Aynen canım insan hevesleniyor duymak için ama acele etmeyelim,bizde gördük ama duyamadık. Benden tahlil istedi sonucunu götürdüğüm zaman ins haftaya duyarız bizdeiyi geceler kızlar bugün doktora 6+5 giittik kalp atışlarını duymak için ama doktorum kalbi daha yeni oluştuğu için ses dalgası veerip bebeği rahatsız etmeyelim dedi kalp atışlarını grdük çok şükür doktorumda çok iyi görünüyor dedi bidahaki sefere kalp atışlarını duyucaz inşallah sağloklı olsunda bebeğim daha sonra duyarız
Merhaba kızlar
Pek bakamadım kaç gündür bu mide bulantısı beni mahvetti :/ artık kraker falan da görmek istemiyorum. Tiksindim resmen. Napıcamı şaşırdım. Birde acayip yanma var. İlaç vermişti doktor ilk başlarda iyiydim ama şimdi hiç bir şekilde fayda yok. Perişan oldum
Merhaba arkadaşlar. Bizde çok şükür kalp atışlarımızı duyduk.
Bende 6+dan sonra bulantılar yaşamaya başladım, tek çözümü sürekli ağzınıza bişeyler atmalısınız. Yoğurt, badem, ceviz, meyve ve fındık gibi şeyler. Nebiler boş durmak istemiyor sanırım :)
Soda içmek çok rahatlatıyor ama mutlaka SADE soda içmelisiniz KESİNLİKLE meyveli soda içmeyin.
Hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız duası ile :)
Amin canım hepimizin. Zaten öğün yemeği diye bişey yok benim için çok doyarsam da bulanıyor aç kalırsam da :) o yüzden sürekli canım istemese de ağzıma bişeyler atarak geçiştirmek zorunda kalıyorum. İnşallah bu durumlar çok kısa sürer ve rahat sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz :)Güzun aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Bende cok aç kalınca midem karışıyor. Aynen küçük birşey atınca daha iyi oluyorum.
Amin canım hepimizin. Zaten öğün yemeği diye bişey yok benim için çok doyarsam da bulanıyor aç kalırsam da :) o yüzden sürekli canım istemese de ağzıma bişeyler atarak geçiştirmek zorunda kalıyorum. İnşallah bu durumlar çok kısa sürer ve rahat sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz :)
Limonlu soda içiyorum canım o biraz iyi geliyor. Ama yemek yemeyi bırak kokusunu duyduğum anda tepe taklak oluyorumm :/Bol limonlu soda, nane şekeri, naneli sakız filan denedin mi? Sütaş limonlu yoğurt çıkarmış canım hiç birşey yiyemediğinde onu dene istersen, bana iyi geldi. Benim bulantım yok ama herşeyden tiksinmiş durumdayım. Canım hiçbirşey yemek istemiyor, düşünmek bile istemiyorum hatta.. O zaman bu yoğurdu yiyorum biraz kendime geliyorum. İnşallah kısa sürede geçer bulantıların
Gözün aydın canım kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah :)Merhaba arkadaşlar. Bizde çok şükür kalp atışlarımızı duyduk.
Bende 6+dan sonra bulantılar yaşamaya başladım, tek çözümü sürekli ağzınıza bişeyler atmalısınız. Yoğurt, badem, ceviz, meyve ve fındık gibi şeyler. Nebiler boş durmak istemiyor sanırım :)
Soda içmek çok rahatlatıyor ama mutlaka SADE soda içmelisiniz KESİNLİKLE meyveli soda içmeyin.
Hepimizin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız duası ile :)
Benim iştahım normal aslında. Normalde çok yemek yiyen biri değildim. Günde 1 ana öğün diğerleri hep geçiştirmeceydi. Şimdi 2 ana öğün yapmaya çalışıyorum ama midem küçük sanırım 2 lokmada doyuyorum, 1 saat geçmeden yine açıkıyorum. Az az sık sık yiyorum yani. 51 kiloydum, ilk haftalar 49a düştüm. Şimdi 50.5 oldum. Durumu toparlıyorum yavaş yavaş :)
Bende evde mutfağı hep es geçiyorum. Su içmek için bile girdiğimde midem bulanıyor orda. Mutfaktan tiksindim resmen. Yediğim yemek ancak başka yerde piştiyse yiyebiliyorum. Doktorun verdiği bulantı ilacı biraz hafifletti ama tam gecirmedi beyaz leblebi yiyorum o iyi geliyor. Canım sabırlı ol zamanla sana ne iyi geliyor ne yapman lazım bunları çözücez ve atlatıcaz inşallah. Zaten 12-13.haftalarda artık bulantı kalıyormuş biraz sabırLimonlu soda içiyorum canım o biraz iyi geliyor. Ama yemek yemeyi bırak kokusunu duyduğum anda tepe taklak oluyorumm :/
Evet canım biraz sbaretmek lazım. Ama insan psikolojik olarak çöküyor. Bende pişerken kokusunu almadığım yemeği yiyebiliyorum biraz. Leblebiyi deniycem canım çünkü krakerden falan tiksindim artıkBende evde mutfağı hep es geçiyorum. Su içmek için bile girdiğimde midem bulanıyor orda. Mutfaktan tiksindim resmen. Yediğim yemek ancak başka yerde piştiyse yiyebiliyorum. Doktorun verdiği bulantı ilacı biraz hafifletti ama tam gecirmedi beyaz leblebi yiyorum o iyi geliyor. Canım sabırlı ol zamanla sana ne iyi geliyor ne yapman lazım bunları çözücez ve atlatıcaz inşallah. Zaten 12-13.haftalarda artık bulantı kalıyormuş biraz sabır
Amin hepimiz o günleri görelim Allah'ın izniyle :))Gözün aydın canım kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah :)
Limonlu sodayı hiç önermiyorlar sade soda içmeyi dene canım. Sürekli ufak tefek tuzlu şeyler az ağzına minik minik. Yemek bende yiyemiyorum malesef. İnşallah kısa sürer bu durumlarLimonlu soda içiyorum canım o biraz iyi geliyor. Ama yemek yemeyi bırak kokusunu duyduğum anda tepe taklak oluyorumm :/
Meyveli soda değil zaten canım normal sade sodanın içine limon sıkıp içiyorumLimonlu sodayı hiç önermiyorlar sade soda içmeyi dene canım. Sürekli ufak tefek tuzlu şeyler az ağzına minik minik. Yemek bende yiyemiyorum malesef. İnşallah kısa sürer bu durumlar
Evet canım biraz sbaretmek lazım. Ama insan psikolojik olarak çöküyor. Bende pişerken kokusunu almadığım yemeği yiyebiliyorum biraz. Leblebiyi deniycem canım çünkü krakerden falan tiksindim artık
İnşallah canım. Kimisinde çok sürüyor diyorlar. Ama inşallah onlardan olmayızAz daha sabir kızlar 11.haftadan sonra geçiyor diyorlar. Insallah ozamani beklemeden gecer...
İnşallah canım. Kimisinde çok sürüyor diyorlar. Ama inşallah onlardan olmayız
inşallah canımAynen canım insan hevesleniyor duymak için ama acele etmeyelim,bizde gördük ama duyamadık. Benden tahlil istedi sonucunu götürdüğüm zaman ins haftaya duyarız bizde
Evet canım arkadaşım 2 hamileliğinde de 9 ay çektiİnşallah sizin öyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?