kızlar ben daha bir aylık evliyim:)) 33 yasındayım evet bebek istiyordum korunmuyorduk ama bukadar cabuk olacagını hiç tahmin etmedim.. sanırım ilk gece oldu anlayamadım doktor son adet tarihime göre mi (düğünden önce) hesaplıyor onu da anlamadım... neyse dört haftalık hamileyim midem ara ara bulanıyor belim kopuyor calısıyorum günde iki tane progestan alıyorum ve hala kahve kanamam devam ediyor... 20 gün sonra kalp atısına gitcem bakalım nasıl devam edecek..sudan cıkmıs balık gibiyim yeni evlilik mi bebek mi hamilelik mi ev sorumlulugumu cok tuhaf ve zor hersey
cok tesk ederim canım inş hayırlısı olur herseyin baska denecek bişey yokHem evliliğin hemde bebeğin hayırlı olsun canım :) Biraz erken olmuş evet ama Kısmet bu işler, hayırlısı bu zamanmış. Gebelik haftası son regl tarihine göre hesaplanıyor.
Selamlar hayırlı olsun bende 33 yaşımdayım 2 senelik evliyim biz hemen olsun istemedik daha yeni karar verdik ve oldu çok şükür :)) sizin baya acele olmus ama yaşta geçiyor yapmakta lazım :)) hayırlı olsn tekrar bol şans.kızlar ben daha bir aylık evliyim:)) 33 yasındayım evet bebek istiyordum korunmuyorduk ama bukadar cabuk olacagını hiç tahmin etmedim.. sanırım ilk gece oldu anlayamadım doktor son adet tarihime göre mi (düğünden önce) hesaplıyor onu da anlamadım... neyse dört haftalık hamileyim midem ara ara bulanıyor belim kopuyor calısıyorum günde iki tane progestan alıyorum ve hala kahve kanamam devam ediyor... 20 gün sonra kalp atısına gitcem bakalım nasıl devam edecek..sudan cıkmıs balık gibiyim yeni evlilik mi bebek mi hamilelik mi ev sorumlulugumu cok tuhaf ve zor hersey
Selamlar hayırlı olsun bende 33 yaşımdayım 2 senelik evliyim biz hemen olsun istemedik daha yeni karar verdik ve oldu çok şükür :)) sizin baya acele olmus ama yaşta geçiyor yapmakta lazım :)) hayırlı olsn tekrar bol şans.
Aa yaşıtız süper 2. Düşünüyomusun?bende 33 yaşındayım, 4 senelik evliyim :) Bu sene karar verdik. Anca oldu :)
Aa yaşıtız süper 2. Düşünüyomusun?
Kızlar işyerinden yıllık izine ayrıldım çünkü halsizligim ve bulantılarım çok çok arttı. Doktorun verdiği bulantı ilacı yalnızca yan etki gösteriyor o da Uyku.. beni iyileştirmedi. Kim beni göre rengin sapsarı çok mu kötüsün diyor, eve çok kötüyüm
İyi olmuş canım. Kendine vakit ayır biraz dinlen iyi gelir. Bu cilt rengi olayı bende de var. Herkeste olduğunu bilmiyordum. Gören hasta mısın noldu diyor. Geçen anneme gittik. Kafın beni görünce korktu yuz ifadesi değiştiKızlar işyerinden yıllık izine ayrıldım çünkü halsizligim ve bulantılarım çok çok arttı. Doktorun verdiği bulantı ilacı yalnızca yan etki gösteriyor o da Uyku.. beni iyileştirmedi. Kim beni göre rengin sapsarı çok mu kötüsün diyor, eve çok kötüyüm
İyi olmu
İyi olmuş canım. Kendine vakit ayır biraz dinlen iyi gelir. Bu cilt rengi olayı bende de var. Herkeste olduğunu bilmiyordum. Gören hasta mısın noldu diyor. Geçen anneme gittik. Kafın beni görünce korktu yuz ifadesi değişti
Bende aynı durumdayım canım gözüm sürekli aynada. Gerçi aynaya gerek yok. İnsanların iyi misin diye sorması yetiyorAynen canım, hayatta makyaj tazeleme huyum yoktur ki zaten çok az makyaj yaparım. Allık rimel ruj sadece. Hiç kapatıcı kullanmam ama gözaltlarım çökmüş durumda o yüzden artık kullanıyorum. Gün içinde ofiste aynayla karşı karşıya kalınca kendimden korkuyorum Hemen allık filan sürüyorum ama pek birşey farketmiyor sanki.
Merhaba canım. Ne kadar oldu. Eğer sağlıksal bir problem yoksa öncelikle kafaya takma derim. Çunku takınca olmuyor kendimden biliyorum. Ben aylarca prolaktin tedavisi gördüm. Ve değeler normale döndü ama hala hamile kalamıyordum. Birçok insan tedavi sürecinde hamile kalmış. Kafama takıp duruyodum. Değerlerim normal olmasına rağmen 8 ay olmadı. Bat saymaktan yorulmuştum. Biliyorum kafaya takmamak çok zor ama inan en güzeli. Sonra bıraktım. Demekki nasibimde yokmuş diye. Tabi ki unutmuyosun ama kabulleniyorsun. Ve o ay hamile kaldım. Geciktiğimi bile farketmedim. :) sende düşünme canım. Dua et sadece. Allah inşallah gonlune göre verir ve seninde bebğin olur inşallah:dua.
sağol canım bızde dıkkat edelımEvet ona gore yaptik biz ve oldu zamanıymış demekki ben hiç korunmadım hap falan onun dışında saglıklı beslenirim aynı şekilde eşimde öyle spor yaparız dikkat ederiz yani kendimize.
5.ayda canımKaçıncı aydasın? Biz sadece korunmayı bıraktık. Başka hiçbir özel şey yapmadık, 12.ayda geldi bebiş.
Olur canım sıkma canınıallah razı olsun gulum hayırlısıyla bır hamıle kalsam
5.ayda canım
gözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün doktora gittim, öncelikle usg ile baktı. Bebiş göründü çok şükür kalbi de oluşmuş kalp kasılmaları ekranda net şekilde görünüyordu ama daha yeni oluştuğu için sesini duyamadık. Sadece izleyebildik. Mide bulantılarımdan bahsettim. Bunların olmasına seviniyoruz çünkü herşeyin yolunda olduğunu gösterir dedi. Bir hap verdi çok bulantım olduğunda içmem için. Folik asit markasını değiştirdi miligramı daha az olanı verdi. Birde birkac tahlil istedi onlarıda 10 gün kadar sonra yaptırıp götürücem. Hicbirsey yiyemedigimi soyledim. Bugün aksam altıya kadar sadece birkac kraker ile duruyordum mesela. Kendini yemek için çok zorlama seni o an tutacak şeyler ye, süt yoğurt ihmal etme 3 ay sonra herseyi yemek isteyeveksin bebek suan senin depolarını kullanıyor zaten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?