Kafın beni görünce korktu yuz ifadesi değişti

Aynen canım, hayatta makyaj tazeleme huyum yoktur ki zaten çok az makyaj yaparım. Allık rimel ruj sadece. Hiç kapatıcı kullanmam ama gözaltlarım çökmüş durumda o yüzden artık kullanıyorum. Gün içinde ofiste aynayla karşı karşıya kalınca kendimden korkuyorum Hemen allık filan sürüyorum ama pek birşey farketmiyor sanki.

Bende aynı durumdayım canım gözüm sürekli aynada. Gerçi aynaya gerek yok. İnsanların iyi misin diye sorması yetiyor hemen anlıyorum

allah razı olsun gulum hayırlısıyla bır hamıle kalsam

gözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…